În România femeile bătute nu au voie să sune la 112

Penibile scuze pentru un articol mizerabil publicat pe Ziaristii.com, care din păcate a fost scris de o femeie.
Abuzul fizic, verbal și psihic sunt realități cumplite într-o Românie defectă. Cel mai trist este când cei care se laudă că ei reprezintă ceva mai mult decât societatea mizeră unde își duc veacul, o dau în aceeași mocirlă pe care au învățat-o și probabil o practică acasă.
În România femeile bătute nu au voie să sune la 112 după mintea autoarei. Ea ar fi trebui să-și ceară scuze, dar probabil nu a lăsat-o gura de la botox-ul pe care și-l dorea și ea.

Cea mai dureroasă în situațiile de abuz este ura femeilor față de femei. Sete cu care se bucură unele muieri când o consoartă o ia în freză este de o brutalitatea și o sălbăticie îngrozitoare. Nu are nimic de-a face cu feminismul și nici cu bărbații, căci ei disprețuiesc femeile ce urăsc alte femei, dar are mult de-a face cu modul nostru interior, căci dacă ne-am simți noi bine cu noi, nu ne-am mai urî cu atâta patimă suratele.

 

19 gânduri despre „În România femeile bătute nu au voie să sune la 112

  1. Nu e vorba numai de ura femeilor față de femei, ci de ură și lipsă de respect între oameni în general. Mai exact nu că x nu are voie să sune la 112, ci că e vina ei că a ajuns în situația asta – ceea ce e aberant, normal.

    Era pe un blog o postare despre nunta fiicei Andreei Esca, unde fiica era mai decoltată și-l avea ca invitat pe nu știu care manelist – Adrian Minune, Salam, nu știu. Să vezi acolo ce comentarii grețoase erau și e doar o atitudine care se propagă – deci de ce n-ar prinde-o și femeile?

    O parte a generației tinere (30-40 de ani) mi se pare rea și radicală, așa că nu văd vreo îmbunătățire semnficativă a societății românești în viitorul apropiat.

    Apreciază

  2. Cred ca există multă frustrare în România, este normal în contextul stării lucrurilor actuale, dar frustrarea aceasta nu duce la nimic bun. Oamenii sunt plini de ură, dar în străfundul lor îi admiră de fapt pe cei care îi urăsc și le-ar lua cu plăcere locul.

    Apreciază

  3. Cand lumea are IQ de marmota e nevoie sa vina Grigore Cartianu sa explice, asa ca a venit. Articolul a fost retras si inlocuit de explicatie. Exista multa frustrare, dar exista si mai multa prostie.

    Apreciază

  4. sau, mai pe scurt, o curva care n-a respectat conditiile contractuale cu futacul provizoriu, ergo cele legate de plafonul de cheltuieli, este pedepsita potrivit regulilor nescrise din lumea lor. se vor impaca, mai ales ea o doreste, chiar din rasputeri, si cam aia e. nothing to talk here 🙂

    daca nu era cunoscuta curva, nimanui nu-i pasa. oricum nu-i pasa nici ei prea mult, e doar un prilej de-a se mai victimiza un pic, de-a mai face niste bani din aparitii televizate in show-uri conduse de alti proxeneti, apoi se intoarce la curvia ei. langa respectivul lache ori langa altul/altii. nici nu-si doreste altceva decat sa curveasca in continuare, in ciuda faptului ca stie si ea ca, intr-o buna zi, poa’ s-o mierleasca. n-ar fi decat a 647.354 curva matrasita de futaci emotionali gelosi, clienti nemultumiti, competitoare invidioasa sau vreo nevasta posesiva

    Apreciază

  5. @autoarea: nu-i admira, e doar ciudă. Văd diverse pseudo vedete că trec mai ușor prin viață decât oamenii cu școală și mulți se simt afectați de asta. Nici o femeie normală și cu școală (sau puternică, cum se zice acum) nu i-ar lua cu plăcere locul donșoarei boxate.

    @w: e nevoie să explice dacă publicația are altă poziție decât autoarea articolului, indiferent de IQ-ul oamenilor. Așa-i, soluția e să ne facem proști unii pe alții, iar ăl mai deștept e ăla care găsește mai multe motive de a-i face pe alții proști, decât găsesc alții să-l facă pe el.

    Apreciază

  6. @dam167, autoarea articolului a cam dat-o in bara cu articolul, lumea nu l-a inteles, asta nu inseamna ca cineva face pe desteptul. Din ce zice Cartianu articolul era cam la limita, dar suficient incat sa fie publicat, ceea ce ma face sa cred ca cititorii nu prea l-au inteles daca s-au inflamat asa tare. Oare de ce, pentru ca automobile?

    Apreciază

  7. in fapt, e foarte bine ca aia si-a luat omorul. daca iesi din paradigma sustineriid e gen si a emotionalului aferent, ah, ca biata femeie, se va intelege ca faptul ca Cruduta si-a luat-o pe coaja este un lucru bun prin prisma faptului ca certifica, inca o data, ca societatea are metodele ei de a imparti dreptatea. mai clar, o curva batuta arata ca nu exista shortcut-uri catre bani facuti usor si celebritate si ca astea vin cu niste costuri. intotdeauna. fie ca inseamna mai putin timp cu familia, alienare, stres, boala sau luat-o pe coaja de la „iubitul” interlop, banii facuti usor, atentia a foarte multi si shortcut-ulala nu prea se exista. asta-i pretul! pentru unii, divorturi, depresie and shit, pentru altii, un pumn in muian, spitalizare si scaderea increderii in fata viitorilor clienti. nimanui nu-i place o curva turnatoare si megacheltuitoare. mai precis, ideea e sa cheltuiasca conform intelegerii initiale. daca nu, care-i atunci scopul unei intelegeri?:)

    Apreciază

  8. @Jack – foarte uitată.
    @Akenathon – eu aș vrea să știu, de unde știi tu că persoana respectivă este o curvă? I-ai plătit tu personal pentru sex? O cunoști măcar? Sau ai calificat-o ca și curvă doar pentru că, și-a arătat țâțele într-o revistă și a primit bani pentru asta?
    Și chiar dacă ar putea fi calificată ca o curvă, asta însemnă ca merită bătută?
    @w – la imaginea pe care și-o promovează Grigore Cartianu (chiar i-am citit cartea cu Sfârşitul Ceauşeştilor și aveam o părere bună despre pozitivă despre el), nu ar fi trebui să se asocieze cu acest articol, care pute de la titlu. Penibilă spălarea pe mâini.

    Apreciază

  9. Dosarul contine declaratii proprii, cu nume si sume. In plus, da, stiu personal ca se da pe bani. Cunosc mai multi care au dat la ea, contra unor sume. Achiesaeaza, cu precadere, petreceri tiganesti si are protector in lumea lor, omorul e asumat. E bine ca si a luat-o, va trece rapid peste si va continua. Ce dracu, vorbim de pesti, interlopi si curve, asa se rezolva lucrurile acolo. Curvele insele stiu exact cum merge treaba si continua. Nu prea exista curve care sa se lase la vatra. Cum spuneam, nothing much to talk here!

    Apreciază

  10. ia d-aici update ! e obositor , cateodata, ca sa le stii chiar pe toate, ca mine. d-aia umblu cocosat, ca port povara tuturor adevarurilor lumii

    Apreciază

  11. @Akhenaton – este natural pentru ea să se împace cu agresorul. Și Rihanna a făcut-o după ce a încasat câțiva pumni de la Chris (caz și mai faimos). Este mecanismul standard în caz de abuz, împăcarea cu agresorul și speranța că va fi mai bine, mai ales că asta îi hrănește agresorul, care compensează prin ”luna de miere” comportamentul abuziv. Ca să nu se întoarcă, o victimă are nevoie de multă susținere publică (nu ironii de genu nu s-a învățat minte, căci data viitoare când îi dă o palmă în privat îi va fi și mai rușine să admită), nu blamare, și foarte multă consiliere. Prima dată trebuie să înțeleagă că ceea ce i s-a întâmplat nu a fost nici normal, nici firesc și nici iubire. Cam greu, mai ales dacă te-au bătut și părinții și bătaia a fost parte din normalitatea ta. Apoi trebuie să se desprindă de agresor și să accepte că el nu se va schimba niciodată.

    Apreciază

  12. Ahahahaha, nu! Nu pricepi nimic. S au impacat ca ala a decartat costul si e bine pt toata lumea. Si vrea in continuare sa traiasca tot asa,indiferent cate batai ar mai urma. Ai citit, da? Din cat a tras pe dreapta de la ala, se mai repara prin operatie si tot mai ramane. Deci, da cu plus. Chiar nu stii deloc cum functioneaza mintea bagaboantei? Nu pricepi ca e depersonalizata total , empatia si intelegerea si omenescul sunt atribute care lipsesc cu desavarsire iar lumea se imparte in ala care are banul, asigura unele lucruri, contra pizda si alte magarii, si fraierul care nu are si doar se uita si face laba?

    Apreciază

  13. @Akhenaton – judeci superficial o situație pe care nu o cunosti. Cu siguranță în abuz exista regres și întoarcere, după cum exista și regretul față de statutul pierdut, fie și situația financiară. Faptul că victima nu știe să-și impună granițele și să se respecte, nu o face mai putin vrednică pentru a primi ajutorul și susținerea de care are nevoie.

    Apreciază

  14. Of, nu intelegi ca singura sustinere de care crede ca are ea nevoie sunt bani fara munca?
    Adica ce sustinere crezi tu ca i se poate oferi, la talentele care le are, un job de 9 ore pe zi la Kaufland pentru 1400 lei pe luna?
    Pai atata sparge intr-o seara si asta doar daca se infraneaza.
    Da, un soi de consiliere i se poate oferi in sensul sa incerce sa afle care sunt limitele in lumea in care se invarte, sa stie sa nu le calce iar ca sa evite cafteala.
    Ca in domeniul asta macar e freelancer, adica are libertatea sa-si aleaga jobu’, o sa fie nasol mai tarziu cand nu o sa mai aiba de ales ca nu mai are cu ce iar o schimbare radicala de cariera e destul de improbabila.

    Si mai e un soi de consiliere de care au nevoie victimele in general, e acelasi gen de consiliere de care au nevoie aia de traverseaza strada cu ochii inchisi ca deh, sunt pe trecere si legea le da dreptate daca e sa fie ca sa …
    Dar vezi tu, legea nu indreapta oase rupte si nu te scoate din mormant.
    Asa ca mare atentie cand traversezi strada, chiar si pe trecere.

    Apreciază

Lasă un comentariu