Înapoi în aeroport

Înapoi în aeroport. Același miros cu parfum casual, zumzetul calm și grăbit al oamenilor și un sentiment de evadare. M-am lăsat rapid valiza, mai ușoară decât de obicei și fără produse, fiind deja checked-in. Am trecut pasivă de security, mi-am parfumat încheietură un puf de Hermes în trecere prin raionul de frumusețe, pentru bărbați, căci pentru femei am acasă, și am intrat sa-mi iau revista. În fața raftului am ales Times în loc de tradiționalul The Economist, dar când am ajuns la casă am făcut cale întoarsă și l-am pus la loc. Coada era prea lungă ca să o stau în picioare după o noapte nedormită.

M-am pus la somn pe la 10 seara, dar nu am putut adormi, stresată de încă o situație de ura pe care am experimentat-o ieri și anxietatea că am zbor la 6:00 dimineața, după ce am pierdut deja un avion de la 6:00 anul acesta.

4 gânduri despre „Înapoi în aeroport

  1. Chiar as fi interesat sa stiu de ce citesti asa ceva ( poate scrii un articol ) dar sa nu-mi spui ca e „part of the job description”.

    Apreciază

  2. @Sorin – pentru ca îmi place. The Economist este o revista pe care o citesc de 15 ani, nu fiecare număr, deși intr-o perioada o aveam regulat acasă – fostul sot o aducea de la muncă, unde aveau abonament la ea. Am citit și câteva Vogue, americane că Anne, dar nu sunt interesante, iar cantitatea de reclame mi-se pare jignitoare. Nu, nu găsesc reclamele o artă.

    Apreciază

Lasă un comentariu