Să dea primul cu piatra, ăla fără vină

Mi-a trimis un cititor fidel 🙂 linkul spre acest articol, în care o tipă scrie pe blogul lui bărbatu-său, despre ce proaste sunt femeile care înșală. Acuma, cu toată onestitatea și logica posibilă, ce ar putea să scrie o tipă pe blogul lui bărbatu-său, că ce mișto e să te fuți în afara relației/căsătoriei sau că, vreo tipă e îndreptățită în vreun fel, de orice realitate posibilă, chiar și aia în care nu are orgasm cu bărbatu-său, să-l înșele? Dacă ar fi blogul amantului, oare ar arăta la fel textul respectiv sau total diferit.

Îmi place de ăștia și mai ales de astea, pentru că femeile au acest obicei mai des decât bărbații, care dau cu piatra primii, pentru că viața și experiența mi-a arătat că, cei mai fioroși în datul cu piatra sunt de fapt cei care ar păcătui primii. Și de obicei păcătuiesc. Cei care dau primii cu piatra sunt de fapt, cei care ar face ceea ce a făcut păcătosul, dar nu pot și atunci datul cu piatra este singura lor modalitate de-ași  exprima durerea față de limitele în care trăiesc. Limitele, frustrările și lipsa de curaj. Din textul acesta scris cu atâta patimă și în același timp vrednic de milă, eu deduc doar că, doamna autoare respectivă are nevoie urgentă și solidă de pulă, ca să înceteze să judece și să catalogheze alte femei, care din motive știute doar de ele, aleg să înșele.

Ating doar un punct aici, care denotă clar minciuna doamnei scriitoare și îmbătarea ei cu apă rece: mărimea. Am mai spus și sincer vă mărturisesc domnilor, mărimea este o treabă despre care femeile vorbesc, pe care o apreciază, o judecă și în funcție de care decid multe. Eu nu spun că, trebuie să o aibă de 20 de cm ori că, pentru toate femeile contează la fel de mult mărimea sau că, de mărime depinde în întregime atingerea orgasmului la o femeie, dar una care nu poate atinge orgasmul lângă un bărbat care o are prea mică, este o problemă. A judeca alegerea unei femei care, poate nu are aceeași satisfacție cu soțul din pricina mărimii, de a-l înșela, este superficial și rău voit. Fiecare om are dreptul la cele cinci minute de fericire oferite de actul sexul și din păcate societatea noastră de prea multe generații a condamnat această nevoie și plăcere naturală.

Nu sunt pro înșelat și nu cred că, relațiile în care partenerii înșală sunt satisfăcătoare sau fericite. Prefer despărțirea, chiar și divorțul, dacă este cazul, însă am fost de ambele părți ale baricadei, și înșelată, și am și înșelat, dar aș fi ultima care să arunce cu piatra, chiar și în aceea cu care partenerul meu m-ar înșela pe mine. Sunt multe de discutat pe tema înșelatului, dar cu siguranță ”ești proastă” nu denotă prea multă profunzime, ci doar ură, superficialitate și invidie.

Later edit: las asta aici, ca să ne certăm pe studii:

31 de gânduri despre „Să dea primul cu piatra, ăla fără vină

  1. This is wrong on so many levels.

    A aduce mărimea în discuție nu face decât să întărească ce spune autoarea în postarea la care faci referire: e vorba de o relație serioasă, nu-ți trebuie mult timp să i-o măsori și să stabilești că nu funcționează pentru tine. Ai ales exact un reper care se vede/simte imediat și nu e o scuză să-l invoci după nu știu cât timp. Asta așa, literar vorbind.

    E un lucru știut că femeile au orgasm când le intră ceva în uter, nu? Unele, poate, dar statistic vorbind peste 50% din femei (multe studii chiar dau mai mult de 60%) nu au orgasm doar prin penetrare. Și dacă e ceva care să le îndepărteze de orgasm, în afara chestiilor de igienă sau alte probleme de ordin tehnic, e… you guessed it folks… organul prea mare care provoacă dureri. Nu zic că n-or fi femei care-și găsesc plăcerea în a-și înfige ceva mare, că doar e plin internetul de povești, dar în mod normal, așa cinstit vorbind, e una dintre cele mai mici probleme.

    În rest, normal că mărimea e o chestie despre care femeile vorbesc. Bărbații nu vorbesc despre toate mărimile posibile la o femeie? Așa cum unii bărbați ajung complexați de mărimea sculei, așa ajung și femeile din cauza mărimii sânilor, că așa suntem noi oamenii, porci uneori. Am înțeles, ai o fixație pe tema asta, un kink, e ceva ce funcționează pentru tine (deși n-ai zis-o încă inginerește, într-o unitate de măsură uzuală), dar nu mai folosi argumentul ăsta pentru a extrapola că nu e valabil în general. O spun studiile și sunt convins că o spun și majoritatea bărbaților. Ăia care sunt peste medie sigur au avut de furcă la un moment dat cu chestia asta.

    De fapt morala poveștii ar trebui să fie că au dreptul să judece ăia care sunt implicați în relațiile cu probleme de infidelitate, nu ăia care stau pe margine.

    Apreciază

  2. Felicitari, e cel mai prost articol scris vreodata, cel putin din alea citite de mine.

    Si nu ma refer la gramatica infecta, aia e deja o semnatura digitala a articolelor, pot fi recunoscute de la o posta. Ma refer la faptul ca e logic inconsistent, o prostie monumentala.

    Titlul pleaca de la cea mai prost inteleasa poveste dintr-o religie minoritara. E o manipulare a maselor pe vremea cand acestea erau needucate, iliterate si proaste, clasificata in zilele noastre pe lista de logical fallacies. Dar stai, trebuie sa ai un pic de cultura ca sa stii asta, mai ales intr-o tara destul de intens crestina in care Biblia si logica nu se discuta in acelasi cartier pentru ca prima ar avea groaznic de suferit.

    Argumentul cu marimea e ridicol, stupid si incredibil. Daca eram in anul 1900 cand casatoriile erau facute inaintea sexului era un argument valid, dar ma intreb pe unde mai erai tu virgina cand te-ai maritat de crezi ca o femeie nu stie cat de mica sau de mare o are tipul cu care se marita, inainte sa se marite. Sau femeile sunt atat de proaste in zilele noastre incat cred ca o sa le creasca pula o data cu varsta?

    Concluzia e un straw man. Google for it. E o afirmatie fara suport in apararea unei pozitii fara argumente. Nu e prima data cand aplici metoda „daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i” in forma pur mioritica, „da-le la gioale”.

    Articolul emana atata prostie incat un cititor ocazional ar putea sa creada ca asa e autoarea. Eu sper ca a fost mixul de votca cu sampanie combinata cu conjunctia lui Marte cu Saturn si ca o sa se trezeasca.

    Apreciază

  3. Una la mana, Maddame nu e sotia lui Cetin, e o blogarita cvasi-anonima, ca tine 🙂

    „Daca ar fi blogul amantului” – daca… se pare ca tu nu reusesti sa intelegi ca sunt si femei la care curvasaria nu e stil de viata si sunt femei care pur si simplu au o relatie normala, okish, nu arunca cu pi.da pe unde apuca, etc.

    Si ca de obicei, nu esti capabila sa analizezi logic (desi ai pretentia ca poti sa o faci) niste afirmatii simplute (tipa posteaza si articole despre fizica, dar asta nu e in categoria asta) si sa stai sa judeci la rece „are sau nu dreptate?”.

    Si cam are, ca in afara sa victimizezi (aaa..buzul, dada) nu reusesti sa o contrazici la nici unul din punctele alea.

    In ceea ce priveste motivele „doar de ele stiute” din pacate le stim cam toti si dna face o treaba destul de buna in a le inventaria si daca tu crezi ca i-a scapat un motiv destept pentru care o femeie inseala, esti libera sa-l adaugi la lista.

    A…da, sa fie marimea? Pai e chiar ultimul punct de pe lista – ai o relatie perfecta si inseli din cauza ..marimii? Esti proasta.
    Ca pu.a se gaseste pe toate drumurile, o relatie perfecta e lucru mare daca o ai macar o data, lifetime.

    A…relatia e departe de a fi perfecta? Pai e mai usor sa invoci problema marimii decat a faptului ca nu ai reusit sa te conectezi la celalat si celalat la tine.
    Ca sa nu mai vorbim de ce a zis si @w mai sus – ca marimea o stiai mai mult ca sigur cand te-ai maritat, deci despre ce vorbim de fapt?
    Ca nu stii cum arata o relatie dincolo de pu,a? Asta da, e o mare problema.

    „dar aș fi ultima care să arunce cu piatra, chiar și în aceea cu care partenerul meu m-ar înșela pe mine.”

    Nu am timp sa caut si sa dai citate dar scriai ca aveai fantezii sa improsti cu sangele amantului cand ai inceput sa realizezi ca ti-ai luat tzeapa si e cu alta.

    Cred ca e mai mult decat sa „aruncii cu piatra” la nivel moral.
    Si pe urma, expresia in cauza, daca e sa privim la origini, se refera la pedepsirea fizica a pacatosului, mai ales ca vorbim de pedeapsa cu moartea. Pacatul ramane in continuare condamnabil.

    Insa cu o chestie insa ai dreptate, femeile urasc cel mai mult inselatul si pe femeile care o fac, pentru ca ele sunt cele care sufera cel mai mult din cauza asta.

    Diferenta radicala este intre cele care condamna lucrul asta si nu-l fac si cele care il gasesc condamnabil dar il practica si recomanda si altora sa o faca.

    Apreciază

  4. „[…] de crezi ca o femeie nu stie cat de mica sau de mare o are tipul cu care se marita, inainte sa se marite” – din ce am înțeles eu până acum citind blogul, femeia crede că ce are tipul cu care se mărită e normală, dar ulterior constată că a trăit sub o piatră și e de fapt mică. Și vine autoarea și îi spune femeii că băi, caută una mai mare că o să fie muuult mai bine. Dar da, o femeie cu cap ar trebui să știe cu ce mărime se mărită.

    Era mai simplu dacă stabilea o grilă în cm, tot ce e sub xx cm nu se califică. Și ca lecție de viață, dacă tu ca femeie ai o prietenă care te sfătuiește să te duci să încerci cu unul cu scula mai mare, că o fi mai bine, poate ar trebuie să-ți evaluezi cercul de prieteni.

    Apreciază

  5. Tu de ce crezi ca circula vorba „spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti?”.

    Toata lumea isi evalueaza cercul de prieteni, de aia nu au prieteni mai buni decat ei, de unde sa le vina o idee mai luminata decat ce au ei deja in cap.

    Daca se intampla sa cunoasca pe cineva cu mai multa minte, o sa-i dea reject mai devreme si mai tarziu, majoritatea nu tolereaza superioritatea intelectuala sau morala.

    Nu prea ai sa vezi oameni cu smerenia aia „stiu ca sunt prost dar vreau sa invat de undeva”.

    Apreciază

  6. Ba nene, pula mica si normala nu e buna nici la pisat. Te uzi pe pantofi daca nu iti dai pantalonii in vine. Nu merge s-o scoti cum trebuie din prohab. Sa moara Sica dac-am auzit vreo femeie sa spuna, pe bune, ca nu conteaza cat e. Cand e in intimitate, toate se bucura sa fie maricica sau mare. Arata si urat pe corpul unui barbat, care nu-i o starpitura de sub 1,75, un apendice d-ala amarat. O pula mare e buna chiar daca n-ar exista femei pe lume. O falfai in vazul lumii cu mandrie si te-ai facut cu sefia tribului

    Apreciat de 1 persoană

  7. Subiectul era altul, inca nu te-ai prins dar mai ai timp,

    Sefia tribului zici? Spui din experienta proprie, ai promovat in felul asta?
    Lucrezi intr-o companie de femei? Cu ce se ocupa? Torturi de nunta, freza la catei? 🙂

    Oricum, am avut o revelatie, tocmai pentru cei cu idei din astea s-a inventat ucisul cu pietre pentru adulter.
    Nu poti lasa ca ordinea sociala sa fie rasturnata de o pula 🙂

    Apreciază

  8. Ce va supara mai tare, ca aveti pula mica sau ca sunteti inselati din cauza asta? 😀

    E amuzant cum expertii in relatii superreusite s-au strans sa se tavaleasca in grup pe tema pulii mici si sa stranga adeziuni pentru parerea „madamei” care a gasit ca motivatia femeilor care inseala din orice motiv este ca sunt proaste.

    Dar ea care se excita la gandul ca ar fute-o altcineva este desteapta, presupun fiindca pastreaza ordinea sociala. 😀

    ME, cum definesti tu inselatul in relatiile conjugale?

    Daca partenera ta se gandeste la pula calului in timp ce si-o trage cu tine te inseala sau nu?

    Dar daca are un orgasm mititel sau ceva asemanator in timp ce o „fingeruieste” ginecologul, intra la categoria inselat sau nu?

    Apreciat de 1 persoană

  9. marimea pulii a fost un diversiune, dar unii iubesc prea mult pu.a ca sa mai vada dincolo de ea 🙂

    JD: dupa o sa ai prima relatie, o sa afli destul de repede si ce inseamna inselatul, nu o sa mai trebuiasca sa faci filosofia pu.ii 🙂

    Apreciază

  10. @dam167 Morala de fapt a poveștii este că, cei mai aprigi judecători sunt primi care ar păcătui. Îi judecăm pe alții mai ales când nu putem avea noi ce au ei.
    Cât despre mărime, nu-i că am o fixație cu asta, dar spun drept cum stă treaba din perspectiva femeilor. Ce cred bărbații, asta e alegerea lor.
    Așa cum, majorității bărbaților nu le plac grasele, nici măcar alea amuzante (știu ca-i nașpa, si mai știu ca o spun discret, in privat si de obicei intre ei), tot așa gagicilor nu le plac pulele mici.

    Apreciază

  11. Nu știu dacă e chiar așa. Unii oameni pun un accent mai pare pe fidelitate decât alții. Mă refer la oameni normali, nu la habotnici sau cazuri extreme. Chiar crezi că cineva care nu suportă infidelitatea o comite așa ușor?

    Ce înseamnă mici? în cm, m, dm, mm, ce vrei tu. Că altfel o dăm în relativitate și ceea ce medical e micropenis o fi normală, așa cum o femeie cu puțină carne pe ea e grasă.

    Apreciază

  12. @dam167 – am pus o poza, ca sa vedem ce zic studiile. Cat despre grase, sa se pronunțe bărbații, dar din ce mi-au spus ei mine supraponderalele nu sunt bine văzute. Bărbații nu spun asta in gura mare, dar e așa, un fel de chestie evidenta intre ei. Cam la fel cu femeile si mărimea.

    Apreciază

  13. Lol, comparatie intre grase si marime, foarte potrivita: ce ignori cu desavarsire e faptul ca femeile grase sunt asa in urma unei alegeri, marimea e determinata de genetic si de inaltime (corpul e in mare proportional).

    Inca nu am vazut o femeie care s-a ingrasat respirand, dar barbatii nu au de ales, mai ales daca au si inaltimi gen 165 cm. La astia mai inalti nu ne atarna pana la genunchi, dar ne descurcam.

    Apreciază

  14. Ba, chiar nu intelegeti ca nu se exista sa nu le intereseze cat de mare e? Pot sa afirm, avand un esantion reprezentativ, ca poate …vreo 2 sa nu fi adus cumva in discutie treaba asta. In rest, aparea cumva in discutie. Nu ca aveau o fixatie(desi destule chiar aveau), dar venea cumva in atentie. Cele mai multe sunt fleasca numai cand o oau in mana si-o baga in gura, nici n-o mai lasa. Nu se indura s-o lase din gura, creierul lor traduce cumva ca e dezirabil sa aduca omagiul asta barbatului pe care-l percep chiar barbat. Pardon, mascul, ca sa fie barbat, mai sunt si altele. Nu stiu cum s-o spun mai simplu, dar daca ai belita mare, ai aproape de jumate de treaba facuta. Iar ala care n-o are, tre sa fie al dracu de priceput si senzual si romantic si mortii lui, ca sa ajunga cam pe la acelasi rezultat. Adica tu, cu carnatul de rigoare, ai rezolvat mare parte din treaba doar prin simpla existenta. Tre sa fii peste masura de prost, badaran, sarac sau nespalat ca sa nu iasa binisor. Nici macar nu pun c -ai avea o problema cu erectia. Poti sa ai, se ocupa ele, fiti pe pace, ca li se pare o a dracu de misto provocare sa ridice bine ciortanul. Si sa va mai zic un secret: ai belita mare si i-ai facut felul uneia dintr-un grup de femei, ai sanse destul de bune sa dai iama in mai multe. Asa repede se duce vorba si asa schimbare de atitudine vezi la celelalte, ceva de groaza…

    Apreciază

  15. Cu supraponderalele poate e ceva mai simplu – sunt unii care sunt atrași de ele, dar probabil foarte puțini. Eu unul nu sunt de acord cu fat shaming, ca să fie clar. Nu-ți place, treci mai departe fără să faci caz din asta.

    Așa. Deci aia e media – foarte frumos cum am ieșit noi românii la coada clasamentului dar asta e. În Franța e clar, datorită influențelor africane, dar Ungaria, bravo lor. Și care e interpretarea? că tot ce e sub 12 e mic? că tot ce e sub 16 e mic? că româncele ar trebui să încerce și în Ungaria? Ai și tu bărbăția să arunci un prag, că din câte se vede doar în Europa variază mult, poate chiar mai mult decât pe alte continente.

    Apropo, că tot nu vrea nimeni să o spună, mare se consideră de la 17-18 în sus – în limbajul urban (hung).

    Apreciază

  16. @dam167 – nici eu nu sunt de acord cu fat shaming si nici măcar nu eram la curent cu treaba asta, de aceea m-a mirat când, am aflat de adversitatea multor bărbați fata de femeile grase. Este un subiect tabu, bărbații nu spun ce cred femeilor, nimeni nu deschide măcar discuția, dar se fac alegeri și se iau decizii foarte importante pe criteriul acesta.

    @Akhenaton – adevăr grăiești, deși mai există și din ăia dotați de la natură, dar care nu știu cum să-și folosească echipamentul. E un subiect sensibil la bărbați, dar foarte prezent în mintea femeilor.

    Apreciază

  17. Fat shaming: nimeni nu obliga pe nimeni sa bage in el/ea ca porcul pana ajunge rotund ca porcul. Obezitatea e o problema de sanatate, aia mai accentuata se numeste „morbida” cu un motiv, nu din lipsa de imaginatie. Cine vrea sa fie rotund(a) nu are decat, e o alegere personala sa manance un pui la rotisor pe post de antreu, un berbec la protap pe post de main course si un tort intreg pe post de desert.

    Am un amic care e medic specializat in asa ceva (disfunctii endocrine), cam 5% au complicatii medicale pe post de scuza, restul nu au nici o scuza. 19 grasi/grase din 20 nu au nici cea mai mica scuza, deci fat shaming e un comportament chiar politicos cu godacii.

    Apreciază

  18. @w: nu e treaba mea sau a ta să ții teorii despre ce ar trebui să facă cu viața lui/ei oamenilor random cu care nu ai nici o legătură. Și mă îndoiesc că vreun om reacționează pozitiv la fat shaming. Știu că asta e soluția românească, să-i dai în cap până, chipurile, învață. Ești liber să ai în jurul tău oameni care au un stil de viață sănătos. Nu e numai mâncatul de pui la rotisor, e o combinație de mai mulți factori.

    @autoarea: E dreptul fiecăruia să aibă preferințe când vine vorba de sexul opus, că nu cred că e cazul să avem toți aceleași gusturi. Aspectul fizic contează în viața de zi cu zi, așa că e normal să se fcaă tot felul de alegeri. Asta cu dimensiunea organului e un subiect sensibil pentru că așa te naști și nu mai ai ce să faci în privința asta. După 16 ani știe fiecare bărbat deja cum se raportează față de graficul ăla postat de tine și știe cu ce defilează. Mi se pare normal ca unele femei să fie fascinate de mărime sau să aleagă bărbații în funcție de mărime, că doar e viața lor, dar să spui că femeile în general ar trebui să sară într-un organ mai mare e cam tras de păr. A, ca să nu mai zic că dacă într-o relație te-ai trezit într-o dimineață că problema e mărimea organului bărbatului, problema ta e la cap, nu la vagin.

    Normal că are dreptate Akhenaton, că doar eșantionul lui e reprezentativ pentru toate femeile, iar în filmele cu liceele americane exact așa se întâmplă. Și sunt convins că e valabilă și aia cu grupul de femei, dar parcă ne măsurăm în doctorate, nu suntem pe pornhub. Dar de ce să nu luăm fiecare după eșantionul nostru și să generalizăm?!

    Apreciază

  19. @Dam167, nu prea exista oameni in Europa cu care nu ai legatura, asa ca ne priveste pe toti: grasii, alcoolicii, fumatorii etc. folosesc mai mult decat fair share din sistemul medical la care platim taxe, iar eu platesc mult peste medie, asa ca moral ma priveste.

    Asta nu inseamna ca ma iau de oameni pe strada ca sunt grasi. Sunt libertarian din fire, fiecare poate sa faca ce vrea cu viata lui (atata timp cat nu o afecteaza pe a mea), dar daca o tipa se da la mine si e grasa, fumatoare, alcoolica (in diverse stadii, chiar moderate), drogata sau sado-maso (am avut parte din fiecare categorie) e normal sa am dreptul sa le spun „nu in conditiile astea”, „nu mi se scoala la un grease ball”, „nu simt nici o placere sa te sugrum”, „nu ma incurc cu alcoolici”, etc. E treaba lor sa aleaga ce vor sa faca, au optiuni, spre deosebire de marimea pulii care nu e o optiune si de la care a plecat discutia.

    Apreciază

  20. Am citit pe undeva ca marimea pulii ar fi invers proportionala cu valoarea contului bancar. Sa fie adevarat ? Nu cred ca le pica bine chestia asta la multe domnisoare.

    Apreciază

  21. „cei mai aprigi judecători sunt primi care ar păcătui.”

    O asumtie care nu o poti demonstra.

    „Îi judecăm pe alții mai ales când nu putem avea noi ce au ei.”

    Si ce au ei in cazul asta? Doi relatii ratate in loc de una? Foarte deziderabil, lol.

    ” majorității bărbaților nu le plac grasele”

    Pana mea, atunci nu stiu cum se face dar am impresia ca majoritatea graselor sunt maritate.

    Dar nu stiu cum s-a ajuns de la motivarea infidelitatii la discutii despre pxla si grase.

    @autoarea se lauda ca o sa dea niste motive rezonabile pentru care o femeie inseala (altul decat prostia – cum era in articolul de la care a pornit discutia) si uite, inca nu avem nici macar unul.

    Apreciază

  22. @Sorin – nu-i adevărat. Vorbesc aici de eșantionul testat de mine 😂, și in care am observat totusi ca, mărimea e invers proporțională cu imaginea despre avuție, pe care vrea tipul sa o prezinte despre sine.
    Caci e una imaginea și total alta realitatea.

    Apreciază

  23. @Me – cred ca mi-ai demonstra tu cu plăcere asumpțiilor, dacă ai putea 😉.
    Multe femei se îngrășa după ce nasc, deci oricum bărbații nu scapă 😂, oricât se feresc 🤣. Sunt capcane de ambele părți, ce sa faci 😣.
    Nu m-am laudat ca dau motive pentru înșelat, dar lipsa satisfacției sexuale este un motiv excelent. Am sa dezvolt, dar intr-un alt post.

    Apreciază

  24. @autoarea: păi exact așa trebuia să funcționeze imaginea. Dacă ai ajuns să vezi ce era în pantaloni înseamnă că a mers proiecția lui. Circula pe internet o caricatură cu un bărbat și o femeie care, după întâlnire, descoperă că el avea o banană în chiloți iar ea mere în sutien.

    Până și peștele îl prinzi cu o momeală falsă, da’ ăla știm că nu-i un animal cunoscut pentru inteligență.

    Apreciază

  25. „lipsa satisfacției sexuale este un motiv excelent”

    Serios?
    Si cum ramane cu teoria ca femeia nu fute de dragul de a fute (ca barbatul) ci de fapt vor o relatie?

    Sau vorbim de procentul ala minoritar de femei care oricum nu pot avea o relatie fiind prea egocentrice si atunci pentru ele doar sexul si banii sunt ceea ce prezinta interes la o relatie?
    Si daca banii nu vin…

    Apreciază

  26. „Nu m-am laudat ca dau motive pentru înșelat, dar lipsa satisfacției sexuale este un motiv excelent. ”

    Nu, e un motiv cretin. Nu e magazin online sa ai drept de retur de 30 de zile, e casnicie, evaluezi bine situatia inainte sa te casatoresti, eventual sa faci si copii, nu te trezesti ca proasta’n targ dupa 20 de ani ca nu esti suficient de bine fututa. We live only once, nu e un video game unde orice copil prost poate sa il porneasca din nou si din nou, la infinit.

    Apreciază

  27. @W – tocmai pentru ca trăim doar odată, trebuie sa ne respectam viata si sa ii schimbam cursul, daca nu ne convine. Te poti trezi oricand si dupa 2 si dupa 20 de ani ca nu iti convine. Sunt lasi cei care raman in astfel de situatii si in nici un caz cei care le schimba.
    Poti sa dai oricand re-start la viata, daca te tine, desigur. Dar pe majoritatea nu-i tine si atunci arunca, cu pietre in aia care o fac.

    Apreciază

  28. Daca te trezesti dupa 20 de ani ca „ceva”, esti dobitoc, nu curajos (ca opus la laș). Curajos e sa rezolvi problema ca sa nu ajungi sa te trezesti – ce ai facut pana atunci, ai dormit?

    Da, aia care se trezesc si sunt raman in situatia in care s-au trezit sunt si lasi, dupa ce ca sunt dobitoci, dar deja nu mai conteaza: nu vorbim de Ion ciobanul sau Gigel groparul, aia nu citesc pe-aici.

    Scuze patetice, de la cap la coada.

    Apreciază

Lasă un comentariu