Trophy wife

Rătăcită prin ceva mall din Deira (Dubai), primesc mesaj de la colegă-mea, că o găsesc în magazinul cu zdrențe hindu. Malul fiind mic, găsesc repede magazinul colorat și gol, cu vânzătoare lângă casă. Mă uit la ea mirată și o întreb dacă în magazinul pustiu, tipic unei după-amieze de vineri în Emirate, se găsește vreo clientă. Ea îmi răspunde zâmbitoare că da, întrebându-mă dacă, caut o gagica înaltă. Ii zâmbesc înapoi, răspunzând că da și-mi arată spre cabina de probă, unde-mi găsesc colega probând cămăși a la sari. Arata mișto rău de tot în ele, cu aer exotic de boho-moho pliat pe stilul modern și libertin de gagică ce fumează iarbă. Este înaltă, cu picioarele lungi, iar cămășile nu-i trec de genunchi, venindu-i excelent și sexy. Îmi place și fascinată de look-ul ei, mă decid să probez și eu câteva. O încerc pe prima, apoi pe a doua și a treia. La a patra renunț, spre dezamăgirea vânzătoarei care se vedea deja cu două cliente, căci pe oricare aș lua-o, nu aș fi arătat bine în nici una. Pur și simplu stilul boho nu mi-se potrivește.

Nu-i stilul tău îmi spune colega, cu un aer învins în căutatul ei de haine pentru mine, dar mulțumit pentru că a înțeles în sfârșit esența. Tu ești  Trophy Wife, îmi dă ea verdictul.

Strâmb din nas și-i dau dreptate, acceptând că la mine nu merg chestiile boho-moho, hindu, rindu, boeme, largi ori late. În schimb arat excelent într-o rochie cui până la genunchi, o cămașă bine strânsă pe talie sau blugi skinny. Că-mi place sau nu, sunt o Charlotte a stilului, minimalistă, mulată și clasică.

10 gânduri despre „Trophy wife

  1. Trophy wife e aia de la care vrei si vreo 3-4 trophy kids, nu? Ca daca tot e trophy, trebuie sa etalezi apoi si familia cu niste pusti si pustoaice care arata bine, zambitori si cu mamica lor in poza de grup.

    Apreciază

  2. Te-ai gasit si tu sa strici bucuria unui compliment gratuit 🙂

    Mai lipsea sa mai zici ca Wife e Tropy cand e pana in 30, 30 si un pic, cu nevata aproape de 40 si mai incolo trofeele se numara cat mai discret, in afara casniciei 🙂

    Apreciază

  3. Era vorba de stil vestimentar, deși a fi Trophy wife sau Trophy lover, nu mi-e străin.
    Ma mira ca nimeni nu a intrebat ce e Russian Institute. Ca și de acolo îmi mai inspir creațiile vestimentare.

    Apreciază

  4. Am vrut să întreb, dar am căutat pe Google – rezultatele au fost some weird sh*t. Mi-am dat seama că nu te poți pune cu chestiile astea complicate ale femeilor atunci când am văzut că rozul se cheamă în nu știu câte feluri.

    Apreciază

  5. Trophy Lover e atunci cand esti amanta sau iubita unui multimilionar in Euro sau lire sterline. La oamenii normali nu se aplica termenul, nu mai stau sa scriu bancul pe tema asta.

    Apreciază

Lasă un comentariu