Comparație

todd-macdonald-a__ln6GKt6Y-unsplash

L-am întâlnit cu două zile înainte să plec în State la întâlnirea cu amantul meu prosper și mai în vârstă decât mine cu 10 ani. Am fost împreună la o cafea, pe care am plătit-o eu, ca un fel de revanșă pentru întâlnirea la care anterior nu m-am prezentat. Am discutat nu mai mult de douăzeci de minute. El se grăbea să-și aducă mobilierul de la Ikea, iar eu eram cu mintea pe jumătate urcată într-un zbor de douăzeci de ore spre Las Vegas unde mă aștepta celălalt.

Diferența de 16 ani dintre ei se simte în calitatea și culoarea pielii, una este albă și pistruiată, iar cealaltă întunecata și cicatrizată, una fină și proaspăta, cealaltă-i  aspră și matură. Contrastul apare și la atingere, părul unuia fiind des și moale, viu colorat de fire blonde, în timp ce al celuilalt tare, gros, negru și presărat pe alocuri cu alb.

La pat unul este mai dotat, o are mai lunga și mai groasă, dar este mai puțin implicat, mai puțin atent ori darnic, mult mai creativ în schimb, practicând orgasmele brutale și gălăgioase. Celălalt este mai puțin dotat, mult mai dedicat, mai senzual, se termina pe modul încet, dar mai repede și îi place să lungească preludiul cu pasiune și dăruire.

În discuții unul este la nivel, versat, glumeț și pus mereu pe șușotii. Putem vorbi câte în lună și-n stele, nu ne plictisim să conversăm, putem dezbate orice subiect, iar ca și cuplu ne corelam și ne coordonam perfect, împărțind excelent între noi sarcinile și atribuțiile fiecăruia, ca să fim mereu câștigați în toate situațiile. Ne simțim reciproc și ne completam excelent indiferent de conjunctură, având fiecare abilitățile extra ce-i lipsesc  celuilalt. Ne plac lucrurile similare, luxul de bun gust și mâncare fină.

Cu celalalt discuțiile sunt puerile, avem păreri similare, dar aplicarea este total diferită. Cei șase ani care ne despart, plus experiența mea mai bogată își pun amprenta asupra viziunii noastre despre viață, nevoie și posibilități. Privim din unghiuri opuse lumea și multe probleme cu care el se zbate sunt niște prostioare de mult depășite de către mine. Între noi domnește o stare a lucrurilor nespuse, eu evitând să îi dau răspunsuri sincere, ca să nu-i rănesc orgoliul, iar el se abține să fie direct, de teamă că mă oftic, încercând să-mi citească în fiecare grimasă a fetei lucrurile nespuse.

Unul e liber, fără obligații și sărac, în timp ce celalalt este legat prin toate lanțurile posibile și imposibile de două neveste și-o ceată de copii, obligat să producă, ca să-și poată menține imperiul viu. Unul mă înțelege și-l înțeleg, existând intre noi o comunicare telepatică, în timp ce cu celalalt mă simt ca într-o ceata a comunicării, în care fiecare dorește să se exprime direct și concret, dar se reține, mânat de teama că răspunsul lui nu ar fi pe placul persoanei care-l ascultă.

Ciudat cum am ajuns să mă fut cu două opusuri. Pe de o parte un prof de sport cu apartament de 15 metri pătrați, ce câștigă cu salariul și joburile adiționale mai puțin decât mine și mă invită la o pizza cu promoție, de cealaltă, un afacerist bogat ce mă răsfață cu bijuterii de la Tiffany, restaurante cu stele Michelin și hoteluri de cinci stele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s