O cărămidă de încredere

M-am îmbrăcat în roșu. Era o seară caldă de toamnă pe străzile din Las Vegas, iar noi ne pregăteam să mergem la Fantasy. Mi-am pus o pereche de sandale roșii, rochie roșie și un palton roșu. Am zâmbit cu buzele roșii și am pornit-o pe jos. De la Bellagio la MGM unde aveam rezervarea la atelierul lui Joel Robuchon nu era departe, așa că am făcut puțină mișcare. Ulterior am realizat că, de la MGM la Luxor nu e chiar atât de aproape, însă plimbarea pe străzile din Vegas prin holurile hotelurilor și mașinile de joc cu oameni lipiți de scaune își are și ea farmecul ei.

Spectacolul a fost plăcut, cu fete frumoase, tinere și bine antrenate. Nu m-am putut abține să nu fac o comparare între sânii lor și ai mei, zâmbind satisfăcută de ceea ce mi-a oferit mama natură.

Ne-am întors la hotel pe jos în briza serii, printre valuri de oameni, neoane colorate și multe reclame la prostituate și stripteuze. Eram prea înamorată de el, că să observ altceva din jurul meu, până i-am auzit cuvintele:

– Toți bărbații se uită la tine.
– Poftim, da de unde, i-am răspuns mirată.
– Da, se uită, mi-a confirmat el. Si tu ești cu mine, mi-a zâmbit satisfăcut.

M-a intrigat pe loc și cu o privire îndoielnică, am început să deschid ochii. În State e un pic mai greu să observi dacă cineva se uită după tine, căci albii se cam feresc să le curgă ochii, iar negrii nu sunt chiar atât de agresivi. Deci, trebuie să-ți deschizi ochii bine și să știi ce cauți, pentru că, contactul e foarte rapid, mai ales când mergi pe stradă.

Și, surpriză, avea dreptate.

Defilam pe Vegas Strip lângă un bărbat, iar bărbații pe care îi întâlneam în cale se uitau lacomi după mine. Admit că a fost un moment de glorie fantastic și posibil o cărămidă importantă la încrederea în sine pe care o posed, dar și o lecție de viață.

M-am simțit puternică și șarmantă, curtată și admirată. Si îmi place să mă simt așa.

Sunt conștientă că nu am să posed o asemenea putere toată viața, dar sunt femei care o au și care nu o au. Nu ține de frumusețea exterioară, deși inevitabil aspectul joacă un rol cheie, ci de forța și șarmul interior. Eu sunt conștientă de forța mea, știu cum să o manevrez, cum să mă joc cu ea și cum să o expun.

De aceea, mi-se pare pueril să aud comentarii dese despre gagici mai tinere, care inevitabil exista. Sunt convinsă că, sunt frumoase și deștepte, și cu toate calitățile lor in dotare, dar nu cu ale mele. Eu, sunt eu și am calitățile mele, iar la vârsta asta, conștientă de ele.

8 gânduri despre „O cărămidă de încredere

 1. Scuza-mi “rautacismul”, dar poate ca se uitau din cauza ca erai in Vegas, îmbrăcată cu palton in luna Septembrie. :))

  Ultimul paragraf m-a induiosat. Parol!

  Apreciază

 2. All right, all right, nu am vrut sa îți demolez cărămida! 🤗

  Pur și simplu m-a amuzat imaginea ta pe strip, îmbrăcată in palton, in Septembrie.
  Nu prea le am eu cu moda, acum aflu prima data de palton de vară. Și probabil ești și mai friguroasă, după cum ne spune stereotipul.

  Apreciază

 3. Eu zic ca citesti prea mult tony robbins dar ma rog, e bine sa visezi asa ca sper sa nu te indispuna comentariile mele „rautacioase”.

  Apreciază

 4. Imi aduce aminte de povestea spusa de unul..ca era la mare si iesise din apa si se uitau toate femeile lung la el si se simtea si pasea ca Adonis ca stia ca arata bine si are muschi si etc. 🙂
  P’orma ajunge pe patura langa nevasta la care aia: „vezi ca ai muci pe toata fatza, stergeti nasul” :))

  Si ca o paranteza, cam toate femeile au tzate faine cand le inghesuie in sutiene.
  Pana le scot de acolo nu stii ce norocos esti sau ce tzapa iti iei :))

  Acum nu-i rea increderea de sine, te face productiv(a), dar e bine sa mai fie combinata si cu o doza de smerenie 🙂

  Apreciază

 5. Nu port sutien, iar experienta mea nu are nimic de-a face cu povestea ta. Dar, daca pentru echilibrul tău emoțional, ai nevoie sa o asociezi in mintea ta, poți sa o faci.

  Apreciază

 6. Sper ca realizezi ca băieții sunt mai rai cu tine doar fiindcă le ești draga. 🙂
  Legat de sâni, sper sa-i ai lafel pentru cât mai multă vreme și sa-i fie de bucurie celui care se joaca cu ei. :))

  Apreciat de 1 persoană

 7. „Dar, daca pentru echilibrul tău emoțional, ai nevoie sa o asociezi in mintea ta, poți sa o faci”

  :))

  Eu cred ca ar ajuta la echilibrul tau emotional sa o faci.

  „“Vanity, Definitely My Favourite Sin”” Al Pacino „The Devil’s Advocate”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s