Vacanta cu el

Ma chinuiesc sa citesc The Economist (voiam sa iau Harvard Business Review dar era prea scumpă, mult prea subțire si cam plina de bullshit cu CEO-uri americane), dar nu îmi iese. Stresul e prea mare și nu ma pot concentra. Nu știu dacă e stimulat de vacanta, care are scopul ei, fiind necesară ca sa pot gândi in afara cutiei, sau e despre el. Ne vedem din nou, după multe promisiuni ca-i fac vânt din viața mea.

In aer plutește mirosul familiar al avioanelor Lufthansa, amestecat cu aroma de Chanel, parfumul meu dintotdeauna, la care ma întorc de fiecare data, când vreau sa ma regăsesc.

Nu îți pune parfum, mi-a scris, ca am pentru tine. Am așezat parfumul pe masa cu un pic de îndoială. Sunt intrigata de mirosul cu care ma asociaza el după cinci luni de absentă.

Comand meniul standard, suc de roșii cu piper și suc de mere. Mi-au dat și un sandvici, dar am prea mulți fluturi in stomac, ca sa mai încapă acolo și mâncare. Zborul e scurt, cu o schimbare in Germania si apoi … el.

Ma întreb dacă îl iubesc atât de tare, sau sunt doar emoțiile dorului pentru cineva, care locuiește pe un alt continent, pe care nu-l poți avea la discreție, oriunde și oricând, care ma stimulează. Nu știu cum voi reacționa, evit sa-mi programez asta din curiozitatea de a afla cu adevărat ce simt pentru el. Ma întreb dacă-mi voi controla emoțiile, sau le voi da drumul fără restricții, ca intr-un salt fără parașută. Nu știu la ce sa ma aștept in primul rând de la mine, și poate ca filosofez in punga, când omul e clar setat pentru o vacanta aventuroasa și ceva futai la pachet.

11 gânduri despre „Vacanta cu el

 1. Cheia esecului in ce vrei tu: job, viata, bani, etc. e tocmai asta: calea efortului minim.
  Cumva cred ca suntem si programati incat daca obtinem ceva usor, sa consideram ca e lipsit de valoare.

  Apreciază

 2. Sunt multe nuante aici.
  Depinde cu cine, nu de putine ori avem asteptari bune dar de la persoane nepotrivite pe care le vrem musai intr-un rol al nostru.
  Ori, ei sunt de alta parare, vor sa fie in alta parte cu o altfel de persoana intr-un altfel de rol, chiar daca la inceput dau alta impresie.
  De fapt sunt si ei victima aceluiasi gen de iluzie, te vor intr-un rol pentru care nu esti si nu vrei sa fii. dar cumva cred ca esti persoana dispusa sa intri in el.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s