Fantomele trecutului

[17.09, 07:48] ”A trebuit să fii foarte insolent, să-mi ceri sex în așa fel și după atâta timp. Dar, îți mulțumesc pentru asta, căci am înțeles în sfârșit, cât de mult valoram pentru tine.”
[17.09, 08:04] ”Cândva asta îți plăcea, singură m-ai rugat să-ți vorbesc așa, nu aveam de gând să te rănesc, doar că am folosit cuvintele care te-au atras cândva în jocul nostru, dar îmi pare rău că te-am jignit. Nu am avut astfel de intenții, așa că nu te supăra.”
[17.09, 10:01] ”Te iert. Și dacă vei fi in Varșovia joi te invit la un pahar de vin.”
[17.09, 10:04] ”Cu mare plăcere, dar din păcate azi zbor înapoi 😔.”
[17.09, 10:22] ”Zbor plăcut.”
[17.09, 10:24] ”Mulțumesc, pupic 😗”

Fantomele trecutului se încăpățânează să tot revină și nu mai știu să plece. Noroc ca le mai ia câteodată Lot-ul. (Lot = zbor).

***

Câteva ore mai târziu:

„După o reflecție mai profundă: ar fi bine să încetezi să mă mai cauți. Nu mai vreau să mă gândesc la tine, nici nu vreau să-mi amintesc de tine. Tot ce a fost odată s-a terminat. Nu a mai rămas nimic. Iar eu, nu vreau să am treabă cu un bărbat însurat.”

6 gânduri despre „Fantomele trecutului

  1. Pai noi ne agitam aici cu sfaturi, indemnuri, evaluari, filozofii de viata etc si smecherul direct pe felie, ” hai sa te fut „. Cu dintr-astia te lauzi tu ?

    Apreciază

  2. Candva primea.
    Mai mult, asa preferai sa-si faca introducerea, zice el.
    Si oare daca n-ar mai fi insurat? Asta e ce face cu adevarat diferenta?

    Apreciază

  3. @me „Si oare daca n-ar mai fi insurat? Asta e ce face cu adevarat diferenta?”
    Clar. Oricum suntem indisponibili parțial, iar căsătoriți suntem si legal indisponibili. Cei care rămân si in căsătorii nefericite o fac pentru ca vor sa fie acolo, sunt acolo anumite avantaje la care nu vor sa renunțe.

    Apreciază

  4. Pai si daca nu era casatorit era mai putin dobitoc?

    Crezi ca te-ar fi luat de nevasta daca nu mai era?

    Nu neaparat pentru avantaje, poate pur si simplu nu merita sa schimbe o bataie de cap cu alta, poate chiar mai mare.

    Pe aia care o are deja cu acte o stii ce poate, care sunt limitele, poate chiar ii ofera tacit libertatea de care are nevoie, etc.

    Urmatoarea, mai ales daca ii cunoaste in detaliu „pasiunea”, ar putea sa nu fie asa permisiva, asa ca de ce sa se lege la cap?

    Apreciază

  5. „Pai noi ne agitam aici cu sfaturi, indemnuri, evaluari, filozofii de viata etc si smecherul direct pe felie, ” hai sa te fut„ Cu dintr-astia te lauzi tu ?”

    Te-ai prins. Mai greu, dar te-ai prins.
    Doamna scrie frumos, se imbraca frumos, poate arata bine, dar in nici un caz nu e o filosoafa.

    Apreciază

Lasă un comentariu