Dragoste virtuală

Doi ani de zile am trăit intr-o relație virtuală, bazată pe sms-uri. Doi ani fără o lună, ca să fiu mai precisă, in care prezența celuilalt era contingentă, existența sa fiind foarte reala in mintea mea, dar nu palpabilă pentru mainile mele, spirituală și nu fizică. Dacă ar fi să adun, zilele și nopțile petrecute împreună, aș însuma cam o lună. Luna lipsă din aniversarea refugiului nostru virtual de doi ani.

Refugiul virtual e relatia ideală, mereu acolo cand ai nevoie de ea, întotdeuna la dispoziție, de fiecare dată caldă, umedă și ridicată, nelimitată în sentimente, mai ales când ele sunt transmise prin cântece în care cineva urlă I love you, fără ca tu să trebuiască să-ți asumi nici macar un cuvânt, o faptă sau un gest. Relația virtuală e excelentă, pentru ca nu e consumată niciodată in totalitate, iar clipele in care te vezi cu adevarat sunt mereu numarate, au o finalitate, pe care îți doresti cu ardoare să o lungești. Dar nu poți și asta te ațâță și mai tare, te motivează ca să te zbați și te lupți pentru persoana care îți curge printre degete. Relația în absentă se idealizează, pentru că nu ii vezi părțile urâte, timpul fiind prea scurt pentru a permite fisuri în amorul frumos creonat de mesaje călduroase trimise ca refugiu și răzbunare a realității reale, nemiloase, crude și uneori flămânde.

Un gând despre „Dragoste virtuală

  1. Cam asa e, frumos spus.
    De asta sunt si foarte tentate, momentele scurte sunt si intense si intretin imaginatia pentru ceea ce iti doresti dar de fapt lipseste si probabil nu va fi niciodata acolo.

    Din pacate insa poti trai o drama asemanatoare si intr-o relatie in care celalat e zi de zi langa tine dar despartiti de rutina zilnica obligatorie si sa constientizezi destul de tarziu lipsurile si frustrarile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s