Stil vestimentar si stil de viata

De dimineață, într-o discuție cu colegele de la birou, le-am intrebat curioasa, cu combină o rochie de mătase sau tul, cu o bluză largă, din casmir sau lână, peste? Mirarea mea a fost ideal sumarizată de una dintre ele, când mi-a spus pe scurt ca ele sunt Carrie, iar eu sunt Charlotte. M-am uitat la câteva poze cu stilul vestimentar al lui Charlotte, feminin, elegant, delicat accesorizat, minimalist, rochii creion, buline, fundite, culori intense si forme mulate pe corp. Da, asta e stilul meu vestimentar, dar nu si de viata.

Weekendul trecut, fiind in arest la domiciliu și covalescenta, am urmărit patru sezoane din Sex and the City, realizand cu surprindere, câte lucruri in comun are viata mea cu dilemele si experientele dezbătute acolo. La 30+ de ani, dupa ce am fost „bine maritată la casa mea”, am schimbat direcția, ajungând să dezbat și să răzbat cu dileme legate de relații, intalniri, sex, copii, viața si țeluri profesionale, dintr-o perspectivă foarte diferită, la singular.

Trecând de la un episod la altul, am notat cateva potriviri incontestabile:

Plăceare sexului cu gagii de 20 și ceva, dedicați, proaspeți, musculoși, virili și faliți, urmată de dezamăgirea ce te loveste dimineața, când trezită din mahmureală realizezi că splendoarea tânără locuiește în 20 mp și comandă pizza pe cupoane la promotie.

Sexul in trei, cu un el și o ea, o experiență excelentă când ești pe post de musafir de onoare și ceva ce nu vrei să încerci în relația ta, sau cel puțin nu atâta timp cât mai simti afecțiune pentru partener. Când ești gagica care vine, fute si pleaca, ai parte de un sex grozav, și te descotorosești de perechea fantastică fără suspine sau enigme mintale, ca să nu mai spun că poți dormi liniștită la tine în pat, fără să-ți sforăie două persoane în urechi.

Dragoste, sex, orgasme și pula mică. Am spus si mai repet, mărimea contează, iar gagicile care susțin contrariul ori nu au avut parte de altă pulă ori mint cu nerușinare din milă.

Dușului de aur, o chestie chiar interesantă de experimentat, pe care o recomand la pachet cu mult alcool, de preferintă Prosecco.

Linsul in cur și  alte elemente ale acestei zone, potential erotice.

Ura pentru cultul mamelor.

Un Mr Big, ocazional, foarte indisponibil si original.

Prietenele de nadejde cu dilemele lor.

Relații, potențiale relații și așteptările pe care le avem mereu.

Sexul oral sau sexul cu necunoscuti.

Bărbații, instabili, adorabili și foarte doritori.

Cred ca ajunge pentru azi.

12 gânduri despre „Stil vestimentar si stil de viata

  1. Postarea la care tirmite link-ul „instabili” e un episod rupt din ceva gen Seinfeld. Nu m-am gândit niciodată la chestia cu spălatul mașinii înainte de întâlnire (decât dacă aveai noroi pe scaune sau ceva și se murdărea fusta doamnei) – mind blown, dar oarecum normal, adică dacă femeile sunt atente la mâini sau la alte detalii de ce n-ar remarca și cât de curată îți e mașina.
    Chiar e puțin comică povestea, adică un absolvent de educație fizică ți sport (nu desconsider oamenii, mai ales că am un prieten care a terminat tot asta) care e clar că nu se vede vreun scrib în viața asta, în urma unui spectacol de teatru, vorbește despre doctorat (by the way, acolo e mai ușor cu cât ești mai dezinteresat pentru că e doar o chestiune de bani) și limba japoneză, fiind într-o pauză de… peșteală (dacă am înțeles eu bine).

    Dar nu cred că reiese de undeva că bărbatul ar fi instabil. Poate nu e cum voiai tu, dar e stabil.

    PS: Am văzut că îți place să fluturi doctoratul, don’t.

    Apreciază

  2. Poate nu se potrivea la instabil, dar merita menționat.
    Cu mașina, e ca și cum ai merge la intalnire cu bocancii murdari, sunt ai tai și e treaba ta, dar arată rău. Și nu era un pic murdara, era noroi pe ea, peste tot. Și a mea a fost la fel, pt ca era primăvara și așa se aduna noroiul, după o perioada ploioasa și zăpada topita. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca a întârziat, din nou, și nu s-a anunțat. Chestia asta m-a pus in mood, și am analizat tot :).
    Încerc sa nu pomenesc de doctorat, dar e greu sa camuflez 5 ani din viața.

    Apreciază

  3. Chestia e ca pe langa calitati, toti avem defecte enervante, uneori ne enerveaza chiar si pe noi, daca e sa fim sinceri la o adica. 🙂
    Depinde celalat ce alege sa vada, defectelele sau calitatile. Si aici obiectivitatea e discutabila.

    Apreciază

  4. Pentru tipe e usor pe tinder ca sunt o multime de tipi care nu au standarde si se „vand” pe putin pentru orice obosita

    Ca tip trebuie sa ai un profil de 10 ca sa ajungi efectiv (intalnite futai) sa se si intample ceva nu numai matchuri si superlike-uri alea sunt usoare.
    Daca sunt 1 poate 2% din utilizatori care chiar se fut datorita aplicatiei asteia e bine.

    Dar traim in Romania unde stim cum sunt majoritatea si ce pitici pe creier de secol XIX avem unii dintre noi.

    Apreciază

  5. Nu stiu cum e la tipi, dar pot confirma ca daca vreau sa ma fut, pe Tinder gasesc mereu doritori si disperati. Cererile vin automat. Si nu labe triste, ci din astea mai sofisticate in 3 si cu perversitati.
    PS: eu nu traiesc in Romania.

    Apreciază

  6. Daca ti-ai da o nota corecta si cinstita de la 1 la 10 cat ti-ai da la aspectul fizic.
    Spun aspect fizic ca pana acum nu am intalnit vreo tipa sau invers vreun tip sa dea like la vreuna/vreunul pe baza personalitatii.

    Cel mai mult conteaza cat de bine arati in poze fie ca ne place sau nu acesta e aspectul numarul 1 ca importanta. Unii insa ramanand doar la acest aspect vraja initiala disparand la prima exprimare bolovanoasa sau de clasa a 8-a atat din partea tipilor si din partea tipelor.

    Traiesc in Bucuresti desi nu sunt bucurestean la origine.

    Apreciază

  7. Nu mai stiu care post aveam in minte, dar dupa parerea mea in pozele de pe Tinder arat de nota 10. Altfel nu le-as fi pus pe acolo. Eu mi-as da like si sunt foarte exigenta. Si in reliatate arat bine, normal ca, daca as merge la sala mai des, as arata si mai misto, deci mi-e greu sa-mi dau chiar zece, deci 9. Daca m-ai fi intrebat acum cativa ani probabil ca as fi aratat si mai bine, dar mental ti-as fi zis ca arat mai rau. E o chestie de perceptie, doar ca asa cum te vezi tu, te vad si altii.

    Apreciază

Lasă un comentariu