Noul EL

L-am ales în aplicație pentru că mi-a plăcut fizionomia lui. I-am găsit trăsăturile frumoase, sexy încadrate de ochii albaștrii, sprâncenele dese și părul răzleț. Mi-a plăcut privirea, atractivă pătrunzătoare, dar în același timp delicată, artistică. Și zâmbetul natural, care exprima sinceritate. Când l-am întâlnit mi-a plăcut cel mai mult mintea lui, comunicare dintre noi și familiaritatea cu care reușeam discutăm diverse subiecte. Ne-am conectat instantaneu pe același set de gândire, având păreri similare și abordări apropiate ale situațiilor. Am urmat amândoi o traiectorie similară în viață, cu cariere de succes în domeniile noastre profesionale, pe poziții apropiate și plăcându-ne să fim buni în ceea ce facem, iar pe lângă muncă fiind implicați în diverse proiecte și explorând câteva hobby-uri. În mod interesant a reieșit nu doar că avem cunoștințe comune, dar și că prietenii noștri se cunosc, făcând de fapt parte din cercurile sociale similare ale orașului, pe latură ușor artistică, lucrând pentru marile firme locale poloneze.

În intimitate am redescoperit atingerea fizică, dopamina sexului bun și mult, serotonina îmbrățișărilor, a atingerilor delicate și a pupicurilor transformate în săruturi. Ador mâinile lui care se joacă, cu părul meu, atingerile delicate ale degetelor lui aspre pe spatele meu sau modul în care-mi prinde sfârcurile cu buze umede și moi. Îmi place să-l îmbrățișez, să-mi ascund capul în pieptul lui și să-mi bag degetele în părul lui, pe care îl încâlcesc cu încântare. Îl place să-l privesc, mai ales dimineața, dintre așternuturi, să mă uit la ochii lui albaștrii frumoși și să-i admir cicatricea mică și sexy de sub ochiul stâng.

Este atent la ceea ce spun, luând în considerare dorințele pe care le exprim, are clasă și știe să se comporte. Gătește bine, se ocupă cu atenție de copil, are răbdare și este calm. Inutil să mai spun că a plătit de fiecare dată, fără să facă din asta vreo martirizare, ceea ce găsesc foarte elegant din partea lui. Face planuri în care mă include, mă invită concret cu dată, oră și eveniment, mi-a prezentat prietenii lui apropiați, care știau anumite lucruri despre mine și are o atitudine naturală față de fiică-mea.

Există și aspecte care mă deranjează, pentru că perfecțiunea nu există și niciodată nu a existat. Rămâne de văzut dacă se pot schimba anumite aspecte sau dacă eu voi putea eu să le tolerez în detrimentul lucrurilor pozitive pe care le oferă.

41 de gânduri despre „Noul EL

  1. „Există și aspecte care mă deranjează”, probabil salariul 4000 zloti, ridicol. Dar cel puțin e un pas înainte fata de maestrul în spaghete. La multi ani fericiți!

    Apreciază

  2. @Sorin – cu invidie susții prostii pe aici aiurea. Dacă te țineau balamalele, mă întâlneai când ți-am propus de câteva ori in Dubai. Fiecare cu cât îl tine, asta e 😉😋😎.

    Apreciază

  3. Draga, eu sunt in alta clasa financiara ( si nu numai ) decat indivizii cu care te lauzi tu pe aici, serios si fara misto. Imi pare rau ca n-am avut ocazia sa-ti si dovedesc live in Dubai dar nu e vina mea ca firma te trimite in emirate de 2 ori pe an si de obicei vara sau de Ramadan ( cand nu vine nimeni ). Te-am invitat cand eram in tara la Sinaia si ai zis pas, cine stie ce e in mintea ta. Asa ca nu mai da vina pe mine cand situatia sta invers. Cel putin asuma-ti esecul.

    Apreciază

  4. Nu incerca sa schimbi nimic! Iti place asa cum e. Chinuie-te sa schimbi chestii la el, impune-ti controlul, adica fa porcaria pe care nu se pot abtine s-o faca femeile, si-o sa vezi ce mizerie iese! Menirea femeii e sa-si ia lumina de la barbat si sa fie iubita, nu sa-l schimbe ea si sa-i dea directia. Tu iei directie de la el, nu invers, si crede-ma, nu-ti va placea deloc ce-o sa iasa daca-ti reusesti, fie si in mica masura, sa-l schimbi! Lasa asa! Zi si tu mersi c-ai gasit pe cineva pe aceeasi lungime de unda, cu copil de care se ocupa activ, ca-ilucru rar, si intelege ca-i o premisa a succesului. Numai asa poate merge ceva, ca barbatii liberi de sarcini nu vor rea niciodata sa stea legati de una cu-o „tinichea” de coada. Pare bine cum a iesit acum, n-o strica, lasa cacaturile cu cariera, ca niciodata asta nu-ti va aduce o satisfactie profunda si de durata, lasa-te iubita si accepta directia pe care ti-o da! S-ar putea sa fie ultimul tren!

    Apreciază

  5. @Akhenaton – Hahaha, deci am râs bine citind ce ai scris. Există un sens în ceea ce spui, însă nu este sensul meu în totalitate. Dacă menirea femeii este să-și ia lumină de la bărbat, atunci eu nu sunt femeie :))). Eu sunt o persoana puternică, îmi place să conduc, să dau direcția. Eu nu pot să urmez, decât eventual un bărbat foarte puternic, pe care nu l-am întâlnit încă :), și am întâlnit câțiva, însă toți s-au dovedit slabi în momentele cheie.
    Cât despre ultimul tren, chiar nu cred în chestiile astea. Pentru un copil, da există termen și asta ar cam putea să fie vârsta critică, dacă aș mai vrea unul, căci după 40 nopțile nedormite te rup, dar pentru un partener nu cred. La orice vârstă poți să-ți găsești pe cineva. Atunci când ești tânăr te combini mai repede pentru că nu știi ce vrei și accepți mai ușor unele compromisuri.

    Apreciază

  6. @Sorin – mă bucur pentru tine că ai bani, deși sunt convinsă că, cunosc oameni care au și mai mulți bani decât tine. Experiența mi-a demonstrat că faptele dovedesc în ce clasă suntem, cât ne permitem și cât ne țin balamalele. Așa la vorbărie, poate oricine să bifeze, iar arabii sunt specialiști în asta. Văd că ai învățat ceva de la ei.

    Apreciază

  7. Ba nu, nu esti puternica deloc, ca nu exista asa ceva. nu exista femeie puternica, ci doar barbati slabi. ce crezi tu ca inseamna ca esti puternica e doar un chist pe care l-ai construit in jurul tau ca sa, crezi tu, te apere de cacaturile din jur. ca un caine care, la colt fiind pus, e periculos, ca musca. asta nu inseamna putere, ci slabiciune. cat despre sa dai tu directia, sa controlezi, este greseala cardinala pentru care nu-ti iese nimic si nu-ti va iesi. pe langa faptul ca-ti fute iremediabil orice relatie cu un barbat, pana la urma, si daca reusesti sa-l controlezi pe unul, cu atat mai mult nu-ti va placea ce-ai facut din el. intr-o proportie covarsitoare, relatiile esueaza pentru ca femeia vrea sa controleze barbatul, in loc sa-l sustina si sa-si ia lumina de la el. efectiv, cele mai multe nu se pot abtine sa nu incerca macar sa-si exercite controlul. si-atunci, de aici iese o porcarie imensa. stiu ca orgoliul si impresiile pe care te chinui sa ti le impui ca motto de viata te vor face sa spui ca nu-i asa, dar fix asa e, in 100% din cazuri. jur ca nu am vazut niciodata o femeie care sa fie fericita/multumita ca e puternica, ca conduce, ca are o cariera super, daca nu are armonie acasa. pur si simplu, nu sunteti facute ca sa jucati cartea asta a barbatului. nu merge…pot sa fie ditamai CEO-ul(dar, nu prea ajung acoo daca nu au intelegere acasa, deci iau decizii strategice gresit, deci pica asta), nu sunt ever implinite. aventurile, calatoriile , tranzactiile reusite nu le aduc multumirea in suflet. nu merge, pur si simplu, nu functioneaza asa probabil e inscris in gene…

    P.S. nu, nu-ti poti gasi pe cineva la orice varsta, ceva klumea, ma refer, ca CD-ul de viata al omului ala e deja f incarcat. tipicariile construite in atatia amar de ani, durerile si frustrarile acumulate il fac imposibil sa se mai muleze pe ceva convenabil. cel mult, poti fi niste prieteni care sa nu se urasca. cat despre copii, forget about it! pe langa faptul ca e disgratios sa vezi femeie de 40 de ani cu bebelus in brate, alaptand si facand cacaturi specifice, e si mega riscant sa iasa unul cu Down sau alte porcarii d-astea sinistre. ca sa nu mai vorbim despre oboseala cumplita si ridicolul situatiei de mama batrana

    ca sa nu crezi ca dracul e chiar asa negru, sa stii ca, in general, cele mai bune futaiuri sunt cu femei in jurul a 30 sau peste, un pic. atunci stie femeia exact ce-i place si ce are de facut ca sa obtina. e greu pentru cele de 20 si ceva sa se futa cum trebuie, ca inca n-au descoperit ce si cum si sunt mai preocupate sa faca pe printesele si sa capete tentie. cat d emulta atentie, desi pula pe care o primesc e, in general, proasta :)). pe partea cealalta, desi sexul e bun cu cele de 30+ relatiile cu ele(mai ales daca au avut multi parteneri inainte) sunt destuld e proaste. pur si simplu, cara prea multe cu ele in bagaje, au prea multe frustrari de la esecuri si fiecare partener le-a luat ceva din suflet. dac-au fost chiar multi, atunci au luat mult, pana cand n-au mai ramas decat frustrari, regrete si frici. Fricile, in general, fac femeia de 30 + sa esueze intr-o noua relatie. cu cat mai multi parteneri avuti, cu atat mai multe frici – cu atat mai mari sansele de esec total

    Apreciază

  8. „arabii sunt specialiști în asta”, segregarea in fuctie de bani e foarte accentuata la arabi intr-adevar, iar la ce invarti tu nu trebuie sa te frustrezi cand altii la alt nivel decat tine te trateaza cu indiferenta si ironie. Know your place.

    Apreciază

  9. @Sorin – se vede ca locuiești pe acolo. Am mai avut contact cu un roman in Dubai si avea problema banilor. Era mega focusat si frustrat in legătură cu treaba asta, iar Dubai doar i-a accentuat frustrările. Este normal când pleci de la sărăcie, dar până nu treci peste asta, nu vei gândi normal.
    Când vorbeam despre oameni bogați nu mă refeream la arabi. Am avut contact cu ei, dar în afară de bloggerița care a făcut fițe aiurea, restul s-au comportat normal și m-au tratat cu respect. Și ea s-a comportat normal de obicei, cu o singură excepție, când era însărcinată.
    Nu există ”your place” în vocabularul meu și în nici un caz nu prezint servitudine față de cineva care are bani sau o poziție profesională mai ridicată decât a mea. Mi-se pare chiar aiurea să te închini la cineva care are bani. Sunt banii lui, nu ți-i dă ție. Dar știu că acesta este modul de gândire prin Golf.

    Apreciază

  10. @autoarea: Într-o relație în care sunt implicați doi oameni inteligenți nu conduce niciunul iar egalitatea adevărată nu se referă la cine plătește consumația la restaurant, ci la modul în care se acceptă și se susțin partenerii unul pe celălalt. De asta pe un bărbat normal nu-l interesează puterea pe care crezi tu că o ai, ci modul în care te implici în relație, inclusiv toleranța față de lucrurile care nu sunt pe placul tău. Nimic nu garantează succesul unei relații, dar a fi deschis e un bun început.

    Goana după bani nu e neapărat o consecință a sărăciei, dar mulți merg spre Orientul mijlociu strict pentru a face bani – de fapt Sorin a spus asta destul de clar.

    Apreciază

  11. „Era mega focusat si frustrat in legătură cu treaba asta”, eu dimpotrivă sunt foarte relaxat, ceea ce e complet diferit. Oricând îmi pot permite să las jobul, să mă intorc în tara și să traiesc liniștit și bine până la adânci bătrâneți fără să fac nimic doar că nu sunt genul.

    Apreciază

  12. Ba da, conduce. Barbatul conduce, in sensul ca el da directia, nu ca e vataf pe mosie. Nu exista nimic functional intru armonie acolo unde canta gaina. Femeia nu poate da directia, oricum nu p-aia buna, ca viata ei e condusa de emotii. Iar deciziile luate pe baza „asa simt eu” sunt proaste. Barbatul, nu masculul, atentie, este logic si calculat, ia deciziile pe baza de factori obiectivi. Emotionalul si patimasul nu poate decat, cel mult, sa i creeze femeii decat niste senzatii tari pe pula lui. Atat! Pe termen mai lung, femeia nu are decat de pierdut cu el, ca o goleste si o umple de spaime. Are si el rolul lui, la un moment dat, dar da a doar astia sunt majoritari in viata ei, femeia ajunge o epava, buna de nimic. Masculul emotional nu e decat o femeie, ma-sa, cel mai probabil, si-atat. Si doar emotionalii zic ca au de-a face cu femei puternice. Barbatii normali nu au femei puternice, ci femei carora sa le dea directia, sa le iubeasca si de la care sa primeasca suport. Are el grija de restul.Asta-i tot ce-i trebuie:suport si armonie acasa, a sa se incarce pentru „razboaiele” pe care le poarta cu restul lumii. Femeile care se declara puternice(ca nu sunt, doar clameaza) sunt destul de triste. Si mai trist, isi cresc puii ca sa fie la fel ca ele. Pe fete le condamna la aceeasi tristete, ca ele vor cauta numai emotionali – asa vad de la ma-sa ca-s barbatii, pe baieti ii transforma in ele si se repeta ciclul „suffer and die”

    Apreciază

  13. Varianta foarte prescurtata a bancului: un motociclist, rocker pletos si salbatic, se insoara cu o tipa care cu timpul il convinge sa se tunda, sa isi vanda motocicleta si sa isi ia o masina, etc., si e parasit de tipa pentru un rocker motociclist, spunandu-i: „Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit”. Asta despre tipele care incearca sa schimbe ceva la barbatii lor.

    A doua chestie foarte scurta: acum o saptamana m-am culcat cu o tipa de 45 de ani, un fel de cadou de ziua ei ca nu mai facuse sex de peste 6 luni: a fost dezamagitor, not again. Incep sa il inteleg pe Mike-dementul, care avea 40+ si cauta doar tipe de 20 pentru sex; nu sa fiu de acord, dar sa inteleg.

    A 3-a: nici o femeie puternica nu va fi multumita cu un tip care nu e peste ea. Da, va pretinde ca este (e greu sa recunosti insuccesul si sa pretinzi ca esti puternica in acelasi timp), dar nu va fi. De asemenea in majoritatea cazurilor in spatele unui tip cu mult succes e cate o tipa puternica: o tipa poate sa ajute foarte mult partenerul ei, el poate sa o ajute pe ea, dar nu am vazut niciodata combinatie de succes in care ea e in prim-plan.

    Apreciază

  14. @w – care a fost baiul cu tipa de 45? Și de ce crezi ca vârsta are importantă? Poate futea prost și punct.
    Eu nu cred că vârsta are importantă, ci stilul. Ori merge, ori nu ai cam atât.

    Apreciază

  15. @sorin – din ceea ce susții, eu as zice ca ești mai degrabă frustrat in legătura cu banii. A merge in România și a freca menta pe acolo de-a moaca pana la adânci bătrâneți, mi-se pare un plan foarte trist.

    Apreciază

  16. Desi tipa merge la sala regulat si nu are kilograme in plus (poate 5 kg fata de cat o fi avut la 18 ani), timpul nu a iertat-o, nu credeam ca dupa 40 de ani corpul se deterioreaza atat de rapid si de evident. Stii, cam ca atunci cand bananelor incepe sa li se inegreasca coaja, ele inca sunt comestibile dar prospetimea s-a dus si gustul nu mai e acelasi. Merg la salata de fructe, nu ca prima preferinta cand ai pofta de un fruct.

    Apreciază

  17. „frustrat in legătura cu banii”, daca eu care castig de 5-7 ori mai mult decat tine sunt frustrat, nu vreau sa ma gandesc cum te simti tu.
    „in România și a freca menta”, ma gandeam sa cumpar cateva apt. si sa le inchiriez, dar asta nu inseamna ca o sa stau neaparat in Romania, pot sa ma duc unde vreau eu, iar de preferat ar fi tarile europene sudice ca nu-mi place frigul. Libertatea e cel mai mare beneficiu oferit de faptul ca ai bani, iti poti folosi altfel timpul ( chiar si sa freci menta in cel mai rau caz ) mult mai bine decat sclav la 8h/zi.
    In rest ” La multi ani !” si o sa urmaresc cu interes colectia de beta males cu care te lauzi pe aici.

    Apreciază

  18. E singura de 45 sau peste cu care am avut de-a face la acest nivel, nu pot trage concluzii generale, dar a fost un mic soc. Imbracata arata chiar bine, dezbracata nu.

    Apreciază

  19. Femeile investesc in cosmetice si haine, mai rar in abonamente la sala.
    Pai cate reclame nu sunt la ele, ati vazut reclame la fitness macar asa, 1 din 10?

    Un barbat poate arata bine si la 50+, femeia la 45 cam auch.
    Si asta pentru ca normele sociale cer mai mult de la o femeie decat la un barbat.
    Pai nu apar in toate reclamele cu crema antirid tipe de 20 si un pic? Cam aia e norma

    Apreciază

  20. @vpt confunzi puterea unui barbat cu puterea lui financiara.

    Si nu au fost slabi tocmai in momentul „ala” ci si-au cunoscut si urmat interesul, care era altul decat al tau, atata tot.

    Cum nici tu n-ai fost puternica cand ai crezut vorbele lor, care au fost doar vorbe care tin de protocolul de incalecat femeia.

    Atat de simplu e. Fara resentimente.

    Apreciază

  21. @ w – atunci nu mergea regulat la sala. E una ce zice lumea și alta ce face. Pai, socoatele la Terme prima dată 😉. Se merita investiția, ca sa eviti traumele 😋.
    Pe de alta parte poți sa ai pretenții, dacă tu arați bine. Eu zic ca pentru fiecare se găsește cineva. E doar o chestie de compromis.

    Apreciază

  22. @J – da, standardele sunt cam diferite, la femei subliniindu-se frumusetea ca o nevoie stereotipica, ca și la barbati banii. Cât despre investiție, sportul este cea mai eficientă cale. Cât despre cosmetice, nu dau prea mare lucru, dar despre asta intr-un alt post.

    Apreciază

  23. @sorin – oamenii cu o situație financiară bună, nu se laudă cu banii lor. Nu vorbesc despre bani, nu spun cât au și ce fac cu ei. Noii îmbogățiți, ăștia care au mâncat pâine cu ceapa din copilărie, doar despre bani vorbesc, când ajung un pic la ei. Atunci se simt ei validați, când se laudă cu partea materială. Chestia asta impresionează intr-o țară săracă si corupta ca și România, cu extremități financiare, unde banii iti dau statut, dar este dizgrațioasă intr-o țara cu o clasa de mijloc mai bine situată financiar.
    Tu poți sa ai o scuza, ca in Golf majoritatea o ard tot cu valoarea banului, pentru ca aia nu au nimic altceva. Însă lumea lor este îngusta, artificiala și fără impact in restul lumii civilizate.

    Apreciază

  24. Nu știu de ce te încăpățânezi sa-ti justifici alegerile proaste în privința barbatilor. Sau poate că doar asta poți. Ok, un individ care te invită la spaghete, clasa medie poloneză e maximul pe care îl poti atrage. Am înțeles. Toti ăia cu bani sunt tarani proști și frustrati.

    Apreciază

  25. Singura solutie:

    Sorin – cumpara-i AZI autoarei bilete de avion in Dubai la o data convenienta pentru ea si se rezolva problema fata in fata. Altfel, doar vorbele sunt de tine Sorine.

    Apreciază

  26. @vpt, dupa cum am spus a fost un cadou si nu am intentia sa il repet. Nu sunt in cautare, am alte preocupari acum.

    @Diana, invata sa vorbesti si sa scrii corect inainte de a da sfaturi, arata aiurea sa dea sfaturi cineva care nu e in stare nici macat sa scrie corect.

    Apreciază

  27. @Diana: era chair mai simplu: lua o mașină din Abu Dhabi până în Dubai și gata (îl costa maxim 300 de euro, cu tot cu cina cu carne de miel la un restaurant decent).

    Tu te-ai duce până în Dubai cu biletele cumpărate de un necunoscut?

    Apreciază

  28. Sorin deja nu mai e necunoscut pentru nimeni, stie toata lumea ca e un amarat luat la rand de arabii din Dubai. E cunoscut pentru experienta lui in perversitati anale prin care a trecut :))))))))))

    Apreciază

  29. A loser man who can’t get women will be like „I need to lift weights, be less of a bitch and earn more”

    A loser woman who cant keep a relationship with a man worth a fuck will be like „men can’t handle a strong woman like me it’s their problem”

    Apreciază

  30. sorine sunt sigura ca nu esti in categoria man esti categoria fetitze futute in cur de arabi
    ai luat bilete pt autoarea blogului ???

    Apreciază

  31. Sorine, esti cam ..fluctuant in idei.
    Mai intai ii reprosezi tipei ca e materialista si cu pretentii prea mari si pe urma, cand se potoleste cat de cat si se multumeste cu un tip okeish ca de ce a coborat asa mult.

    Ma rog, si ea e la fel, are destule postari in care lauda banul si pozitia sociala si pe urma ii blameaza pe cei care le au si le afiseaza.

    Apreciază

  32. Nu stiu la ce fapte te referi că eu nu vreau sa-ti dovedesc nimic. Vroiam doar să te întâlnesc să stam un pic de vorbă la o cafea si mai ales să vad cum arăți și asta doar pentru a aprecia mai bine cat de realist e ceea ce scrii aici si cat imaginatie. Din pacate, indivizii cu care te lauzi în ultima perioadă m-au facut să cred că îți suptalicitezi imaginea.

    Apreciază

  33. Sorin, ai pe undeva pana in 35, nu?
    Asta e singura ta scuza, ai erectii dese si atunci creierul ramane fara sange, intra in hipoxie.

    Sau spus altfel, daca ai impresia ca o femeie arata bine, chiar si pe baza de vorbe, nu mai reusesti sa procesezi restul, sa mai citesti si printre randuri.

    Si ca sa nu te supei, iti zic ca am trecut si eu prin asta, chiar si mai tarziu.
    Era una cu care vorbeam doar la telefon, platonic, desigur, maritata, desigur, dar arunca niste faze asa, intamplator, desigur, cum se imbraca, ca merge la sala, cum are abdomenul, etc. si altele, vocea, cum radea (uneori degeaba), suna, etc.
    Da, simpatica femeie, stiu, dar realitatea e ca n-ai fi vrut sa fie nevastata, ba chiar il compatimeai pe ala cu care era..

    Apreciază

  34. @Diana – degeaba ar lua bilete. Când un tip te jignește în faza incipientă, este un semn clar de lipsă de respect, care doar se va accentua în timp și în nici un caz nu se va schimba.

    Apreciază

Lasă un comentariu