Un român din Londra

M-am uitat la pieptul lui bogat și pentru o clipă m-am imaginat lipită de el. Stătea întins în patul meu cu ochelarii pe nas, doar în chiloții, în timp ce eu mă pregăteam de culcare în patul din camera alăturată. M-am imaginat pentru o secundă îmbrățișată de brațele lui în timp ce îi miroseam parfumul cu buzele umede și moi. Dacă aș fi fost acolo, aș fi închis ochii și l-aș fi lăsat să conducă liber ostilitățile. Sunt convinsă că ar fi fost tandru, foarte delicat în atingeri și onest în săruturi. M-a trecut un fior de dorință.

Dimineața, când i-am dat deșteptarea, ieșind de la duș cu părul ud, fiorul a apărut din nou.
Ne-am îmbrățișat la despărțire și i-am simțit tremurul nervos în tot corpul. Mi-a plăcut, așa că l-am mai îmbrățișat odată. L-am îmbrățișat sincer și deschis, cu plăcere și ambele mâini.

I-am spus că sunt singura gagică pe bicicletă de pe cea mai turistică și aglomerată străduță din centrul vechi. M-a lovit cu accentul lui de la Cluj, familiar și totuși ciudat. Ne-am pus pe vorbă și la un moment dat a încetat să mă mai controlez, dând-o și eu cu accentul meu ardelenesc, dar mai de pe Crișuri, cum ar veni. I-am fost ghid, excelent după părerea lui, în cele trei orașe, pe care le-am luat pe rând.

Am început local, cu orașul vechi, arătându-i ceea ce mi-se părea mie semnificativ de văzut și povestindu-i ce-mi mai aduceam aminte, de când am fost în urmă cu câțiva ani traducătoarea unui ghid la vizita unor turiști români, vorbitori doar de limbă națională. Avea o listă cu ceva locuri găsite pe internet, unele ok, altele doar cu reputația, așa că am selectat cea mai bună parte din ele și ne-am pus în mișcare. Inițial mă gândeam că o să-l abandonez după câteva ore, dar a fost foarte simpatic, inteligent și amuzant așa că, am decis să-l iau cu mine toată ziua și chiar la mine acasă. Nu știam că o să aduc musafiri, așa ca l-am pus să aștepte un pic la ușă, până mi-am strâns lucrurile pe care le lăsasem în dezordine prin cameră. Nu îmi place să primesc musafiri, dacă nu am casa în ordine. Spre seară ne-am întâlnit cu o prietenă de-a mea artistă și am mers la un festival local, ce marca începutul verii. Pe drum, sătulă de mârâielile ei, că am întârziat și am ratat ceva ateliere de făcut coronițe de flori, m-am oprit la niște tufișuri de iasomie și salcie. Le-am vandalizat bine, dar am ieșit de acolo toți trei cu coronițe pe cap. Au ieșit atât de bine că, ne-au oprit vreo 10 oameni la petrecere, ca să ne întrebe de unde le-am cumpărat – idee de afaceri pe anul viitor – coronițe din tufișuri – notat!

A doua zi am fost la plajă și prin orașul cel mai turistic din Polonia. Seara ne-am întins la discuții până la 12:00 noaptea, așa că am vrut să-l dau afară în cel mai ospitalier stil posibil. M-a privit frumos și mi-a zis vreo două despre ospitalitatea mea. Știam că are dreptate, așa că i-am făcut patul frumos și i-am zis să rămână.

M-a surprins când mi-a zis vârsta pe care o are. Arată, se comportă și gândește mult mai matur, foarte echilibrat și inteligent. Are simțul umorului și nu vorbește mult, ceea ce chiar fain pe termen lung, că oricum sunt eu guralivă. Când vorbește, spune treburi cu cap și de la cap la coadă. Mi-a zis câteva chestii foarte mișto, pe care am să le păstrez pentru mine.

A, ne-am cunoscut pe blog. Mi-a scris pur și simplu la adresa de contact.

17 gânduri despre „Un român din Londra

  1. Chestiile alea imaginare ar fi trebuit sa se materializeze. Nu cred ca individul a venit sa te viziteze doar cu planuri turistice.

    Apreciază

  2. Vezi că se poate? Am citit de două ori postarea ca să mă conving că nu sunt chestii de bani, succes sau prestigiu. E important pentru femei modul în care bărbații pe care-i cunosc se poartă cu prietenele lor, nu? Eu am mai auzit asta, parcă atunci când cea cu care te întâlnești mai aduce o prietenă e un fel de test.

    Acum rămâne doar să citesc în comentarii substratul acelei zile – ce cândea autoarea, ce gândea tipul, ce gândea prietena etc.

    Apreciază

  3. „Acum rămâne doar să citesc în comentarii substratul acelei zile”
    Autoarea a spus ce gandea , tipul presupun ca gandea la fel ( daca I-a placut de ea ) , iar prietena e in relatie cu un indian.

    Apreciază

  4. ”E important pentru femei modul în care bărbații pe care-i cunosc se poartă cu prietenele lor, nu?”
    Relativ. Contează cum se comportă omul cu ceilalți oameni în general.

    ” Eu am mai auzit asta, parcă atunci când cea cu care te întâlnești mai aduce o prietenă e un fel de test.”
    Nu era cazul aici și eu nu fac chestii din astea.

    ”prietena e in relatie cu un Indian”
    Nu-ia asta cu indianul :))))

    Apreciază

  5. ….povestea ei

    Povestea lui: „Ia uite, ba, bat atata amar de drum pana in cacatul ala de tara si nici macar o muie nu dau”

    Apreciază

  6. Chiar vroiam sa zic, nu pare la nimeni curios sa stai cu o fimeie care colcaie de hormoni asa in general, in chiloti si nimic nimic…

    Eu asa ca tzaran prost zic ca e cam de prost gust, daca n-ai futut-o sau nu o futi in urmatoarele cateva minute sa stai in chiloti in fatza ei, dar na…ce stiu eu..

    Akhenaton: tu erai ala, tata? :))

    Apreciază

  7. Nu.
    Daca @autoarea ramane consecventa propriilor principii deja enuntate, nu va fute pe cineva cu care nu are o relatie.
    Si probabil ca tipul la un futai era disponibil, la o relatie insa…

    Apreciază

  8. Relatiile la distanta nu merg ( parerea mea ), iar in cazul asta nu inteleg de ce tipul s-a dus sa o intalneasca ? ( poate era interesat doar de turism ).

    Apreciază

  9. Tipul s-a inscris pe blog aici si a avut parte de cazare si ghid gratuite in Polonia. Daca mai primea si servicii sexuale ( tot gratuite ) era prea de tot. Merge mana intinsa dar nici chiar asa. In concluzie nu fiti rai sa o judecati pe domnisoara tinder negativ, mai mult e chiar de apreciat cum s-a comportat.

    Apreciază

  10. De ce sa o judecam negativ?

    Pai pana acum o judeca lumea negativ ca fute fara discernamant tipi aiurea si acum cand nu fute un tip aproape decent si care aproape i-a placut, sa i-o ia in nume de rau?

    Apreciază

  11. Ma gandesc ca armasarii aia de pe tinder au trebuit sa treaca printr-un proces de selectie inainte sa ajunga in patul domnisoarei in comparatie cu romanasul de la londra care a citit aici pe blog s-a infipt la un bilet wizz de pe luton si a zis ca da lovitura. Eu zic ca domnisoara tinder l-a mirosit de amarastean si de-aceea actiunea a ramas la nivel doar de imaginatie si beletristica pe blog.

    Apreciază

  12. Sau poate altceva.
    „M-a surprins când mi-a zis vârsta pe care o are. Arată, se comportă și gândește mult mai matur”
    cu focus pe „Arata mult mai matur” 🙂

    Apreciază

  13. tipul sigur e un transexual care tocmai a inceput tratamentul de hormoni si nu are penis fully grown, deasta nici nu a facut nimic desi era gol in chiloti
    majoritatea barbatilor in londra sunt cel putin gay, daca nu chiar transexuali

    a venit in Polonia ca discipol lgbt+ sa imprastie desfraul din londra, se fut barbati cu barbati la fiecare colt
    nu degeaba a venit dragnea cu familia traditionala, stie el cum e in vest

    Apreciază

Lasă un comentariu