Încă o relație consumată

Într-o zi am trecut prin toate etapele unei relații: dulcea revedere, mărturisirea sentimentelor într-un cadru romantic, adrenalina ce ți-o da câteva ore pe motocicleta, cadourile, cina romantica, beția, sexul, trezirea din euforie, prelungirea afecțiuni, sexul, distanta inevitabila și sictirul realității.

După doua pilule de melatonina realizez că nu pot adormi nici după ce m-a futut pana la epuizare. Mintea mea face prea multe scenarii, iar faptul ca nu sunt singura din viața lui începe să-l facă indezirabil.

Sexul este excelent, ca de fiecare data, aventuri avem – ne-am trezit la unu noaptea, crezând ca este șase dimineața, ne-am futut o ora in așteptarea răsăritului și cum tot nu venea, ne-am uitat iar la ceas, ca să realizam cât este de fapt ora.

Mental sunt deconectată.

Poate gândesc prea mult, dar dacă nici 5 orgasme nu ma pot deconecta de la realitate, e de belea.

11 gânduri despre „Încă o relație consumată

 1. „Mintea mea face prea multe scenarii și faptul ca nu sunt singura in viața lui, îl face indezirabil.”

  Calculele de genul asta se fac inainte, nu dupa, daca vrei sa-ti pastrezi sanatatea mentala si afectiva.

  Ce ti s-a spus tie in tinere ca nu e bine ca fetiscana sa fuck random & easy nu era pentru ca ala ti-o trage si pleaca si ramai singurica si neconsolata, eventual nitel insarcinata.

  Faptul ca aparent, doar aparent, poti dezvolta a femeie acelasi sictir si lejeritate de „I’ don’t give a fuck after fuck” pe celalat cum o au barbatii in mod natural, chipurile programati genetic sa-si lase samanta in cat mai multe locuri nu te fereste de conflicte interioare si framantari care iti dai seama sau nu, te macina, frustreaza, etc. Pentru ca natura ta ca femeie, e alta si orice dezvolti la suprafata ca sistem de aparere e doar la suprafat dedesupt raman chestiile refulate, frustrari, neimpliniri, tristete, neimplinire, etc.

  Iar pe termen lung, chestii gen te distrag de la lucrurile importante – profesional, financiar si ce e mai important, iti irosesti timpul si celelalte resurse cu care inca mai poti gasi o relatie de viitor in care poti investi ceva, pe care poti construi ceva.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pai simplu, stop fucking random just friendly strangers.
  Ok, ai nevoie de bigO dar mai multa nevoie ai sa-ti pastrezi integritata structurala la nivel sufletesc si santatea mentala.

  Cautarea pasiunii la nivele extreme de fapt ascunde un gol sufletesc.
  Mai exact, lipsa de speranta ca poti da peste un om in adevaratul sens al cuvantului sublimeaza la nivelul asta instictual, dar nu e nici pe de parte o consolare, ce sa mai vorbim de inlocuitor.

  Cauta pe unul care sa caute o relatie nu o aventura si desigur aici se pot complica lucrurile si e mult de munca ca sa nu fii tributara aceluiasi trecut.

  Apreciază

 3. Pai nu, cica asa suntem facuti toti.
  Rezistenti la nou, la schimbare, la orice presupune iesire din zona de confort.
  Mai ales daca am ajuns acolo dupa multe eforturi si situatii inconfortabile, chiar daca nu e nici pe departe confortul ideal.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s