Fragmente

img_7197

Urăsc neliniștea de după ceartă, când filmul întâmplărilor se derulează în mintea mea cu viteză, ajungând să regret gesturi și să-mi reproșez inacțiuni tot la a doua secondă. Mă râcâie momentele de suspans, când totul se amestecă într-o nebuloasă de sentimente, cuprinzând tăcere, acțiune, durere și plăcere deopotrivă. Și dintre toate cel mai tare mă înspăimântă necontrolabilă mea sălbăticie, ce din plânsetele deznădejdii poate trece în decursul câtorva minute în furie sau pasiune brutală.

Când pierd controlul îmi amintesc că sunt un vulcan pasional pe care-l astup câteodată cu dopul rațiunii. Rațiunea se pierde însă pe drum în fața emoțiilor fierbinți pe care le emană în mine, situațiile pe care nu le pot controla. În sălbăticia mea ador să mușc, să zgârii, să urlu și să mă fut până la epuizare. Pasiunea cu care mă implic în orice este direct proporțională cu răceala pe care o servesc când sunt dezinteresată.

Mă obosesc momentele de tensiune, discuțiile repetitive, promisiunile neurmate de fapte și mai ales reproșurile pe care trebuie să le fac. Nu vreau să lupt și acasă, însă dacă vreau să-mi ofer ceva mai bun, sunt conștientă că nu voi primi pur și simplu.

21 de gânduri despre „Fragmente

  1. Fututul pana la epuizare e o exagerare, nu? Ca nu ai de mentinut o erectie, poti pur si simplu sa stai pe spate (sau in alta pozitie) precum atatea generatii inaintea ta.

    Apreciază

  2. Asa sunt unele femei. Cand tipul e alfa, au doar 2 pozitii: drepti si capra. Si sunt foarte indragostite.
    Cand tipul e so..so, sau/si se prind ca are niste vulnerabilitati, adica human, in definitiv, incep sa la creasca niste figuri in cap, de ies din perimetrul realitatii.
    Si desigur, ele merita ceva mult mai bun.
    Si atunci cand nu se irosesc la un job frustrant (adica maj. timpului) oscileaza intre sticla de bautura, futaciosi ocazionali si vibrator.

    Apreciază

  3. Asa sunt unele femei. Cand tipul e alfa, au doar 2 pozitii: drepti si capra. Si sunt foarte indragostite.
    Cand tipul e so..so, sau/si se prind ca are niste vulnerabilitati, adica human, in definitiv, incep sa la creasca niste figuri in cap, de ies din perimetrul realitatii.
    Si desigur, ele merita ceva mult mai bun.
    Si atunci cand nu se irosesc la un job frustrant (adica maj. timpului) oscileaza intre sticla de bautura, futaciosi ocazionali si vibrator.

    Apreciază

  4. @w, dacă pune mâna pe unul care o fute cel putin jumatate de oră incontinuu și schimbă pozițiile la 3-4 minute se epuizează și domnisoara.

    Apreciază

  5. Sure, ai descris in putine vorbe perfect tipul asta de femeie, dar ai uitat sa precizezi ca, intamplator, sunt hot/sexy peste medie (ca doar nu se pune problema ca sa apara vreo printesa bob de mazare dintre femeile „neindreptatite” de fizic la a „merita”, ce copil razgaiat stii tu care sa nu devina imposibil in pretentii si comportament) si pana in jurul varstei de 35 de ani nu le prea taxeaza nimeni prin flit/eject pentru figurile din cap, care ies din perimetrul realitatii, cel putin nu barbatii. Au contraire, ele dau cu flit zisilor beta sau alfa wanbabe, de-aici imensa satisfactie ulterioara cu care acestia le urmaresc evolutia, ma rog, involutia ulterioara spre faza cu sticla, vibratorul si la final pisica, sau cruzimea cu care se poarta cu ele daca le arata o astfel de femeie interes cand a devenit purie iar ei eligibili pentru gratiile lor mai vestede, dar deloc neglijabile. Este un joc de putere trist, ciuda, frustrarea dorintelor neimplinite domina si la unii si la altii – sunt prinsi intr-un un care pe care din care nimeni nu castiga satisfactie reala. Vad asta in jurul meu – prea multi oameni singuri de ambele sexe, de varsta a doua, care prefera sa „pedepseasca” decat sa inteleaga si sa ierte o umilinta, respingere, esec din trecut, rahat de care oricum nimeni nu este scutit.

    Apreciază

  6. La 20 de ani 2 ore e normal pentru unii, la 40 de ani 2 ore inseamna infarct la aproape toata lumea. Cred ca si la vibrator in 2 ore se termina bateriile, chiar si Duracell.

    @Marona, acum 2 ore povesteam cu un vechi prieten si nevasta-sa la un pahar de faptul ca 3/4 din colegele mele si 1/2 din ai lor sunt necasatoriti la 35-40 de ani. Trist e ca ii stiu pe o parte din tipii aia, am crescut in acelasi cartier si am fost pe la aceleasi scoli, si sunt tipi ok, ii credeam pe toti cu familie de un deceniu sau mai mult. Pentru tipele de la mine din companie nu vars nici macar un sfert de lacrima falsa, si-au facut-o singure si o merita cu varf si indesat.

    Din pacate chestiile astea au efecte negative la munca, tipele sunt nervoase si e greu sa te intelegi cu ele, unii tipi sunt cam apatici si altii au inceput sa bea cam mult, e o situatie in care toata lumea pierde si nu doar ei, ci si cei din jur sunt afectati, ca strica atmosfera. Si toti astia o sa vrea pensie la batranete dintr-un sistem care se bazeaza pe faptul ca toata lumea are urmasi care o sa plateasca pensiile.

    Apreciază

  7. @Sure – toată lumea are vulnerabilități, iar ce descrii tu in tipi alfa, sună a un abuzator și cam atât. A cere ceva mai mult de la partener nu insemnă că ai figuri în cap, ci doar că ai alte asteptari. Nu toți trebuie să le îndeplinească, e ok, cum nu toți trebuie să aibă ce fute.

    Apreciază

  8. @Marona – există un gram de adevăr în ce grăiești, dar și un gram de iluzie. Majoritatea tipilor care nu au fost, nu devin în timp eligibili, iar multe gagici care au fost, au puterea de a se menține. Se merită într-adevăr sa lăsam frustrările și preconcepțiile în urmă, căci mulți stau singuri și triști aiurea.

    Apreciază

  9. @w – sinatemul de pensii nu-i fizabil, dar asta e, nu scăpăm de el. Cât despre tipi și tipe la 30-40 necăsătoriți, acesta este noul trend. Cateodata îți trebuie și o doza de prostie/naivitate ca sa te căsătorești. Unii o cam ratează și au șanse sa rămână singuri. Întrebare, ce-ai alege între o căsătorie de rahat sau lipsa unei relatii?

    Apreciază

  10. 2 ore cu pauze de tigari, lasa vrajeala si nu vorbesc de tine vorbesc de individul ala ( exceptand fapul ca poate se indeasa cu pastile ).

    Apreciază

  11. Hot/Sexy peste medie e discutabil – atat unde e media cat si ce inseamna hot/sexy.
    Dar ce este interesant e accentul care il pun pe sex si care iil arata in diverse moduri, asta le scoate in evidenta si asta din pacate ca un efect secundar al lipsurilor la alte capitole, inclusiv diversitate/inteligenta emotionala, empatie in actiune, etc.
    La fel si cu definitia lui „alfa”, e vorba de ceea ce percept ele ca fiind indivizi alfa, in general cu un caracter asemanator, lipsiti de empatie, hipersexualizati si binenteles cat mai bine situati financiar.
    Oricum mai devreme sau mai tarziu le descopera lipsurile si vulnerabilitatile si de la adoratie trec la dispret si indiferenta o data cu primele insatisfactii, chiar si relativ minore sau daca tipul nu se lasa 100% controlat si vampirizat sau are o agenda chiar si usor divergenta cu nevoile ei.
    De altfel orice relatie e 100% axata pe ce primeste ea, mai putin pe ce primeste celalat, in afara de sex.
    Din pacate pana la 36 ani si uneori dupa nici multi barbatii nu sunt prea inteligenti la capitolul femei, daca are gaura si functioneaza nu dau mare importanta la restul.
    Dar de taxat se taxeaza singure dupa cum alearga prin viata ca o gaina cu capul taiat, consecinta a stresului emotional si lipsei de educatie din aia 20 ani de acasa.
    Da, este un joc al puterii, oameni narcisisti (barbati si femei) care n-au primit atentie de la parinti la momentul potrivit, o educatie emotionala sanatoasa, de viata si au ramas cu handicap cvasi-permanent la capitolul interactiune umana – pentru ei totul e un razboi, o relatie este o cucerire, celalat o prada, un animal care trebuie tinut in lesa, dresat, pana invata toate trucurile care le doreste stapanul.

    Apreciază

  12. Sorin: 2 ore si mai mult e doable si dupa 40 si fara pastile daca stii care sunt regulile jocului si intelege si ea, chestia de care nu te-ai prins e alta, ai pus botul la reclama care si-o face si in subconstient ai impresia ca e wonder woman dar cu pretentii la care aspiri sa concurezi, ori – nu este asa ceva – ci o persoana cu dificultati majore in a relationa cu sexul opus, cu asteptari mult mai mari intr-o relatie vizavi de ceea ce ea ofera, multe capricii, lipsa de empatie, etc.
    Si apropo, si la capitolul sex asteapta-te la aceeasi chestie, satisfactia ei e mai importanta decat asteptarile tale, deci s-ar putea sa ramai cu frustrari mai degraba, decat daca n-ai mai avut o femeie de mult si atunci na..disperarea e de inteles.

    Apreciază

  13. Caractere, diagnosticul tau cvasi clinic este spot on, dar dincolo de inteles mecanismul si dinamica, chestie fascinanta pentru un barbat, mie imi pasa de o solutie – pana la urma, noua empaticilor ar trebui sa ne pese cand ii vedem pe narcisistii de langa noi sabotandu-si orice sansa la o viata care nu-i haos si vortex pentru ei si cei din jur (iubiti, proprii copii uneori, prieteni, colegi, parteneri in business etc) si in final irelevanta prin singuratate, mai facem ceva in afara de a le prezice cu duritate si satisfactie rautacioasa sfarsitul iluziilor si moartea gargaunilor din cap prin disparitia accesului la victime, arma sexualitatii avand termen de expirare? Da, ei sunt setati „pac la razboiu’ „, fiindca au fost defectati emotional in copilarie, insa eu, care n-am avut aceasta nesansa, chiar nu am altceva mai bun/destept de facut decat sa le trag suturi in barba sau, respectiv, in cur? Figurativ vorbind, dar stim, ca se simt fizic. Sesizezi ineficienta si standardul dublu de care ii acuzam pe ei? Pretentii mari de la altii, pretentii mici de la noi insine.

    Apreciază

  14. @w, citeste, te rog, asta: https://www.argumentesifapte.ro/2017/04/07/de-ce-pensionarii-viitorului-nu-vor-pune-presiune-pe-bugetul-de-pensii/ . Daca ti se pare ca sunt erori faptice sau de logica si argumentare, pls zi-mi. Pe mine m-a convins so far.

    Din motive evidente. eu chiar ma bucur cand narcisistii nu fac niciun copil, dar se intampla rar, fiindca ei cam fac, fiindca orice copil este o arma in razboiu’ pentru control, plus o unealta usor de manipulat.

    Apreciază

  15. Draga Capsunarita, o sa incerc sa ma fac mai bine inteleasa. Nu-i vorba ca o fosta hottie „nu se mentine” dupa perioada ei de „prime”, ohoooo…ea se mentine cu osardie, convinsa ca daca contracareaza (prin mascara, ca scapare nu exista!) mizeriile inevitabilului proces de degradare fizica, pana la urma, va obtine ceea ce „merita”, ea nemafiind fraiera din tinerete, avand acum inalte standarde si valoare. Deci, ramane „bifabila”, iar futaciosul ocazional o gaseste si bifeaza (pana si W, care ar vrea soiul asta exterminat, admite ca asa este). Noi aici vorbim de faptul ca relatiile ei (nu neaparat casatorie) esueaza mult mai rapid sau nici nu mai incep, fiindca doritorii sa accepte / plateasca pretul se imputineaza pana la disparitie.

    Ceea ce la o femeie tanara este vazut ca temperament vulcanic, la una de varsta a doua este catalogat „scorpie isterica”, ce-i la una tanara „sufletul petrecerii” la una mai trecuta „attention whore”, ce trece drept fascinanta imaturitate si copilareala cand ai douazeci si bati din condur ca vrei, in secunda in care vrei, timpul, atentia si resursele unui adult cu multe obligatii si responsabilitati (somat mereu sa le lase balta, ca esti tu in competitie aberanta cu familia lui sau lucrul ori pasiunile lui) se transforma in sila si oboseala si disconfort insuportabil, ori asa ceva, multumim, noua celor de varsta a doua, nu ne lipseste! Din aste „bunaciuni” vrem mai putin, cat mai putin, nu mai mult, ca nu mai avem gascosenia din tinerete sa ni se para cool!

    Tu povestesti cu nedisimulata mandrie in „Fragmente” mai sus (nu este prima oara cand tradezi involuntar micuta tulburare de personalitate narcisista de care suferi, dar aici, in Fragmente, ai incapsulat-o perfect) despre salbaticia ta „incontrolabila” (incontrolabila my ass, este arma de razboi prefect controlabila, utilizata frecvent in obtinerea „controlului” asupra celuilalt, in panoplia narcisistului) si despre raceala dura / dezinteresul cu care tratezi apoi pe recalcitrantii la a-ti face pe data pohta ce-ai pohtit (gaslighting in manualul narcisistului), dupa care urmeaza tipica cugetare despre „lupta” pt ce „merit sa-mi ofer”. In care prin „lupta” se intelege conflict epuizant iar prin „merit sa-mi ofer” se intelege ceva ce intotdeauna altul, nu tu, trebuie sa faca / dreaga/ schimbe/ renunte la etc., ca altfel el este un ticalos abuzator sau un nimeni/nimic din perspectiva ta. Drama, drama, drama…izolare, izolare, izolare, cu ciclu tot mai scurt, pana se contopesc. I kidd you not. 😦

    Apreciază

Lasă un comentariu