Kuwait 🇰🇼 am ajuns

Am zburat Lufthansa și pe când mă bucuram că mai adun ceva mile și mănânc diversificat, nu de alta, dar meniul de la Emirates îl știu pe de rost, am simțit frigul pe la picioare. Uitasem că, Lufthansa bagă frig motivațional sănătos in pasageri, la începutul curselor lungi. Am cerut o pătură extra, am primit și o sticlă cu apă, de la o domnișoara frumoasă și foarte drăguță. Ne-a servit impecabil, cu zâmbetul pe buze și ospitalitate toată cursa. După Un film – Blue Jasmine – și filosofii cu colega, m-am pus pe somn. La aterizare, primul lucru pe care l-am făcut, a fost mersul la baie, pentru schimbul de lichide. A trebui să mutăm lichidul din sticla cu procente în sticla de cola. Cum sarcina a căzut pe mine, am aruncat sticla goală in coșul din cabina de toaletă, împachetată intr-o pungă din plastic. Am fost inpirată, pentru că, coșul principal de la baie era așezat direct sub privirile unei acrituri înfofolite, ce păzea wc-urile. Cam aiurea păzeala budelor din aeroportul din Kuwait, dar cam aiurea în general tot aeroportul. Marmură și opulență pe coridoare și wc-uri cam murdare și uzate, ca și cum abundența se termină la ușa clozetului. Am așteptat iar o oră pentru viză, că am uitat sa o facem online la timp, iar după ce ne-am luat bagajele și am trecut de următoarele emoții cu sticla, ca se controla bagajul si la ieșire, ne-am pus în mașina trimisă de hotel. Cazarea la The Palm, deja obicei, și după ce am stat un pic in trafic, ne-am lăsat bagajele în cameră și am început munca, ca în Ramadan, la 11:00 p.m.

Am vizitat standul, ne-am întâlnit cu organizatoarea târgului de beauty și după ce ne-am salutat cu cunoscuții și pierdut vremea pe acolo, am mers la masă. Am încheiat la 3 seara, și mâine am chef să înot in piscină, ca dacă tot e Ramadan, măcar să îmi petrec dimineața postind la soare.

PS: mi-am anunțat amicii ca am sosit, și pe vechea mea cunoștință 🙂

12 gânduri despre „Kuwait 🇰🇼 am ajuns

 1. Obisnuiesc si eu sa fac manevra aia cu sticla dar de obicei intru la wc-ul pentru handicapati ( e mai spatios , ai si chiuveta ). Vai ce bine merge un vin rosu intr-un pet de cola.

  Apreciază

 2. Mi-a povestit un localnic cum s-a căcat pe el 5 ore in avion și una in aeroport, pentru ca a uitat 2 frunze de canabis in cămașă din bagajul de hala. Cred ca o sa ma risc mai putin pe viitor 🤔

  Apreciază

 3. Asa de putin stai, mai bine o lasam pe data viitoare mai ales ca intalnirile cu fanii nu sunt recomandate in ramadan. Anunta-ma din timp cand mai ajungi ca sa am timp sa-mi rezerv hotel, de pe o zi pe alta nu prea e practic. In rest distractie placuta, vad ca vremea e ok pentru plaja ( mai ales dimineata daca te trezesti ).

  Apreciază

 4. Parcă la un moment dat nu erai așa deschisă la a te întâlni cu cineva care își citește blogul, dar e bine că te-ai răzgândit. Așa e cu oamenii, nu știi niciodată când dai de unii care îți pot deveni apropiați.

  Apreciază

 5. Pentru ce îți trebuie rezervare la hotel dacă vii din Abu Dhabi in Dubai? Și ce legătura are Ramadanul? Din câte observ lumea doarme pe aici ziua și funcționează noaptea.
  Știi cum e, toată lumea vorbește, dar când e sa dacă ceva se găsesc motive.

  Apreciază

 6. Locuiesc outside Abu Dhabi , n-am masina personala si depind de taxi si autocar. Trebuie sa vin ziua si sa ma feresc sa beau apa desi e foarte cald. N-am fost niciodata in Dubai si sa ma intorc in aceeasi zi in Abu Dhabi, de obicei stau overnight in weekend cand nu lucrez. Dar tu vii atat de des in Dubai, iar eu daca am spus ca vreau sa te intalnesc de ce crezi ca as cauta motive contra ? Acorda-mi incredere initial te rog si daca apoi dovedesc ca nu o merit poti sa spui ce vrei.

  Apreciază

 7. Femeia, schimbătoare e, zice o vorbă poloneză. Și cum și eu sunt femeie… nimeni nu-i perfect 😅, deci măcar sa fiu socială. PS: in România voi fi in August 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s