Igiena personală

A revenit in pat și mi-a zis pe un ton normal I forgot to floss. L-am ascultat mirata și după ce, cuvintele mi-au ajuns profund in creier, l-am îmbrățișat cu caldura. Aș fi vrut sa-i spun ca m-a cucerit etern prin gestul lui fatal, dar nu am vrut sa par o ciudata, așa ca doar am zâmbit pe întuneric.

In sfârșit un bărbat, pe care mă-sa, l-a învățat, sa se spele naibii, pe dinți, ba chiar sa-și folosească ața dentară, un miracol și o raritate.

Urăsc bărbații care nu au grija de igiena personală, aia care seara nu se spală pe dinți, ca doar nu merg la munca a doua zi, sa-i miroase colegii. Merg, doar in pat cu iubita, care trebuie sa le suporte gura puțitoare seară de seară, și tomberonul putrezit de dimineața. Mai cunosc exemplare, cărora le chiar place, sa se laude cu dinții lor nespălate și rezistenți, in timp ce nasul nu le percepe odorul de câine mort ce li-se revarsă pe gura. Apoi, sunt aia, cu par pe puță, care nu au auzit de igienă intimă. Dacă le faci observații, îți spun ca, nu-i bărbătesc sa bage foarfeca in pădure, dar se uită mirați, când le-o sugi in silă, cu câte un floc in gât. Și, mai e categoria extinsa cu deodorantul ieftin. Ca regula de baza, masculul chiar pute bine, dacă e proaspăt spălat, iar dacă mai e si dat cu un parfum, e chiar excelent. Doar ca, nu parfumul alcoolizat de la chioșcul din colț, ci ceva așa mai fin, de bun gust, ca nu o fi capăt de țara sa intri intr-o parfumerie. Și nu va zgârcită băieți, ca dacă v-aș arată eu bonurile fiscale de la cosmeticele noastre, ce ne conferă un look natural, ne-ați declara dilite.

2 gânduri despre „Igiena personală

  1. Well, ca side note – esti sigura ca scrupulozitatea asta e strict o chestie de bun simt si educatie si nu vine si cu o doza de narcisism la pachet?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s