Un dans în poală, monsieur? sau cum a fost la striptis.

michael-descharles-NMkECjnU0IY-unsplash

Photo by Michael Descharles on Unsplash

Am ajuns în sfârșit și la striptis, feminin desigur, căci masculine am mai avut. Dacă tot sunt în etapa aceasta a vieții de libertate sexuală, de seducție a tot ceea ce se prinde în plasa amorului și a experientelor fără de limite, merg pe bandă, cum se zice în poloneză și sunt deschisă tuturor posibilităților. Deci, striptisul nu trebuia ratat și în consecință  am spus da, la invitația de a însoți trei bărbați într-un astfel de local, ca să nu mă dezvirginez singură mental de inhibiții.

Am intrat curioasă în localul întunecat și plin de domni bine îmbrăcați așezați la mese rotunde, iar după ce ne-am așezat și noi la o masă, am mers cuminte la toaletă, ca să ies de acolo fascinată. Toaleta era una pentru toate domnișoarele și doamnele, așa că am împărțit câteva clipe de intimitate cu dansatoarele, ce se pregăteau de acțiune. Le-am găsit mixte, unele foarte simpatice, altele superficiale, câteva nu pe gustul meu, iar unele de-a dreptul drăgălașe.

M-am așezat înapoi la masă lângă băieți, doar ca să le admir și mai lacom pe fete, ce un început să danseze atrăgător pe scenă. A început o blondină plinuță, urmată de o brunetă subțirică, apoi o mulatră cu un cur mișto, o  gagică emo tatuată excesiv și de prost gust, căreia i-a urmat o blondă frumușică, delicată și nu prea dezbrăcată, și tot așa. În timp ce eu mă holbam intrigată la ele, băieții consumau liniștiți ceva bere, iar fetele ce nu dansau ne dădeau târcoale, oferindu-ne cu generozitate un dans privat plătit individual. Luăm un dans, m-a întrebat el, în timp ce blonda interesantă ce tocmai fusese pe scenă își deschidea acum picioarele apetisante în fața noastră. Da, i-am răspuns și mai curioasă, din dorința de-a afla ce se ascunde sub plasa pe care pe ea o avea trasă pe ea. Ne-a condus suav într-o camera separată, unde ne așteptau patru scaune, explicându-ne natural care sunt regulile și unde se bagă banii. După ce am executat instrucțiunile în conformitate, ea a apărut pe scenă, desfăcându-și larg picioarele în fața noastră ca să ne încânte cu darurile naturii.

Show us what you are made from, a primit încurajări de la amicul meu cu care o alesesem.
You are very beautiful and you have a great body, am complimentat-o eu de încurajare.

Ea și-a început numărul cu delicatețe, dând cu elasticitate din buci și prezentându-ne pe rand pizda și curul, pe care și le-a atins singură, pentru publicul ce nu avea voie să o atingă, în timp ce a început un small talk inutil cu noi. Nu am avut boner, spre deosebire de camarazii mei de aventură, căci small talk-ul ei forțat mi-a tăiat orice elan erotic. Pur și simplu nu merg poveștile despre viata cu picioarele desfăcute pentru prezentarea pizdei. După patru melodii și multe informații inutile despre viața ei de gimnastă cu rădăcini europene, ne-a zâmbit senzual când a sunat ceasul, ca să ne anunțe ce ni s-au terminat banii. Am zâmbit și noi, am complimentat-o din nou, ieșind de acolo flamanzi ca lupii. Am luat-o rapid sper un alt local cu fete tot semi-dezbrăcate, dar de data asta pe post de chelnerițe. Nu ne-au copleșit cu small talk-uri, dar s-au încurcat rapid la comandă căci matematica-i cât se poate de grea la două noaptea, când uniforma de muncă nu acoperă bine țâțele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s