Sex în cur

tongue-394965_1920

Image by Bellezza87 from Pixabay

„Serios, chiar vreau să te ling în cur”, mi-a zis el cu pasiune și crez.

Say what??? am reacționat eu instinctiv.

De când am revenit în lumea bună sexului după 10 ani de castitate forțată de căsătorie, multe lucruri s-au schimbat în discuții, decizii, dorințe și mai ales practici. Una dintre schimbările majore pe care am simțit-o, cu preponderență la partenerii mai tineri, este fascinația curului. Și aici nu mă refer doar la sex anal, pe care l-am încercat și eu în prima tinerețe de câteva ori și fără prea multă convingere ori plăcere, cu la fetișul pentru cur, atingeri și lins. Spre mare mea surprindere și împotriva dorinței, chiar am beneficiat de astfel de servicii, primind atingeri nedorite și câteva limbi în fund de la vreo doi parteneri. Nu i-am refuzat dacă tot erau în acțiune, consolându-mă cu gândul că dacă lor le face placere, să le fie de bine. S-ar putea ca ei să fi crezut că-mi îndeplinesc mie vreo fantezie, dar nu era cazul. Nu mă dau pe spate după sexul în cur și nici nu am puncte erogene pe acolo, așa că trendurile nu mi-se aplică.

Am întâlnit însă gagici, care lăudau miracolul sexului anal și se jurau pe orgasm cu tărie că de când l-au încercat, sexul normal nu le mai provoacă orgasme. Din tabu, sexul anal a devenit noul it,  seducând mințile tinerilor masculi ce vor să satisfacă femeia cu orice preț și în orice loc.

Cât despre preferințele bărbaților pentru sex anal,  mi-se plângea în urmă cu ceva ani o amică, pe atunci încă nedivorțată că soțul numai în cur vrea s-o fută, refuzându-i sexul normal. Luând în considerarea că se futeau zilnic, o compătimesc serios imaginându-mi starea de diaree pe care o simțea permanent. Ăsta da motiv de divorț.

Un gând despre „Sex în cur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s