14 gânduri despre „De prin Dubai

 1. Cred că a salvat pozele și a văzut în exif-ul lor (image properties) – de obicei acolo apare modelul camerei și setările cu care a fost făcut cadrul. Prețul celebrității.

  Cum de ce? telefonul și mașina sunt principalele aspirații ale românului. Nu știu la voi acolo, dar aici în orice magazin de electronice îmbulzeala e la telefoane, nu la tv, audio sau foto. „Ce telefon ai?” e un fel de salut al bărbaților atunci când nu s-au văzut de mult timp, e ca atunci când voi femeile vă măsurați una pe alta din cap până în picioare și trageți concluzii.

  Apreciază

 2. Eu posed mașina modesta, dar automata și iPhone într-adevăr, dar l-am luat pentru ca era mic. Eu am mâinile mici și delicate, nu îmi plac telefoanele mari. Prefer sa țin altceva mai mare in mâini.

  Apreciază

 3. E normal să folosești ceea ce îți satisface nevoile, iar dacă n-ai o preferință anume și acel ceva e ieftin, nu văd de ce ai alege ceva extravagant. Mie mi-a plăcut design-ul de la iPhone SE și pe moment face tot ce am nevoie. Că tot vorbeam de Dubai, la prețuri:

  la apple UAE: iPhone Xs 4905 lei (la cursul de azi)
  la iStyle: iPhone Xs 5499 lei
  la eMag: iPhone Xs 5299 lei (redus de la 5499 lei)

  În rest, dacă tot ai ridicat-o la fileu cu ținutul chestiilor mari în mână mă dau la o parte, că poate vrea cineva să finalizeze punctul.

  Apreciază

 4. Aveam impresia ca esti mai fitoasa dar nu esti 🙂

  Ideea nu e sa-ti iei telefon mai fitos ci o camera digitala daca iti place totusi fotografia si mergi prin locuri interesant plus iti place sa incerci chestii noi, artistice, faima, alea alea.
  Ca dezvantaje, trebuie sa cari putin si sa-i porti de grija dar e o chestie care merge perfect si mana in mana cu pasiunea ta pentru calatorii.
  Sigur, in cazul asta trebuie sa aloci si putin timp unor cursuri de fotografie.

  Apreciază

 5. Nu știu de ce mulți cititori au impresia ca sunt fițoasă. Pentru mine e complet aiurea. Sunt mult mai normala decât majoritatea, dar am intr-adevăr o viața mai interesantă. Și inca nici nu scriu pe aici totuldespre viața mea.
  Pentru Instagram sunt ok telefoanele, mai am unul de la job, parca face poze mai bune cu camera de selfie decât iphonul.

  Apreciază

 6. Eu am dat pe telefon cam 1500 lei și nu as fi dat mai mult. Risipa, ca și cumpăratul mașinilor noi sau a hainelor fără reducere, deși cateodata le mai cumpăr. Eu lucrez pentru producători și știu cât costa obiectele.

  Apreciază

 7. Un telefon second hand ar mai merge dar o masina ? Te pricepi suficient ca sa nu iei teapa ? Mai ales daca vrei sa o folosesti la drumuri mai lungi nu doar frecat in oras.

  Apreciază

 8. Iti cumperi masina noua daca ai prea multi bani.
  In rest, pretul unei masini scade rapid, cel putin 5% imediat ce ai iesit cu ea pe poarta de la dealer.

  Dimpotriva, un telefon second hand nu poti sa-ti iei decat daca iei de la cineva care iti ofera (sigur) macar 6 luni garantie. Mai ales daca e un telefon scump. Mai ales daca e un telefon care a fost folosit mai bine de un an.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s