Ziua mea

Am ziua de nastere maine, dar atunci cand m-am nascut, la miezul noptii intr-o nopte friguroasa de decembrie, o moasa nu prea atenta, m-a trecut cu o zi in urma, asa ca o celebrez azi. Intr-o vreme o celebram pe cinci, dar dupa un timp a devenit prea obositor sa explic de fiecare data neconcordanta dintre realitate si buletin, asa ca am revenit la ziua de patru.

Mi-au trimis urari de dimineata prietenele din alte tari, copilul, fostul sot, fostul prieten si colegii de la munca. Am primit flori, ciocolata si alcool. Ma intreaba lumea cum celebrez, iar eu le raspund ca prin munca. Nu ma spetesc atat la servici, cat mai degraba pe un proiect personal. De celebrat, am celebrat deja in weekend, invitandu-mi amicii apropiatii din Polonia la un local misto, pentru un mic-dejun delicios sambata dimineata. Asta in loc de petrecerea clasica.

Cand eram mica imi doream de fiecare data sa adaug un an in plus la numaratoare, asteptand cu nerabdare clipa in care sa fiu majora si libera. In timp am inteles ca libertatea nu tine de ani si acum as scurta din ei cu placere. Parca am irosit prea multi intr-o vegetatie inutila.

6 gânduri despre „Ziua mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s