Din nou afaceri

Încercam azi de zor să mă conectez cu un potențial partener de afaceri și numai nu mergea cum voiam eu. Pe scurt, tipul nu e deosebit de inteligent, nici interesant, doar că frate-su miliardar, e proprietarul uneia dintre cele mai mari platforme de vânzări online din State.

Nu îmi mergea de fel flow-ul la discuții, pentru că profesional tipul era varză, iar întrebările mele concrete în loc să-l impresioneze, l-au speriat. Am încercat să-l perii un pic, dar era cu basketball-ul, nu cu fotbalul, cum mă mai am eu. Deși, s-ar putea să sponsorizeze oamenii o echipă de fotbal europeană. Momentan le au cu Lakers.

Am încercat cu farmecele, dar stăteam cam prost la casual style – uitasem de întâlnire și nu m-am spălat pe cap de dimineață, ba chiar mai avem și dureri de rinichi. Și mergea greu frate, până apare o consoartă poloneză, nouă directoriță pe aici, avansată recent, care a considerat de cuviință să mă terfelească, că îmi pusesem haina puțin udă pe paltonul ei pentru sesiunea foto.

Am înghițit remarca fără să comentez, cum aș fi făcut de obicei, iar el s-a întors spre mine mirat:

  • What a …? What is her problem?
  • I do not know, am facut eu pe inocenta.
  • In this company works a lot of women, maybe 90%.
  • Only 60%, but if I tell them that you are single, for sure at least 3 will be interested in you.
  • For sure not that one.

Am râs cu gura până a urechi și s-a prins legătura.

27 de gânduri despre „Din nou afaceri

  1. Nici nu am zis ca erai moarta dupa el, „saritura iepurelui” e valabila pentru orice situatie. 🙂

    Cum iti sunt rinichii, te-a mai lasat durerea?

    Apreciază

  2. As vrea eu sa sara cativa, dar nesti sigura ca vrei sa stii? 🙂

    Observam pur si simplu ca oportunitatea se arata cand te astepti mai putin. Varianta scurta a proverbului ar fi serendipity.
    Incercai sa iti exerciti sarmul asupra mutunachelui aluia si erai ingrijorata ca nu se va intampla cand, in ciuda durerii de rinichi si a parului nespalat proaspat, serendipity a lovit. 🙂

    Apreciază

  3. 3.7? come on…
    Am mai vazut filme de 5 si un pic care am zis ca ar fi meritat poate un punct in plus dar nici un film sub 4 care sa nu merite exact cat i s-a dat.

    Apreciază

  4. Filmul e mai mult o comedie, funny dupa mine, dar zicea unul pe aici ceva de threesome si mi-am adus aminte de film. Trailer-ul e una , filmul e alta. Ar fi interesanta o povestire de threesome , daca mai esti interesata ( cu doi tipi de data asta ) , ar mai creste audienta blogului pe langa experienta ta.

    Apreciază

Lasă un comentariu