Doctorul de țâțe

În urmă cu doi ani și ceva, proaspăt separată de amant și cu gânduri de divorț, am dat într-o seară răcoroasă de august peste un doctor simpatic de țâțe, specializat în implanturi, care opera cu plăcere pe oricine și pentru orice motiv, atâta timp cât cădeau banii și creștea faima. Un gagiu cu aspirații și leasingul la mașină mai mare ca ipoteca la casă, proaspăt divorțat și cu doi băieți la pachet, crescuți în tandem cu fosta nevastă, recăsătorită. Șarmant, ca fiecare geamăn, m-a vrăjit din prima cu poveștile lui epice despre viața prin spitale, în care își punea cenușă profesională în cap și își critica aprig colegii, cu seriozitate, maturitate profesională și multă empatie pentru pacienți. Șiret, ca orice frate geamăn al geamănului, mi-a atras rapid în capcana jocului de-a leapșa, într-o relație profesional-o personală.

După o primă întâlnire, în ceva local șic, motivată de nevoi afaceresti, la care am vorbit câte-n lună și în stele, i-am cerut serioasă ajutorul pentru amica unei amici cu sechele fizice, dupa un cancer la sân. Doctorul, simpatic și mic de înălțime, a consultat-o serios pe doamnă, pe ochii mei frumoși, spunându-i clar ce trebuie să facă, dacă vrea să se opereze pentru corectura la sâni, destul de dificilă la 6 ani după un cancer cu chemio si radio terapie, un sân tăiat măcelărește din rădăcină, iar celălalt atârnându-i până la stomac. Printre recomandări a intrat și lăsatul de țigări, o îndeletnicire uzuală a doamnelor cochete și cu risc crescut de cancer, dar și un viciu foarte persistent. Inutil, să mai menționez că, doamna a preferat să rămână cu țigările și sânii deformați, operațiile necesitând un anumit curaj, voință și un disconfort sporit.

La câteva luni după episodul cu prietena unei prietene, am ajuns și eu pe mâinile doctorului iscusit, care mi-a consultat conștiincios sânii, cu mâinile ușor tremurânde, după hohotele mele de râs, exercitate înainte de a-mi da jos bluza.În urma unui studiu aprig, a tras două concluzii importante. Prima, că trebuie să-mi scoată un chist din sânul stâng, iar a doua, că am sânii frumoși, convins find de o formulă matematică, după ce i-a cântărit și măsurat bine. Prima concluzie a bănuit-o și ginecologul, de aia mi-a recomandat investigații ulterioare, iar pe doua o știam deja, de la alți profesioniști în sâni, deși nu neapărat cu experiență în plan medical.

Mi-a livrat rezultatele pozitive ale biopsiei într-un hotel din Amman, unde mi-a și tras-o sănătos, pe la patru dimineața. Obosită, de la o zi prin avioane, conexiune proastă, ce să-i faci, și un ușor alcoolizată de la votca, cu suc pe care mi-a pregătit-o, l-am luat un pic prea tare. Nici nu a apucat domnul doctor să intre bine în mine, că m-a și luat gura pe dinainte, zicându-i suav la ureche că, îmi place tare și pe la spate. M-am prins că am exagerat cu pretențiile, după ce intrat cu totul în miez, când am simțit că ceva nu-i prea coșar. Mi s-au confirmat temerile la schimbatul poziția, când i-am văzut-o în toată splendoarea. O avea mică, dar nu mică, ci petite de mică. Contactul vizual m-a șocat atât de tare, încât a început să mi-se deruleze în minte o singură propoziție: O are mică! O are mică! O are mică! Și încă una: E mică rău!

Nu am să-i neg totuși străduința, domnul doctor dându-și din plin silința, sărutându-mi fiecare parte din corp, mai ales sânii și dăruindu-mi câteva orgasme. Am să admit chiar, că eu m-am comportat un pic insolent la finalul partidei, spunându-i adormită să stingă lumina, înainte să iasă din cameră.

În zilele următoare, intensitatea atracției a scăzut progresiv, făcând loc situațiilor incomode, cu semnale confuze, culminând cu un incident, care l-a descalificat în ochii mei pe doctor. În drum spre Beirut, a acceptat bucuros un loc la business class, lăsându-mă pe mine la economic, ruptă la stomac de la o intoxicație alimentară, nedormită, nemâncată și într-o formă jalnică după vreo 3 vome, prestate la prima ora din zi. Lipsa lui de empatie a fost mai dezamăgitoare decât pula lui mică.

Am încheiat vrăjeala câteva luni mai târziu, tot într-un local șic, când am luat cina împreună, realizând că nu mai prea avem despre ce vorbi, discuțiile repetitive despre călătorii fiind deja expirate. Ca o ironie, localul în care am luat cina, avea să devină punctul meu de întâlnire pentru gagii de pe Tinder.

34 de gânduri despre „Doctorul de țâțe

  1. Si daca era amabil, saritor, iti cumpara si tie loc business (sau ti-l ceda pe al lui, si mai misto) ar fi facut vreo diferenta?
    Oricum o avea mica…nu? Mica, mica, mica rau…

    Apreciază

  2. Locul a fost primit, nu cumpărat de el. Era doar un loc liber și noi eram 5. A fost ales el ca, e doctor și treaba asta ii mișca pe arabi. Da, o are mica, mica rău, și probabil asta ar fi contact pe termen lung.

    Apreciază

  3. Citește posturile anterioare, sa vezi ce preferințe am 😉 și vezi ca zlotul e la fel ca leul – valută pentru săraci.
    Am si eu o mica nedumerire, de ce ți-a baga totusi pula intr-o zdreanță?

    Apreciază

  4. De curios, ce inseamna pula mica pentru tine ? lung/gros in cm aprox , de la ce dimensiuni pleaca o pula satisfacatoare si incepe una mare ?

    Apreciază

  5. Pizda nu poate fi masurata decat in adancime banuiesc, altceva nu prea am ce sa imi masor :)))) era doar o curiozitate, ar fi interesant o postare despre marimea pulelor.

    Apreciază

  6. Am mai scris despre asta. Bănuiesc ca fiecare femeie are nevoi diferite. Dacă te fute doar o pula mica, nici măcar nu conștientizezi ca poate fi mai bine ;).
    Dacă e prea mare, poate sa te facă vraiște, deci fiecare după preferințe.

    Apreciază

  7. Îți spun eu concret, dpdv anatomic, dacă autoarea ne ascunde cifrele. Media e de 12-16 cm (lungime, depinde de rasă), deci ce e mai mic, e mic, iar ce e peste.. mare. Având în vedere că vaginul are între cam 8-15 cm lungime, ce-i peste 16-17 cm e mare pe oricare scară. Acum fiecare cu preferințele lui/ei sau sexul ăla „other” – nu știu care e faza dar nu judec.

    Apreciază

  8. Nu văd care e problema cu a conștientiza ceea ce-ți place când există atâtea jucării sau.. nu știu, legume. Poate fi doar psihologic și să țină doar de percepție.

    Apreciază

  9. Nu ascund cifre, doar nu am reușit pana acum sa masor nici o pula, deci ți-o spun din ochi, și nu din cm.
    Am sugerat unui fost iubit sa o măsuram și s-a ofticat. M-am prins de ce, după ce l-am înșelat. O avea mica.
    Dar doctorul asta o avea și mai mica.

    Apreciază

  10. Da, cine reacționează ciudat știe el de ce – noi știm, stai liniștită, nu cred că e vreun bărbat care să n-o fi măsurat-o prin toate metodele posibile în adolescență. Nu trebuie să măsori precis, dar poți să-ți dai seama în raport cu alte obiecte, sau cu mâna de exemplu (iar mâna poți să o măsori ulterior).

    Doamna sau domnișoara te-a întrebat scurt și la obiect pentru că evident ai un standard, iar dacă ai un standard e ușor de spus. Că fără ceva concret e doar așa, ca o răutate spusă de femei când rămân fără argumente. Eu înțeleg că ține și de percepție, ca și cu frigul de afară – azi mi se pare mai frig ca ieri, deși a fost acceași temperatură măsurată în acelați loc dar na, eram eu mai adormit. Nu spun că trebuie să împărtășești genul ăsta de informații, doar că na, ăla mi se pare că ar fi fost un răspuns la obiect.

    Apreciază

  11. Eu iti spun din ochi, o vad si stiu ce poate, in raport cu nevoile mele.
    In mod ciudat si reversul e valabil, adica un tip cu care ma mai futeam intr-o perioada avea impresia ca are pula mica, adica zicea mereu ca, nu a are asa mare, desi pentru mine a fost chiar ok. I-am zis zis ca e super ok, dar probabil el a vazut mult mai mari la viata lui si se compara cu alea.

    Apreciază

  12. Credeam ca la experienta de viata cu fosti ti-ai dat seama pana acum ca pe termen lung conteaza mai mult alte chestii.

    Pe termen scurt mai nimic la o adica atat timp cat exista ceva satisfactie.

    Totusi o chestie tehnica nu inteleg, iti dai seama ca e mica abia dupa ce o vezi?
    Cand e in tine..nu?

    Apreciază

  13. Cred ca nu intelegi o chestie, desi termenul e folosit cu caracter peiorativ de barbati, nu reprezinta in egala masura o respingere.

    O ‘zdreanta’ in dictionarul masculin nu e o femeie de care fugi, e o femeie cu care petreci cateva nopti, eventual o iei de amanta cateva luni, eventual te lauzi la prieteni ca i-ai tras-o, mai ales daca si ei au vrut dar n-au reusit, dar niciodata si sub nici o forma nu te casatoresti cu ea pentru ca deja nu ar mai fi un motiv de lauda si prestigiu social ci de oprobriu.

    Si da, din pacate multe nu-si merita titlul dar dintr-un motiv sau altul ajung acolo.
    Asa cum si unele si-l merita dar ajung totusi sa se casatoreasca si vai si amar de ala daca nu stie sa gestioneze situatia.

    Apreciază

  14. Asta cu marimea e foarte relativa.
    D’soara poate fi foarte larga si atunci nici una foarte mare nu e prea mare.
    Sau cum spunea autoarea blogului in alta postare, poate sa o aiba f. mare si pe langa asta mai nimic din arta amorului si atunci tot degeaba e.

    Iar ca regula generala, satisfactia la o femeie e o suma de factori din care in general marimea p. e undeva pe la coada atat timp cat barbatii au ce pune inainte de ea.
    Dar cand alegi ca femeie, sa fii cu cu barbati care pana la p. nu au mare lucru de oferit, normal ca asta ajunge sa conteaze enorm.

    Apreciază

  15. „D’soara poate fi foarte larga si atunci nici una foarte mare nu e prea mare.” – Nu există așa ceva.

    Satisfacția la o femeie nu e integrală de la a la b, e și ceea ce își dorește ea, că aia o excită în primul rând. Dacă ea preferă o coadă de mătură e liberă să plece de la aia, dacă orice altceva i se pare a turn off.

    Apreciază

  16. „Dar cand alegi ca femeie, sa fii cu cu barbati care pana la p. nu au mare lucru de oferit, normal ca asta ajunge sa conteaze enorm.” @viatapetinder: shots fired.

    Apreciază

  17. @Me and @ dam167 – ce insemna pentru voi barbati care „pana la pula nu au mare lucru de oferit”? Ce ar trebui sa ofere, ca sa compenseze pula mica? Poate oferi ceva? Oare functioneaza pe baza de compensare?

    Apreciază

  18. Funcționează pe bază de compensare dacă vrei tu să funcționeze. Un om e ceva complex, nu o mașinărie pe care să o alegi în funcție de anumite componente și, cum ai spus și tu, totul se rezumă la percepție. Un om pe care nu-l suporți poate să ofere n lucruri, dar degeaba dacă nu poți să treci peste anumite trăsături ale lui.
    Sincer? eu în multe texte de-ale tale am văzut bărbați cărora nu le-a păsat destul, dar nu cred că e corect să reduc caractere la ce citesc eu printre rânduri. Discuțiile din jurul organului însă mi se par puerile.

    Apreciază

  19. E inca prea tânăra, dar ea merge pe relatii mai de lunga durata decât mine. Are prieten de la cinci ani. Sunt impreuna de doi ani și se văd din când in când, in prezenta părinților. Se joaca de-a magazinul și își fac căsuța.

    Apreciază

  20. Am punctat acelasi lucru si mai inainte, asta e o abordare din alt unghi 🙂

    Acum, vezi si tu unde iti faci cumparaturile, daca doar la magainul de lamai, nu da vina pe viata.. 🙂

    Plus, s-ar putea ca viata sa-ti scoata in fata si altceva, dar daca dupa o vreme nu mai stii decat sa evaluezi codite.. 🙂

    Apreciază

  21. Deci sa inteleg ca zdreanta, e o femeie pe care un tip ar fute-o, dar nu s-ar insura cu ea. Ce le diferentiaza pe zdrente de potentialele neveste?

    Acestea fiind zise, acum sunt in dilema. Pe de o parte m-ar fute tipul, ce dragut si flatant, dar pe de alta m-ar fute ieftin, deci cam naspa si zgarcit.
    Sau poate ar trebui sa ma preocupe faptul ca nu m-ar lua de nevasta? 🤪😬😱

    Apreciază

Lasă un comentariu