Femeile lovesc din nou

În departamentul alăturat au rămas la conducere două fete. Simpatice, frumușele, trecute de 30 și fără parteneri stabili. Au avut o misiune simplă și anume să-și angajeze două asistente. Au dat ofertele de muncă și au căutat vreo 2 luni, primind zeci de CV-uri. Și au angajat, două urâte. Ca să nu par subiectivă, i-am întrebat pe băieții din departament de la mine ce note le dau, pe o scală până la 10. Răspunsurile au fost: 1 și 2, 2 și 3. Prima e mică și grasă, iar doua înaltă și prea solidă.

Desigur că, le-au angajat pentru competențe lor profesionale, după intense teste de inteligență, dar nu pot să nu-mi abține să nu mă întreb, dacă nu a fost un plus consistent și faptul că sunt mai urâte decât ele? În mod ciudat și un coleg se întreba același lucru.

Ce știu din experiență, e că nu am fost niciodată angajată de femei, însă am avut parte de câteva interviuri pozitive cu gagici frumoase. Dar niciodată, nu am avut parte de interviuri pozitive cu femei urâte sau mediocre.

61 de gânduri despre „Femeile lovesc din nou

  1. Daca esti in front line pentru companie ,vanzari, cu clientul etc trebuie neaparat sa arati bine daca esti pe partea cu mutat hartii si cafele nu conteaza prea mult aspectul.

    Apreciază

  2. Sunteti rautaciosi.

    Adevarul e ca si frumoasa si cu competente..mai greu. Nu e imposibil, dar rar.

    Si pentru ce se pare ca le trebuia, cred ca daca aveau de ales intre una mai putin desteapta dar mai aratoasa si una mai desteapta si mai urata…alegerea perfect rationala e a doua.
    Nu e ca si cand ar fi barbati si nah…se multumeau cu mai putin pe partea profesionala ca sa incaseze pe cealalta parte 🙂

    Si ca o paranteza, nu stiu cum dar am impresia ca tipele alea uratele au relatie stabila si etc. spre deosebire de simpaticele frumusele :))

    Frumusetea se pare ca e un handicap pe mai multe domenii.. 🙂

    Apreciază

  3. Eu cunosc o mulțime de gagici frumoase și competente. Poți sa fii și frumoasa și sa te duca capul, doar ca ai șanse mai slabe sa fii angajata de urate sau medii.
    Cat despre tipele urate și relațiile, și eu am observat ca de obicei mai putine relatii și de mai lunga durata, dar asta nu îndemâna ca stabile, pur și simplu accepta mai multe compromisuri și țin de relație cu orice preț.
    @Me – ți-am mai zis, nu contează durata relației, ci calitatea ei. Oricine poate fi intr-o relație la orice ora, depinde ce compromisuri accepta.

    Apreciază

  4. Ma duc la o companie cu un business si vad acolo o bomba sexuala automat mi se seteaza creierul sa nu mai proceseze ce debiteaza professional. Vrajeala ok, futut ok. Profesional talk , no ! Asa gandesc barbatii.

    Apreciază

  5. Barbatii care gadesc asa, se inseala, sau poate stau doar prea mult prin Romania. Si ca sa nu fiu eu subiectiva, i-am intrebat si pe colegii mei, fiind de aceeasi parere – exista destule femei frumoase si competente in afaceri.

    Apreciază

  6. Și în facultăți mai există problema asta, normal în cazul profesoarelor – în domenii inginerești mai ales. Nici nu trebuiau să fie foarte frumoase sau îmbrăcate pentru a atrage atenția, am văzut cazuri unde se purtau urât cu ele fără vreun motiv anume în timp ce băieții n-aveau nici o problemă.

    Cred că e valabil cam peste tot – când ești frumoasă trebuie să ai grijă peste cine dai, că poate fi bine sau foarte rău.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Nu neaparat, o gagica care arata bine isi imagineaza ca uneori e o conditie suficienta ca sa obtina ceva si se comporta ca atare.

    Apreciază

  8. Daca ar fi numai una nu ar fi chiar rau. 🙂

    Studiile alea se refera la ambele sexe, dar e adevarat, se poate intampla ca uneori, nefrumosii sa actioneze defensiv la provocari, inchipuite sau nu. 🙂 Imi vine in minte situatia din aerport, de acum cateva articole.

    Apreciază

  9. „Eu cunosc o mulțime de gagici frumoase și competente.”

    Nu am zis ca nu sunt. Tu cunosti mai multe, eu cunosc mai putine 🙂
    O statistica exacta care sunt si cum e imposibila.

    „Poți sa fii și frumoasa și sa te duca capul, doar ca ai șanse mai slabe sa fii angajata de urate sau medii.”

    Femeile care angajeaza alte femei ca sa lucreze cu ele, in cazul mai sus, situatii rare.

    Si aici revenim la ce am spus – daca sunt profesioniste, nu se vor uita la cum arata cea pe care o angajeaza, ba chiar dimpotriva, daca persoana respectiva trebuie sa interactioneze cu clientii vor considera frumusetea un avantaj.
    Daca nu sunt cu adevarat (desi stau bine cu Excelul – dar doar asta nu inseamna ‘competenta’ ) exact – se vor declansa tot felul de chestii tipic femeiesti si….

    „ți-am mai zis, nu contează durata relației, ci calitatea ei.”

    Unul din parametrii unei relatii este durata. Calitatea relatiei e direct proportionala cu durata.

    Sigur, nu inseamna ca o relatie de lunga durata neaparat este una de calitate, dar nu poti spune ca una de scurta durata a fost una de calitate. Incompatibilitate intre termeni. Calitatea dureaza – stie oricine asta.

    „Oricine poate fi intr-o relație la orice ora, depinde ce compromisuri accepta.”

    Pai da, dar poti sa accepti multe compromisuri si tot sa n-ai o relatie de calitate.

    Cred ca dimpotriva, cheia unei relatii de calitate e sa nu faci compromisuri acolo unde conteaza cel mai mult.

    Cei care o dau in bara cu relatiile, fac de cele mai multe ori invers: fac discounturi unde conteaza cel mai mult si accepta lucruri cu adevarat aiurea sperand ca pe „sacrificiul” asta chiar se poate construi o relatie.
    Iar uneori incantarea e asa mare incat nu-si dau seama mult timp ca sacrifica ceea ce e mai important pentru niste lucruri relative si trecatoare.

    Apreciază

  10. Omul a spus foarte bine „bomba sexuala”.

    Adica o femeie care incearca sa atraga atentia asupra fizicului ei la modul penibil si ostentativ.
    Nu e tot una cu o femeie frumoasa.

    Sigur, nu ca n-ar fi si barbati obsedati pentru care orice femeie, chiar decent imbracata/aranjata e o „bomba sexuala” dar astia sunt mai rar in biznisuri (cred).

    O femeie care e profesionista in ceea ce face stie ca daca atrage prea mult atentia asupra ei ca femeie e posibil sa strice relatia profesionala cu clientul, daca are sanse la una.

    Sigur, s-ar putea sa obtina ceva, insa doar la schimb cu servicii de alta natura.

    Si nu prea poti creste o afacere calarind toti clientii iar daca nu o poti face altfel n-ai ce sa cauti acolo.

    Da, stiu cel putin un caz al unei femei care au pornit de la banda de ambalat si au ajuns directoare la o minifirmulita cu clientii gata asigurati de mai sus, dandu-se bine pe langa domni in varsta si culmea, a reusit pana la urma sa gaseasca si pe unul mai tinerel care sa o ia de nevasta si sa-i faca un copil, chiar daca relativ tarziu.

    Dar nu e un caz in care putem vorbi de profesionalism sau afaceri,

    Apreciază

  11. ” Imi vine in minte situatia din aerport, de acum cateva articol”

    Aia era ipoteza „frumoasei” care isi inchipuie ca un zambet si o privire smechera e bagheta magica care deschide toate usile, chiar si alea inchise bine cu proceduri si penalitati, au mai fost si alte pareri asupra adevaratelor motive 🙂

    Apreciază

  12. Din pacate, e demonstrat ca e suficienta chiar si doar presiunea sociala pusa asupra femeilor „trebuie sa arati bine” sa le scada randamentul intelectual 🙂
    O data ce se focuseaza asupra modului in care e perceput fizicul lor, randamentul intelectual scade semnificativ.
    Iar daca ajung la convingerea ca frumusetea e tot ce au nevoie pentru success, esecul in viata e garantat.

    Apreciază

  13. M-am gândit si eu ca poate e o neînțelegere a frumuseții vs bomba sexy, dar gusturile sunt întotdeauna discutabile. In postul asta nu e vorba de pitipoance, ci de femei frumoase si femei urate.
    Cat despre gagicie care isi fac loc si cu alte talente, nu doar cu profesionalismul, sa le fie de bine. Multe afaceri sunt bazate pe favoruri si combinații de alta natura, nu neapărat profesionale sau pe profit, deci hai sa gândim matur si sa nu mai credem in basme pentru copii.

    Apreciază

  14. @Me: Nimic nu e garantat în viață.

    Restul care o tot dați cu intelectul, istoria ne învață că ăia prea deștepți n-au ajuns chiar fericiți – food for thought.

    Apreciază

  15. „Restul care o tot dați cu intelectul, istoria ne învață că ăia prea deștepți n-au ajuns chiar fericiți – food for thought”

    Nu judeca fericirea altora dupa nefericirea ta 🙂

    Definitia fericirii e foarte variabila.
    Multi cauta lucruri care cred ca ii vor face fericiti si tot nefericiti raman si cand le obtin. 🙂

    Iar cei care le par nefericiti e posibil sa fi avut exact ceea ce au cautat toata viata, fericirea lor fiind la niveluri care ei nici macar nu si le pot inchpui.

    Apreciază

  16. „Barbatii care gadesc asa, se inseala, sau poate stau doar prea mult prin Romania.”
    In cazul asta trebuia sa faci un blog in poloneza, engleza sau la ce te mai pricepi tu. Eventual poate o varianta de blog in romana dar care se adreseaza doar expatilor nu puletilor din romania ca aia sunt ingusti la minte.

    Apreciază

  17. Eu zic ca limba este foarte bine aleasa, pentru ca in România persista anumite carente comportamentale despre care trebuie vorbit și care trebuie dezbătute, altfel nu ar ști oamenii ca poate fi diferit.

    Apreciază

  18. As fi interesat de mai multe detalii exacte legate de carentele astea desi daca anticipez un pic ma indoiesc ca una dintre solutiile gasite de tine e sa te futi ocazional cu random guys pentru a-ti exprima sexualitatea oprimata datorita inhibitiilor si constrangerilor aparente din romania.

    Apreciază

  19. Pai la inceput era asa ca acum, barbatii futeau la gramada si pe urma se spalau pe pula, femeile ramaneau sa creasca boraci pana le iesea ochii.

    P’orma o venit o miscare feminista gen, si au schimbat morala si legi si s-au trezit barbatii ca daca i-o trag la una, hop, legat pe viata de ea, boraci, dator cu intretinere si fidelitate si tot.

    Dar in vremurile mai dincoace si-au luat revansa, le-au convins pe femei ca era mai bine si mai misto ca la inceput, si uite avantaj extra, nu mai trebuie neaparat sa faca boraci, pot sa-si submineze sanatatea incercand sa nu faca boraci ca nah, nu s-au scos toate legile care leaga pe barbat de aia cu care au petrecut toate noptile, daca ramane gravida si nu stie sa se descurce, s-a ars la buzunar.
    Asa daca femeia e educata de mica, feminista, futacioasa si cu pilula si avort la indemana, back to good ol’ times, barbatul fute in dreapta si stanga pe alese si nici pe pula nu-l doare.

    Apreciază

  20. Amesteci lucrurile, pilula de avort nu prea se pupa cu futultul in dreapta si-n stanga, poate pe vremea woodstock but not now.

    Apreciază

  21. @Sorin – observ ca ma ataci intr-una, ba îmi dai sfaturi cum sa sug pula, ba ma pui la zid ca ma fut cu random guys, și te oftici ca măgarul in fân, ca ți-am zis ca o arzi prea mult prin România. Dacă îți provocâ atâtea frustrari, vezi ca poate pagina asta nu e pentru tine, că numai ce citești și te oftici. Ori tragi aer in piept și admiți ca și alții au alte puncte de vedere, ori mai bine lasă-ne.

    Apreciază

  22. Vezi ca tu le amesteci este pilula si avortul 🙂
    Unde nu merge prima, merge a doua. Si mai sunt si altele dar in principiu ajungi tot aici.
    Prezervativul cica e „bio” dar hai sa fim seriosi..cata lume chiar il foloseste sistematic?
    Sex oral cu prezervativ? haha

    Apreciază

  23. Intr-un fel ma oftica un pic faptul ca ai tendinta sa iei la misto barbatii. Uneori justificat dar de cele mai multe ori din diverse frustrari pe care le-ai avut si inca , cu toata emanciparea declarata nu cred ca ai scapat de ele ca pana la urma toti ne tragem din romania . nu ?
    In al doilea rand de ce ai impresia ca toti ar trebui sa fie impresionati de personalitatea ta si de aventurile tale exceptionale , asta ca sa nu mai spun de talentul beletristic ? Nu mi se pare nimic exceptional, deosebit aici. Te declari ucigator de sincera dar te supara cand cineva te aduce la realitate cu pareri la fel de ucigatoare de sincere.
    Acuma cu ofticatul, care ar fi motivul ? Ca povestesti cum te futi cu diversi ? Serios ?
    Atata timp cat descrii detaliat cum te futi cu diversi insi nu inteleg iarasi de ce te deranjeaza niste sfaturi din partea unui barbat. Sunt mai multe metode de supt pula si care e problema daca te perfectionezi ? Consideri ca te-am jignit , ok , imi cer scuze.

    Apreciază

  24. Posibil ca le-am ametit si eu un pic insa ideea era ca atata timp cat te futi cu mai multi insi pilula ( de contraceptie ) nu prea isi are rostul ca esti obligat sa pui prezervativ. De avort sper ca nu se mai pune problema ( cel putin la persoanele educate sexual ).

    Apreciază

  25. ”iei la misto barbatii”
    Ciudat cum crezi ca iau la misto barbatii intr-un post in care am scris despre femei si invidia dintre ele. Nu am zis nimic jignitor de barbati aici.

    ”toti ar trebui sa fie impresionati de personalitatea ta si de aventurile tale exceptionale”
    Nu, chiar nu ma astept sa fie cineva impresionat. Astea sunt aventurile mele, asta sunt eu. Daca ai tu altele mai bune, pune-le tu pe un blog. Ce voiai sa zici aici e ca, ai impresia din ce citesti ca sunt cu nasul pe sus/aroganta si asta te deranjeaza de fapt. Dar nu sunt aroganta, doar sunt mai sigura pe mine decat majoritatea, pentru ca fac un pas inapoi si privesc pe ansamblu, atat.

    ”Te declari ucigator de sincera dar te supara cand cineva te aduce la realitate cu pareri la fel de ucigatoare de sincere.”
    Ucigator de sincer ar fi tu, daca ai zice ca de fapt, ti-ar place, sa-ti fac ție muia aia, și nu doar sa citesti cum le-o fac la altii, poate si cu deep throat, ca nu am zis nici da, nici ba la treaba asta.

    ”Consideri ca te-am jignit”
    Nu consider ca m-ai jignit, ca nu aveai cu ce, doar iti ziceam ca iti ies prea multe frustrari la iveala si se vad. Am si eu sechelele mele, iar de cand lucrez la ele, sa le admit (nasol, stiu) si sa le corectez, am început sa le vad si pe ale celor din jur mai ușor. De cele mai multe ori e frustrant sa vezi ca altora le merge mai bine. Si eu ma înec in invidie câteodată, dar încerc sa trag aer in piept si sa ma gândesc la ce am realizat eu si la faptul ca depinde doar de mine sa-mi schimb viata. Si da, si eu ma simt mai bine, când aflu ca, cuiva care credeam ca ii merge bine, ii merge si prost. Si, nu ma refer la amici, ci asa, la persoane pe care le admir si le invidiez puțin ca au ceva ce eu nu am.

    Apreciază

  26. Chestia cu mistoul fata de barbati nu e legata de postarea asta ci de altele, mi-a atras atentia de exemplu cea in care te laudai cum il futeai pe unul intr-o camera zgomotos constienta de celalalt din cealalta camera care te aude si vrea si el. E ca si cand ai amagi un copil sarac cu o bomboana. Asa ceva nu se face. Te cobori cu asa ceva, nu te ridici.
    N-as zice ca esti aroganta ci mai degraba ca ai o parare prea buna despre tine prin faptul ca te autoiluzionezi fata de realitate. Dar pana la urma daca iti face bine tie nu e nimic rau in asta.
    E o mare greseala sa te compari cu altii si sa te oftici ca o duc mai bine. E unul din principalele sfaturi date de autorii in domeniul cunoasterii de sine. Daca nu ti-ai dat seama iti spun eu acum, niciodata nu te compara cu cineva sau daca vrei sa te compari compara-te cu cineva mai jos de tine. Iti faci rau singura.
    E clar ca si eu am multe frustrari dar te asigur ca dorinta de a-ti da o muie nu e una, asta pentru simpul motiv ca e putin cam peste mana sa ma deplasez in polonia doar pentru asa ceva. Daca ai fi in Romania altul ar fi raspunsul meu.

    Apreciază

  27. De ce crezi ca, eu as vrea sa-ți fac o muie? Ți-ai pus vreodată întrebarea asta? Eu zic ca ți-o cam pui in fiecare zi, din postura copilului sărac, care se compara și el cu alții. Majoritatea ne comparam, dar ne place sa dam sfaturi la alții, cum sa nu o facă.
    Nu inteleg de ce răspunsul tau se diferențiază in funcție de locul unde locuiesc. Ce importantă are?

    Apreciază

  28. Am impresia ca ma tratezi de sus, ok e blogul tau si te comporti cum vrei, iar cei care comenteaza sau citesc trebuie sa fie oricum niste amarasteni atrasi de teme sexuale, frustrati, labagii care saliveaza la niste povesti deocheate cu o tipa emancipata.
    Eu sunt realist si pragmatic , imi evaluez sansele sa dau o muie. In cazul tau ti-am mai spus , n-am de gand sa ajung in polonia din Romania ca sa-ti masor talentele in pat pentru ca nu merita deranjul ( asta in cazul in care mi-ai confirma ca esti de accord sa mi-o sugi ). Daca ai fi in Romania as fi interesat sa te cunosc si sa vad ce poti , iar in cazul asta probabil te-as aborda altfel ( fara sa-ti dau indicatii cum sa o sugi ca vad ca te deranjeaza ).

    Apreciază

  29. Dacă te-as trata de sus sau m-ai deranja, as bloca comentariile tale. Exista și optiunea asta. In schimb discutam, deschis și public. Dacă as fi ipocrita, as lasă doar comentariile care îmi convin, dar eu le accept pe toate (deocamdată) și pe cele care ma porcesc, și sunt câteva. Cei care citesc și comentează sunt oameni, care noi restul, care au ajuns aici din diverse motive. Așa cum scriu eu despre sex sunt și ei liberi sa comenteze despre asta. Sunt conștientă ca ceea ce scriu are impact diferit asupra fiecăruia, in funcție de viața și perspectiva lui/ei de a privi lucrurile, de posibilități, dorințe și frustrari, dar nu vreau sa iau cum mine reacțiile, durerile, problemele și dorințele lor.
    E interesant cum spui ca m-ai aborda altfel in alte circumstanțe, mie duplicitatea asta mi-se pare interesantă și trista.

    Apreciază

  30. Desi am fost sincer si n-am avut nici un interes fata de tine in ceea ce am scris doar am vrut sa-ti dau niste sfaturi realiste am observat ca te-a deranjat. Daca in schimb as fi ales varianta sa comentez exact ce-ti place, sa-ti dau niste limbi in fund ( la figurat ) , as fi bagat din top diverse povesti despre mine legate de motociclete , bani , lucrul afara, business in genul tipilor pe care-I admri altul ar fi fost rezultatul nu ? Duplicitatea nu conteaza atata timp cat imi ating scopul. Toti suntem duplicitari intr-un fel sau altul, mai ales atunci cand si comentam in anonimat.

    Apreciază

  31. ” as fi bagat din top diverse povesti despre mine legate de motociclete , bani , lucrul afara, business in genul tipilor pe care-I admri altul ar fi fost rezultatul nu ? ”

    Imi permit sa-ti spun chiar in foarte cunostinta de cauza ca subestimezi femeia asta 😉

    „Dar nu sunt aroganta, doar sunt mai sigura pe mine decat majoritatea, pentru ca fac un pas inapoi si privesc pe ansamblu, atat.”

    Esti in proces de a-ti castiga siguranta de sine.

    Esti ca un tip care merge la sala si se uita obsesiv in oglinda sa vada daca i-au mai crescut muschii dupa ultima serie de repetitii 🙂

    O persoana care este sigura de sine, nu cauta tot timpul argumente – puerile uneori (fara suparare) sa-si demonstreze ca este cineva, cumva.

    Dar este de inteles, daca increderea asta nu ai mostenit-o din familie (ba dimpotriva, multi mostenim o nesiguranta) e un drum lung si presarat cu multe greseli.

    Trebuie sa incerci totusi sa ai grija, exista o linie foaarte subtire intre incredere in sine si ingamfare paguboasa si in general, increderea de sine trebuie sa incerci sa o dobandesti fara sa te pagubesti nici pe tine nici pe altii.

    „Nu inteleg de ce răspunsul tau se diferențiază in funcție de locul unde locuiesc. Ce importantă are?”

    Eh, nu toti au lifestyle -ul asta, te urci in avion ca in autobuz si pac 3000km 🙂
    Plus intotdeuna exista variante mai ieftine daca tot ce vrei e o noapte fierbinte.
    Stiu, #saraci sau poate #pragmatici :))

    Indiferent ce tehnici ai asimilat de pe pornhub, nu esti singura care are access acolo plus mai mult ca sigur sunt chestii care nu le stii/nu le vrei dar celuilalt ii plac si o doza de frustrare ramane intotdeuna daca sexdrive -ul tau sau a celuilalt e in porn-mode.

    Bottom (sau upper) line: sexul e doar 10% dintr-o relatie. Si chiar aia 10% sunt dictati de cum sunt restul de 90%.
    Daca pui mai multa greutate de atat, mai mult ca sigur ai sa ajungi langa un tip/tipa nepotrivita.

    Apropo, ai vazut filmul „Don Jon”? Merita, asemanarile cu persoane reale nu e deloc intamplatoare 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  32. „Eh, nu toti au lifestyle -ul asta, te urci in avion ca in autobuz si pac 3000km 🙂
    Plus intotdeuna exista variante mai ieftine daca tot ce vrei e o noapte fierbinte.
    Stiu, #saraci sau poate #pragmatici :))”

    Un lup poate sa umble si 100 km/zi cand are interes. Ori suntem vanatori, ori nu mai suntem. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  33. Văd că ați trecut toți peste carențele ălea românești, așa că o să le menționez eu. Părerea mea e că toți intrăm pe undeva (sau am intrat la un moment dat în viață) – părerea voastră poate să difere. Carențele, deci:

    – Nu vrem să înțelegem că părerile sunt doar păreri și nu acceptăm faptul că unii nu vor să adere la punctul nostru de vedere;
    – Nu știm să comunicăm – nu știm nici să dăm, nici să primim feedback;
    – Trebuie să fim tot timpul pe o poziție superioară când argumentăm. Dacă nu suntem, zicem ceva de celălalt ca să-l facem să pară inferior;
    – Generalizăm deși nu avem o bază de date corespunzătoare;
    – Avem o percepție dubioasă despre sex, mai ales când vine vorba de femei. Problema nu e că nu ne plac femeile mai libertine sexual, ci că le respingem felul de-a fi pe motive de moralitate;
    – Trebuie să tragem concluzii cât mai abrupte – puține argumente dar grele;
    – Nu suportăm să ni se spună că greșim – în societatea românească proștii greșesc;
    – Suntem foarte orgolioși.

    Astea ar fi doar câteva, probabil mai putem adăuga la listă.

    Apreciat de 1 persoană

  34. Mi-ar plăcea să dezvolți cum ai ajuns la procentele alea de 90% și 10%. Și la ce procent din populație se aplică raționamentul. A, și la tipul de relație, adică dacă la ceva gen FWB se aplică sau nu același raționament.

    Apreciază

  35. „Problema nu e că nu ne plac femeile mai libertine sexual, ci că le respingem felul de-a fi pe motive de moralitate;”

    E ceva mai complicat de atat 🙂

    Acum depinde si tu ce intelegi prin „libertine”.

    Cu siguranta lumea apreciaza atunci cand o femeie una alta in intimitate.

    Cand se expune ca atare in spatiu public atunci e etichetata negativ.

    Nu e vorba neaparat de moralitate, e si o chestiune de expunere, de estetica.

    Adica e foarte sexy sa fie doar cu tine, dezbracata si sa-i bagi doua degete in pasarica.

    Dar cane e dezbracata pe o scena si toata lumea ii baga degetele e deja un spectacol de prost gust.

    Si romanul e destul de franc la treaba asta.
    Adica daca i-o suge e minunata.
    Daca i-o suge, e filmata si ajunge pe Internet, eticheta garant e ceva gen „o proasta care suge pula”.

    Esti cu o femeie la 30+, e foarte probabil ca nu esti primul.
    Hell, in ziua de azi si daca are 17 e probabil sa nu fi fost primul.
    Cu maturitate, accepti chestia asta.
    Dar cand incepe sa-ti enumere fostii si cum era fiecare si cum i-o tragea fiecare si ce le facea ea la fiecare, e ti se cam taie.
    Sigur, n-ai sa ramai cu ouale umflate, dar nici nu iti vine sa te gandesti cum o sa arate copiii care ai sa-i faci cu ea.

    Apreciază

  36. „Cand se expune ca atare in spatiu public atunci e etichetata negativ.” – adică când spune ce vrea și ce-i place?

    „Adica e foarte sexy sa fie doar cu tine, dezbracata si sa-i bagi doua degete in pasarica.
    Dar cane e dezbracata pe o scena si toata lumea ii baga degetele e deja un spectacol de prost gust.”

    Adică e sexy doar când e cu tine? cum am ajuns de la cineva care vorbește despre niște experiențe la o scenă? Adică în pat să fie una de care își place dintr-un film porno (dacă se poate și costumată așa), dar numai cu tine, iar afară să arate ca o măicuță?

    „Si romanul e destul de franc la treaba asta.
    Adica daca i-o suge e minunata.
    Daca i-o suge, e filmata si ajunge pe Internet, eticheta garant e ceva gen „o proasta care suge pula”.”

    Românul e ghiolban, nu franc. Mă întreb oare în ce film poate fi ok treaba asta? asta ți se pare ție sinceritate?

    „Hell, in ziua de azi si daca are 17 e probabil sa nu fi fost primul.
    Cu maturitate, accepti chestia asta.
    Dar cand incepe sa-ti enumere fostii si cum era fiecare si cum i-o tragea fiecare si ce le facea ea la fiecare, e ti se cam taie.”

    Știi ce înseamnă maturitatea? că poate ți se taie, că aia e, unii nu pot accepta așa ceva, dar o lași și vă vedeți amândoi de treabă. Dacă ție nu-ți place asta la o femeie nu înseamnă că e damaged goods pentru toată lumea și nu e normal să n-o respecți ca om.

    You’re proving my point cu toate chestiile astea.

    Dar acum zi-mi de unde vine asta:

    „Well, that’s the healthy approach for long term relation.”

    Apreciază

  37. Si eu am trait intr-o relatie din asta, in care am fluturat procentul de 90% – 10%, pana m-am umplut de spume. Cand nu am mai suportat, m-am privit bine in oglinda si am decis sa nu ma mai mint singura. Acela a fost momentul de cotitura, in care am ales sa respect ceea ce doresc eu si sa pun la o parte, ceea ce cred altii ca eu imi doresc.
    Cea mai trista relatie e aia cand esti legat/a de o persoana care nu poate/vrea sa iti ofere sexual de ce ai nevoie.

    Apreciază

  38. „Sexul nu e zahăr, e apă. Nu mori atât de repede dacă nu îl primesti, dar te atrofiezi mental.”

    As fi curios cum explici asta 🙂

    „Cea mai trista relatie e aia cand esti legat/a de o persoana care nu poate/vrea sa iti ofere sexual de ce ai nevoie.”

    Deci de asta ai divortat?

    Cred ca ai sa descoperi cu timpul ca aia mult mai trista e in care primesti sexual ce ai nevoie, eventual contracost si in rest nimic altceva.

    Serios, tu nu ai experimentat niciodata sa fii intr-o relatie sanatoasa cu o alta persoana?
    Nici macar nu-ti imaginezi cum ar putea fi, nu ti-e dor de asa ceva, singura sau cea mai relevanta chestie este sexul?

    „Nu am văzut filmul.”

    Trebuie sa-l vezi, e cu dedicatie 🙂

    Apreciază

  39. Interesanta discutia. Nu am cu ce sa contribui, doar ma bag in seama 🙂

    Motociclistii au o vorba: motocicleta si femeia nu se imprumuta, sunt doar pentru tine. De-aia barbatilor nu le plac femeile cu istorie ca o masina sh cu kilometrajul dat peste cap, revopsita de 5 ori si 17 proprietari anteriori. Da, le place ca exista ca sa aibe pe cine sa mai reguleze ocazional, dar nu le iau in serios.

    Daca citesc corect ca lipsa de sex te atrofiaza mental si autoarea a avut parte de lipsa in casnicie, 1+ 1 = 2 … e corecta concluzia?

    Cineva zicea ca femeia ideala e curva in dormitor si doamna in societate. Ca atare femeia ideala nu are n>1 relatii, ci una. Bine, nu e nimeni perfect, dar revenind la exemplul cu masinile, cine isi permite isi ia masina noua, altii o iau la mana a 7-a, e un loc pe pamant pentru fiecare. De pilda un profesor de sport dintr-un orasel de provincie e bucuros si cu aia la mana a 7-a, ar fi fericit sa o prezinte familiei.

    Da, e o linie fina intre incredere de sine si ingamfare. Uneori e foarte greu sa iti dai seama cand ai trecut-o, iar daca citesc cu atentie parerea cvasi-unanima a comentatorilor nu suna prea bine.

    Din perspectiva unui tip care isi permite sa se urce in avion dimineata la prima ora chiar daca nu exista cursa regulata spre orasul ala din Polonia, de ce mi-ar trece vreodata prin cap sa o fac? Pentru ca am citit pe Internet ca e o tipa acolo care s-ar putea sa merite deplasarea? Sigur, daca scrie pe Internet trebuie sa fie adevarat, mai ales ca e confirmata de mai multi (are rating excelent pe ebay, 99.8%). Da, si eu sunt un print nigerian care vrea sa scape de niste milioane de dolari, trimiteti-mi niste bani ca sa va spun cum…

    Btw, zicea cineva mai sus ca oamenii nu stiu sa ofere si sa primeasca feedback. Corect, ce nu a mentionat e ca cel mai bun cadou pe care il poti face cuiva e un feedback cat mai sincer – nu prea exista, ca lumea da feedback echilibrat, sa nu sune prea negativ, sa nu se supere primitorul. bla-bla. Asta inseamna ca nu poti da un feedback sincer decat unui necunoscut, ca ti se rupe daca se supara. De pilda cuiva pe Internet.

    Apreciază

  40. „eliberarea moravurilor și accesibilitatea pornografiei nu distruge cuplul. Ba chiar pot să-l întărească”

    A new British study reports that Facebook played a role in more than 33 percent of divorces last year.

    A U.K. law firm analyzed 5,000 divorce petitions from 2011 and found that the most common reason listed for a couples’ separation was inappropriate interactions with a member of the opposite sex on Facebook. This represents a significant increase from a previous survey in 2009, when Facebook was named as a factor in 1 in 5 divorce filings.

    This is hardly an isolated phenomenon occurring only across the pond. In 2010, the American Academy of Matrimonial Lawyers reported that 81 percent of its members had cited social-networking sites like Facebook, Twitter, MySpace, YouTube and LinkedIn in divorce cases. Of those social media sites, two-thirds of lawyers surveyed said Facebook was the biggest source of information about indiscretions and other unsavory behavior by spouses in a divorce.

    https://www.charlesullman.com/survey-says-facebook-cited-in-one-third-of-all-u-k-divorces/

    Si inca nimic de Tinder, OkCupid, Match.com, Ashley Madison, Simpatia, Sympatia, Instagram si etc.

    Apreciază

  41. „Pentru ca pe alea mergi, după ce divorțezi”

    Dimpotriva.
    Din studiul tau „calitativ” rezulta ca sunt destui insurati pe tinder care tot ce vor e o gaurica. Sau mai multe. La una sau la mai multe. Sigur, si cu romance, „te iubesc”, alea alea..sarea si piperul.

    Apreciază

  42. „adică când spune ce vrea și ce-i place?”

    In privat sau in spatiul public?

    Serios, daca nevasta-ta deschide o discutie la servici despre ce ii place in pat si ce nu, eventual ce faci tu bine si ce nu, ca un ne-roman autentic ce esti, cu siguranta o sa o inviti in oras la o cina romantica, sa o rasplatesti pentru „open-mindness” -ul ei.

    „Adică e sexy doar când e cu tine? ”

    Again, daca e sexy cu colegii de serviciu, nu te superi, corect?

    „Românul e ghiolban, nu franc. ”
    Iar tu esti roman. Cum scria si colegu’ mai sus.. 1+1 = 2

    „Știi ce înseamnă maturitatea? că poate ți se taie, că aia e, unii nu pot accepta așa ceva, dar o lași și vă vedeți amândoi de treabă. Dacă ție nu-ți place asta la o femeie nu înseamnă că e damaged goods pentru toată lumea și nu e normal să n-o respecți ca om. ”

    Pai unde am scris eu ca nu trebuie sa o respecti ca om?
    Ba chiar dimpotriva, am spus de acceptare care se pare ca e peste capacitatea ta de intelegere.
    Dar sigur, asta pana se comporta ca si „damaged” sa te citez pe tine, pentru ca evident atunci inseamna ca n-a inteles nimic din esecurile anterioare si atunci poti fi si tu urmatorul esec.

    „You’re proving my point cu toate chestiile astea.”

    Serios? Nu am realizat ca ai avea vreo unul, in afara de clisee asimulate pe negandite si varsate direct pe post.

    „Well, that’s the healthy approach for long term relation.””

    Pai simplu. daca ai sa ii intrebi pe aia care sunt intr-o relatie _satisfacatoare_ de 20+ ani, si ii pun sa ierarhizeze ce e important pentru ei in relatia aia si in ce masura, nu prea cred ca o sa-ti spuna nimeni ca in proportie de 90% conteaza sexul si ca prin asta a ajuns relatia aia la 20+ ani.

    Si prin satisfacatoare nu inteleg un grad de mijloc pe o scara gen: nemultumit, satisfactut, bine, foarte bine, excelent.

    Ci satisfacut in sensul ca fiecare e multumit de celalat, sunt fericiti ca si cuplu, etc. nu imping caruta la deal cu icnete, remuscari si frustrari.

    Apreciază

  43. @Me nevasta-ta nu discuta la serviciu ce faci tu in pat si cum, dar cu siguranța discuta cu prietenele ei, in pauza de cafea sau la o bârfa. Mai ales daca nu e mulțumită, nu neapărat de sex, ci de tine sau de relație. Femeile discuta mult mai multe detalii intime decât bărbații (si eu am fost surprinsa), dau tot din ele, in timp ce bărbații sunt mult mai rezervați.
    Faptul ca femeile vorbesc mai mult e unul dintre motivele cheie pentru care preoții catolici prefera băieții in frageda pruncie, pentru ca sansa ca ei sa taca e mai mare.

    Apreciază

  44. E irelevant daca discuta la serviciu sau cu „prietenele”, categoric ai ratat ideea care era complet alta.

    La fel ca si cealalta idee lansata care nici macar nu are vreo relevanta sau merita o discutie.

    Si ca sa te dezamagesc, si barbatii discuta chestii intime, ba chiar mai penal decat femeile unii.

    Aveam un coleg de serviciu, cu prietena „stabila” dar care era fixat pe ideea ca inainte sa se casatoreasca, trebuie sa aiba in palmares o gama cat mai diversa de pizde si o data la cateva zile mai agata ceva si trebuia sa informeze pe toti din firma cine a fost si cum a fost.
    Dar nu la modul ca ne lua pe ficare in parte si povesea. Nu, iesit in fata si cine avea chef sa asculte..asculta.
    Saracul, la un moment dat a fost traumatizat, ca a agatat una care era virgina, si ce s-a mai chinuit pana sa o scoata la liman…cate vaiete a trebuit sa indure..

    Ca femeile sunt si mai mult si mai des gura sparta, face parte din palmaresul lor de defecte care ii face pe barbati sa le priveasca ca nimic mai mult decat sextoys.

    Apreciază

  45. Colegul ala al tau e pervers, ca si pulica fripturica asta de la mine de la munca. Barbatii care vorbesc mult, fut putin – asta e regula.
    Mai ales maritatele vorbesc pentru ca in sfarsit fac sex legal si isi pot deschide gura. Alea calificate de tine la sextoys, tac pitic, ca trebuie sa fie virgine.

    Apreciază

  46. „Mai ales maritatele vorbesc pentru ca in sfarsit fac sex legal si isi pot deschide gura.”

    Sunt sigur ca vorbesc si inainte daca au cu cine.

    „Alea calificate de tine la sextoys, tac pitic, ca trebuie sa fie virgine.”

    Poate in Polonia, aici nu vad sa se puna problema atat de dramatic.

    Adica clar, orice parinte ar face orice il duce capul sa nu se trezeasca cu fata minora si gravida in casa dar accentul nu se pune pe virginitate in sine.

    Prin sextoy inteleg o femeie cu care poti obtine sex ieftin si fara obligatii.
    Ca in sexshop, ai dat banul ai plecat cu jucaria acasa, cand te plictisesti, o arunci.
    Simple as that 🙂

    Sigur, e putin mai complicat cu femeia in carne si oase dar in mare procesul e similar si implica costuri relativ modeste fata de cat te costa sexul cu acte in regula 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu