Afaceri din placere

M-am uitat in ochii lui hipnotizanti si nu mi-am mai putut dezlipi privirea de la el. L-am privit toata seara intrigata si insistenta, in timp ce isi fuma shisha cu stil. A impresionat imediat prin prezenta, inteligenta si farmec. Am ghicit ca-i sirian din prima, in timp ce el, nu putea sa ma descifreze. Turcoaica sau poate iraniana, m-a intrebat. Nici una si nici alta. Sunt romanca, i-am raspuns, cateva ore mai tarziu, cand ne arata Kuwaitul din masina.

Ne-a explicat cu ce se manaca afacerea, cand visitam punctele de vanzare de prin Kuwait, pe la ora 23:00, pe o temperaatura de 41 de grade C. Muza din masina, palmierii de pe strada si discutiile noastre banale, mi-a dat un vibe, pe care nu l-am mai avut de mult. M-a atins „accidental” si delicat pe spate, in timp ce ne povestea pasionat ce branduri distribuie in Kuwait, invartindu-ne printre rafturi, pana colegii mei s-au pierdut de mine, ca el sa ma poata aburi in voie. L-am lasat, pentru ca nu-i nimic mai educativ, ca Head of Retail Operations sa-ti prezinte personal concept store-ul lui pe la 11 noaptea, direct la sursa.

In drumul spre hotel am aflat ca vorbeste franceza, asa ca l-am stimulat un pic in limba amour-ului, ca sa-i arat ca nu degeaba am mers in Romania la scoala, in timp ce el mi-a promis ca data viitoare, cand voi fi in Kuwait, imi aduce vin alb la masa de pranz. Nu de alta, dar alcoolul e interzis in Kuwait, si nu ai voie nici sa-l aduci in bagaj – iar eu scriu textul asta cu cateva guri de bourbon la bord, ca am aflat de regula in avion, inainte de aterizare, cand deja aveam de mult impachetata sticla in bagaj).

Dupa o seara mirific de interesanta, i-am zis sukran, l-am invitat in Polonia (cum se face) si i-am strans politicos mana.

Cand treceam prin poarta de securitate la hotel, ma intreaba seful meu ironic si invidios, daca mi-am facut un nou prieten. I-am raspuns, fara a-mi deschide macar buzele un uhm, la care el, ma intreaba odata retoric, daca stiu ca noul meu prieten e insurat, iar eu i-am raspuns la fel de pasiv cu un alt uhm. Doar i-am vazut amandoi verigheta. Da, stiu, viata e grea, cand te loveste invidia, stiind ca, concurezi cu o gagica mistocara, care e de ajuns sa se uite la unul, ca sa-l invarta putin pe degete, in timp ce tu, mare director poti sa-i belesti pula cu vrajeli trei ore fara oprire, ca tot ca un surplus inutil esti tratat. Si cam asa se fac afacerile adevarate, pentru aia care mai cred in basme.

4 gânduri despre „Afaceri din placere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s