Îmi place să fiu legată

În timpul sexului… nu foarte strâns, dar nici prea delicat.

Îmi place să fiu legată de picioare, la ochi, de mâini, de pat sau de orice piloni, ce s-ar putea găsi prin cameră.

Am fost legată cu eșarfe, echipament de bondage, cu haine, dar încă nu cu sfoară.

Prima dată când am fost legată, am ieșit imediat din strâmtoare, speriată de noua mea postură. Când ești legată pierzi controlul, iar eu eram prea obișnuită să fiu mereu la putere. Apoi am fost legată din nou și m-am supus amuzată. M-am jucat vreo două zile cu experiență în minte, și am găsit-o interesantă. Așa că am încercat din nou. A început să-mi placă, iar acum îmi doresc să fiu legată pentru că asta mă excită. Idea că cineva mă leagă, strâns și cu putere, iar mai apoi mă linge pofticios, îmi provoacă furnicături între picioare. Dacă îmi pune și un căluș în gură, mă umezesc instantaneu.

Când ești legată, nu pierzi doar controlul superficial al situației, ci și nevoia de a fi permanent conectată la gânduri, cu mintea la următorul pas din jocul sexului. Să îl sărut pe nas, sau să încep să i-o sug, când intră în mine, mai așteptă? Întrebările astea inutile, care de obicei ne invadează mintea în timpul unei partide de sex, dispar. Când sunt legată, toate întrebările sunt inutile, pentru că eu nu decid în legătură cu nimic. O primesc, mai delicat sau moale, după cum vrea celălalt, în gură sau în pizdă, după bunul lui plac. Când sunt legată pot să mă relaxez, pentru că știu că nu am oricum control.

Nu las însă, pe oricine să mă lege, iar încrederea asta presupune un anumit grad de intimitate cunoaștere și compatibilitate.

13 gânduri despre „Îmi place să fiu legată

  1. E un subiect in care se pot arunca argumente din toate partile, dar din ce am citit e vorba de nevoia de a fi dominata care deriva din nevoia de a avea un mascul dominant. Chestie de biologie si zeci de mii de ani de evolutia speciilor in care un mascul dominant era o necesitate pentru supravietuire, ca un mocofan era moarte curata. SI cum un mascul dominant ia ce vrea, nu cere voie, rezulta in visuri subconstiente de dominare, viol (intr-un fel, nu cu japca pe strada), neputinta (de acolo legatul cu sfoara) si altele. Nu e nimic anormal, e doar rar ca o femeie sa recunoasca deschis asta.

    Am citit ceva pe tema asta pentru ca stiu o tipa foarte desteapta care scria foarte deschis despre chestiile astea (si ea are preferinte similare) si cu referinte la ceva studii de psihologie si chestii aparent serioase (scrise de unii si unele cu doctorate in domeniu si zeci de ani de practica). Dar e inca un domeniu in care mai mult se studiaza si se verifica decat se publica pentru ca sunt foarte multi (mai ales multe) care nu concep sa existe o explicatie cand feministele le spun ca femeia e egala, puternica si ce o mai fi. Cum sa fie egala daca vrea sa fie legata? Daca ar putea, feministele si-ar pune un strap on si le-ar baga-o in cur la toti tipii de pe lumea asta si eventual si sistemele solare invecinate.

    Oricum, concluzia e ca treaba e in regula, nimic rau in asta.

    Apreciază

  2. Dincolo de partea atavica, e si una din viata de zi cu zi, daca ai o pozitie dominanta fata de ceilalti, fie doar si ca psihologie, atitudine interioara sau in particular in relatiile cu barbatii, se face simtita nevoia sa mergi si in directia diametral opusa, in momente de gen… 🙂

    Nu incerca sa intelegi feministele dupa o logica sanatoasa.
    Poti sa fii foarte feminista si buna de legat…de fapt e o legatura intre una si alta.. :))

    Un detaliu tehnic, totusi daca ai calus..cum mai ramane cu optiunile..? :))

    Apreciază

  3. @Me – iar ai prins ideea cu subânțeles :). Da, sunt și foarte ”dominatoare” în viața de zi cu zi, foarte puternică, chiar inspir frică (da, știu, cam aiurea la 1,60m), dar am o forță de a mâna lucrurile în direcția pe care mi-o doresc. De aceea, pierderea controlului în intimitate mă relaxează și chiar îmi place.
    Trebuie să pui călușul și o să afili care sunt opțiunile, că sunt. Ia leagă pe vreo una 😀

    Apreciază

  4. Haha, femeile nu inspira frica prin parametrii fizici ci prin gura, rautate, irationalitate, etc.

    Cand vin in pachete mici chiar dimpotriva.. 🙂

    Apreciază

  5. Deloc. Probabil ai luat-o ca o generalizare.

    Statistic probabil nu sunt mai rele decat barbatii dar cand sunt pot cu usurinta sa-i depaseasca in rautate prin „mijloace specifice” fara sa foloseasca forta bruta care e resortul primar al barbatilor.

    Iar cand sunt mici de statura par vulnerabile si inspira simpatie, asta era ideea in partea a doua 🙂

    Apreciază

  6. La modul general? Multe …stai sa vina si vara… :))

    La modul personal nu ai cum pe toate … 🙂

    Plus, nu mai sunt asa naiv, trebuie se constientizez riscurile, am destule arsuri. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu