Schimbări

Am decis să dau o formă mai nouă blogului, mai potrivită stilului meu, așa că în curând blogul va trece pe domeniul capsunarita.ro. Conceptul de Tinder și descrierea întâlnirilor de pe portalele online a fost excelentă la început, când după o lungă pauză de la scris de agrement, aveam nevoie de un subiect simplu și ușor de dezbătut. Cu timpul mi-am dat drumul din nou la scris, iar subiectele despre întâlnirile mele dubioase din mediul online s-au cam rărit, înmulțindu-se în schimb subiectele personale, părerile și opiniile despre societate, ori poveștile despre Polonia. Și cum sunt o veritabilă căpșunăriță, mi-am decis să mi-o asum 😊.

Vă doresc citire plăcută în continuare!

3 gânduri despre „Schimbări

  1. Daca renunti la CanCan o sa pierzi din citiori. In plus ce tot o tii cu capsunarita ? Esti emigrata acolo cu acte in regula, rezidenta permanent de multi multi ani si fara sa te intorci in tara . Termenul de capsunar nu are legatura cu situatia ta exceptand faptul ca e pus la misto cu ani in urma cand ai lansat blogul cu tinder.

    Apreciază

  2. Termenul de capsunar a fost folosit de la inceput cu sens derogatoriu, desi nu este nimic rusinos in a face o munca cinstita, in tara sau in afara ei.
    Capsunarita folosind termenul acesta presupun ca face acelasi lucru pe care l-au facut americanii cu Yankee Doodle, care in perioada de dinaintea Independentei era un cantec prin care militarii britanici ii insultau pe colonisti. 🙂

    Apreciază

  3. @Sorin – Ce înțelegi tu prin CanCan? Te asigur că nu am să renunț la el, oricare ar fi. Găsesc mișto termenul acesta de căpșunar/căpșunăriță, de aceea am decis să îl pun ca nume la blog, ca să nu mai spun că în urmă cu 16 ani spălam vase prin Portugalia, deci eu zic că, mă calific.

    Apreciază

Lasă un comentariu