Despre filme și realitate

Un el și o ea, întinși pe o bucata de iarbă privesc împreună stele. Se sărută, se frecă, vor mai mult si printre atingeri de buze si pipăituri intense, ea îi spune că nu îi poate atinge sânii pe sub tricou. El se oprește, o privește serios și îi răspunde cu o moacă aparent onestă „te respect prea mult pentru asta”. Vocea rațiunii își face loc, spiritele se calmează, el își declară iubirea pentru ea și o asigura că va aștepta futaiul. Amândoi contemplează mai departe în iarbă și armonie, privind stele.

Un el și o ea, îmbrățișați pe o bancă, într-un parc de pe o stâncă privesc împreună orașul. Se săruta, se frecă, vor mai mult și printre atingeri si pipăiri intense, ea îi sugerează că s-ar fute. El se oprește, o privește serios și îi spune o moacă aparent onestă că și el s-ar fute, dar „dacă tot vom fi împreună, avem toată viața pentru asta”. Vocea rațiunii își face loc, spiritele se calmează, el își declara afecțiunea pentru ea si o asigura că o dorește și că va aștepta futaiul. Amândoi se urcă în mașină, el conduce, iar ea si contemplează privind absent luminile podului peste care trec.

Prima, este o scenă din Lady Bird, un recent film mediocru, dar care surprinde prin câteva scene, cum ar fie cea în care se dovedește că iubărețul era de fapt gay. Futea fără jenă alți băieți, pretinzând că din iubire așteptă sexul cu o femeie.

A doua, este o scena din viață, în care nu s-a adeverit încă, nici după mulți ani, că tipul este de fapt gay, nu de alta, dar băieții straigt nu refuză, preferând să o ardă în dume seci despre relații și căsătorie, doar ca noaptea pe întuneric să-și tragă singuri o laba belind ochii într-un monitor.

 

Un gând despre „Despre filme și realitate

 1. Pai da, cam ai dreptate, viata nu e ca in filme.

  Pentru un „nu” din asta care n-a iesit la timpul potrivit ce se intampla?

  De la ‘banale’ boli venerice la avort (eventual fortat) sau copil din flori + pensie alimentara, oameni ‘incompatibili’ dar ajung sa fie impreuna parinti la copii care si ei mostenesc acelasi lipsuri si slabiciuni, raman impresuna si se uzeaz reciproc – nasol, divort – iarasi nasol, relatii paralele – aiurea.

  Si e si problema femeii, ea de obicei o incaseaza cel mai nasol de la faptul ca nu invata sa spuna ‘nu’.

  Din cauza sexualizarii precoce nu reuseste sa faca diferenta intre sex si dragoste, cat are o anumita varsta nu-si da seama care e problema confuzand seductia cu capacitatea de a intretine o relatie, timpul trece, ar vrea o relatie stabila si nu intelege de ce nu reusesc sa o obtina, pana la urma imbatraneste singura si frustrarile cresc exponential.

  Deci „pizda uda si doritoare” cam face pagube pe ambele parti.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s