Sunt curtată

A sunat să-mi spună că mașina e gata.

– Deci, pot sa vin după ea, am întrebat inutil pentru confirmare?
– Dacă doriți, pot să vin eu să vă iau, am auzit vocea de la capătul firului.
– Oh, vă mulțumesc din suflet. Sigur că îmi doresc, dacă nu e nici un deranj pentru dumneavoastră.
– Nu, nu e nici o problemă mi-a răspuns încântat.

I-am dat adresa, amintindu-mi de complimentul pe care mi-l făcuse cu două ore mai devreme, când mă străduiam cu toate puterile mele muierești, să-i explic, ce-i cu zgomotul ciudat pe care l-am auzit la mașină. Mi-a zis că arat foarte bine. I-am zâmbit din spatele ochelarilor filosofici, cu părul prins într-un coc la spate, învârtindu-ma ca o gazela in rochia scurtă din turcoaz aprins.

A fost in 5 minute jos, așteptându-mă cu zâmbetul pe buze în mașina mea. Am urcat un pic surprinsa, iar el m-a întrebat dacă nu mă supăr, că a venit să ma ia tocmai cu mașina mea. A pornit motorul și noi am început discuțiile, conversația legându-se în ritm treptat pe subiecte comune: mașinile, călătoriile pe motocicletă, munca, bicicleta, nevestele, copii, plăcerile vieții… banalități din astea, ce se discută când lumea s-ar fute, dar trebuie mai întâi să de-a cu papagal.

Domnul mecanic, proprietar de auto-service este un vărsător iubăreț, care a fost pe vremuri polițist, însurat cu o polițistă liniștită și mai în vârstă decât el. După ce a înșelat-o cu tot ce i-a căzut pe radar, pentru că-l plictisea groaznic viața monotonă de acasă, a părăsit-o. A trecut pe una mai tânără și sălbatică, de care s-a îndrăgostit nebunește. Înainte de divorț nevastă-sa i-a produs primul copil, cu care are foarte relații bune si de care se ocupa activ, dar care nu l-a împiedicat să se despartă. Cu partenera nebunatică și iubăreață a trăit câțiva ani buni, frumoși, dezechilibrați și foarte motorizați. Până într-o zi, când și-a pierdut cumpătul, si sătul de crizele ei de gelozie și personalitate, a lăsat-o printre certuri și amenințări. Spre surprinderea-i proprie, nu și-a înșelat partenera țicnită, dar a lăsat-o însărcinată cu al doilea copil, deși, cică, nu putea rămâne din cauza unei probleme medicale. Vechea momeală, mușcată cu brio de bărbații. Momentan posedă o nouă gagică în dotare, liniștită, ca prima nevastă. Mi-a spus-o cu o privire de inocentă, că la spovedanie. Mi-a mărturisit cu zel ca, fostele cu copii sunt ambele libere de contract, adăugând modest ca după el, nici unul nu mai vine.

Mecanicului meu, de 40 de ani, îi plac BMW-urile, are vreo 14 mașini și câteva motociclete, a plecat din miliția poloneză din cauza banilor, insuficienți să țină doi copii, la două gagici diferite, și pe el. Trăiește în chirie, iar astă vară, când eu o ardeam prin Iugoslavia pe motocicletă, el o ardea la fel prin Maroc. Are copii blonzi și frumoși, dar nu m-am putut decide dacă îi seamănă prea mult la păr, că el  îl mai are doar în barbă.

După ce am făcut frigul în mașină la aburit parbrizul, mi-a pupat mâna și eu m-am întors acasă intrigată. Pentru că nu sunt o doamna respectabila, a trebuit să nu-i mulțumesc cum se cuvine, cu un sms:

„Mulțumesc pentru ajutorul de azi ;).”

„Toată plăcerea a fost de partea mea 😆.Încă odată îmi cer scuze pentru că ți-am ocupat atâta timp.”

„Toată plăcerea a fost de partea mea😉.”

„Păcat că atât de puțin 😇.”

„Poate cu ocazia următoarei reparații, continuăm discuția.”

„Bucuros. Doar că mașina aia se strică rar 😉.”

Mă gândesc să-i accept o potențială invitație, in caz ca o înaintează, nu de alta, dar  măcar să-mi scot investiția, căci după abureala aferenta, m-a încasat fără jenă. Ce să-i faci? Si 6 guri de hrănit, cer mâncare.

22 de gânduri despre „Sunt curtată

  1. Looool, “îmbătrânit” și asta, dar măcar nu-i mănâncă Dulăii din traista. 😉
    Succese dese in a-ti scoate pârleala 🙂

    Apropo de curtat, mie mi se pare ca Me îți trage clopotele mai tare decât la hramul mănăstirii Putna. 🙂

    Apreciază

  2. Eu unul sunt curios ce servicii ai putea sa-i oferi ca sa-ti dea banii inapoi 🙂

    Si de ce reparatia ar fi fost o „investitie”? E o cheltuiala.

    In schimb, timpul care l-a pierdut la povesti cu tine cand putea sa mai repare ceva si sa ia niste bani, este pentru el o investitie, care se va dovedi profitabila sau nu…

    Apreciază

  3. Prezenta mea, ce altceva sa ii ofer? Nu ajunge? 🤔
    Ai dreptate, putea sa mai repare o mașina și după ce termina, sa o dea pe futaiul obișnuit. Dar, a preferat sa ma aburească pe mine, ca sa aibă material nou de labă 😂.

    Apreciază

  4. Sigur nu ii ajunge, n-ai vazut tiparul, la nevasta linistita ii trebui amante 🙂
    Nu ii trebuie laba, daca nu-l suni tu o sa-l sune una din urmatoarele cliente la care o sa faca fix aceleasi confesiuni, probabil au fost deja cateva care au pus botul la genul asta de abureala, mare e balta si are peste de toate felurile.
    Pentru chestii serioase si de durata, echilibrate, etc. e greu sa gasesti ceva, in rest…

    Apreciază

  5. Odata ce ai bagat-o in reparatii, e semn ca e nevoie de mecanic bun. O mai duci la reprezentanta, mai schimbi mecanicul, toate se strica. Lasa frana, sa ne bucuram de ele cat tureaza la maxim, in final totul e superfluu. :))

    Apreciază

  6. Ei, mai copilăresc si eu un pic, pana vine unul sa ma ia cu japca pentru chestii serioase :). Nu știu cum sa spun, dar mecanicii cu doua familii de întreținut, nu prea sunt in raza mea vizuala pentru perspective de lunga durata :D.

    Apreciază

  7. Pai, m-a luat odata si cu acte :). Cred ca uiti ca, am fost maritata, iar primul amant doar la asta visa, sa-mi puna din nou verigheta pe deget, cu el ca si stapan. Nu ma grabesc sa ma marit, daca nu se deduce 😀

    Apreciază

  8. Ai evitat raspunsul. Lasa ce s-a intamplat in vremurile preistorice, vorbeste despre epoca curenta.

    Crezi ca cineva care citeste pe-aici ar fi vreodata interesat de ceva serios cu tine?

    Apreciază

  9. Desigur! Eu sunt o partida foarte buna pe termen lung. Știu asta, si de aceea îmi permit sa fiu pretențioasă in privința unui partener stabil.
    A, tu crezi ca daca, cineva citește pe aici sinceritățile mele, o sa își facă impresia despre mine ca sunt o curva, si ca nu merit mai mult de un futai? Oamenii aia pot sa se întoarcă la coada vacii, ca oricum nu sunt in zona mea de interes nici pe termen scurt si in nici un caz pe termen lung.

    Apreciază

  10. „Desigur! Eu sunt o partida foarte buna pe termen lung. Știu asta, si de aceea îmi permit sa fiu pretențioasă in privința unui partener stabil.” – Eu cred că dacă ai spune asta cu voce tare unui bărbat (de-ăsta serios și realizat cum zici tu că vrei), pe un ton serios (adică să nu fie nici un dubiu că nu glumești) fie îți va zâmbi frumos și va rări mesajele/întâlnirile în mod galant, fie te va întreba, la fel de serios, de ce ești o partidă bună pe termen lung. La a doua variantă răbdarea lui e deja consumată pe jumătate, și ar fi bine să ai la tine cuvintele care trebuie. Știi de ce cred asta? pentru că e o mostră de aroganță care se bazează pe niște clișee ale societății. Adevărul e tot timpul undeva la mijloc și pentru unii poate ești, pentru alții probabil că nu (o partidă bună) – așa suntem noi oamenii, ființe complexe.

    Dar știi de ce e ok să scrii aici chestiile astea? pentru că un om nu se reduce la niște texte și la niște păreri/impresii postate undeva. Și da, dacă cineva te judecă ca om doar pentru ce citește aici probabil că nu merită să aloci timp sau energie interacționând cu ei. Eu unul sper să găsești ceea ce cauți, din zona aia a ta de interes, dar pune-te și tu în locul bărbaților să vezi dacă ei percep ceea ce zici tu că oferi așa cum ți-ai imaginat tu. Poate că trebuie să-ți schimbi puțin abordarea dacă asta e problema.

    Apreciază

  11. Indoielnic sa fie dispus sa ‘investeasca’ mai mult de o plimbare cu masina clientei.
    Genul asta de momeala e pentru plevusca, are deja big fish.
    Poate chiar mai multi decat si-ar fi dorit, intr-un fel e potcovit si cu fostele.
    Ma intreb daca nu le mai face si lor ceva ‘service’ din cand in cand.

    Apreciază

  12. Mie mi se pare foarte ok abordarea, sigur ca ala care se va simti deranjat de combinatia de cuvinte ‘partida pe termen lung’, nu vrea asa ceva si atunci nu mai pierzi timpul inutil.

    Aroganta? Poate, pentru ca nici unul din noi nu avem o perspectiva clara asupra a ceea ce putem face si ce nu putem face pe termen lung, intr-o echipa cu o alta persoana pe care poate nici nu o cunosti suficient de bine atunci cand pornesti la drum cu ea.

    Dar macar spui deschis ceea ce vrei.

    Sigur, poat sa apara si o neintelegere la mijloc, daca declari asta pe un ton categoric – el/ea sa creda ceva de genul ca daca iese cu tine de cateva ori, va fi obligat(a) sa te ia cu acte, insa e bine sa afli din timp cam ce fel de relatie cauta celalat.

    Apreciază

  13. Curva? Nu, nu vad vreun motiv pentru care cineva sa creada asta.

    O partida foarte buna pe termen lung? Nici pentru asta nu vad vreun motiv. Frumusetea e trecatoare, ce calitati ar fi utile peste 20 de ani? Presupunand ca si el va avea 60 de ani la vremea respectiva, sexul salbatic iese total din discutie, cultura sau veniturile nu par impresionante, mancarea buna e si aia periculoasa dupa o varsta, copii parca ziceai ca nu ai mai face, ce ar fi bun pentru un barbat pe termen lung? Presupunand ca intelegi ce ii trebuie si ce ii place unui barbat, nu ce crede (isi imagineaza si e departe) o femeie despre barbati.

    Apreciază

  14. De fapt intrebarile lui sunt retorice, ar vrea sa stie pentru el ce ar mai putea conta peste 20 ani intr-o relatie fara sex sabatic si mancare multa si nesanatoasa 🙂
    Probabil Pornhub si FoodChanel .. :))

    Apreciază

Lasă un comentariu