18 gânduri despre „De weekend

 1. Am facut majoritatea traseelor, unele de mai multe ori: nu stiu daca ai observat, dar in film nu exista pasageri pe motociclete, ci doar motociclisti. Iti trebuie cauciucuri mixte (nu de sosea, nu 100% offroad) si vreo 3 ani ca sa inveti sa mergi in siguranta pe asemenea drumuri si sa fie si o placere. Din partea mea, succes, merita.

  Pentru mine Transalpina a fost mult peste Transfagarasan, mai ales ca am facut Transalpina si 100% offroad, inainte sa se asfalteze, si am trecut raul pe motocicleta, podul vechi fiind in reparatii. La Transfagarasan partea nordica e foarte scurta, partea sudica e oribila – asfaltul pe malul lacului Vidraru e foarte prost si cei 40 de km de meandre ale soselei dupa curbura lacului sunt destul de frustranti.

  Apreciază

 2. Sper sa ti se împlinească visul și sa nu fi dezamagita odată ce ti s-a împlinit. 😀
  Părerea mea este ca tovărășia face experiența. Poți parcurge Transfăgărășanul și pe jos sau in autocar, dacă ești înconjurată de cei a căror prezenta îți face plăcere.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Te zborsesti la mine? 😀

  Fiindcă nu îmi dau seama dacă glumești sau vb serios o sa îmi
  cer scuze dacă va părea ca am înghițit furculița când îți voi explica mai jos.

  Nu știu de alții, dar eu cred ca propunerile nu se fac in “văzul lumii”, indiferent de șansele unui răspuns favorabil. Răspunsul direct la întrebarea ta îl poți deci deduce de aici.

  Intrebarea mea “propunere” a fost atrasa de “pluralul majestății” pe care l-ai folosit. In mod normal as fi folosit niște ironii mai mușcătoare, cu tine am folosit o gluma in care te-am menajat, asumandu-mi eu un rol ridicol.
  Acum daca tot am omorât hazul, sper ca măcar totul este clar! 🙂

  Apreciază

 4. Era vorba de înghițit furculița, nu de mușcat, care are întelesul de a fi un tip scorțos, așa cum văd ca încerci sa pari sau poate chiar esti.

  Cred ca ai înțeles ceva gresit sau doar ai chef de scandal din anumite motive și probabil ca par eu mai accesibil. 😀

  Ceea ce ti-am scris in engleză nu înseamnă ca îți cer prietenia sau ca vreau sa îți intru in chiloți.

  Dacă asta ai înțeles, te asigur ca nu asta a fost intenția și promit ca viitoarele mele postari sa fie mult mai lipsite de Price element care ar face posibila vreo ambiguitate.

  Apreciază

 5. Am facut Grossglockner, nu prea e misto de motocicleta: 3 grade in august cand mai jos erau 30. In schimb pe partea cealalta a vaii, pornind de la Villach (nu traseul de pe site) era mai uman, gen 10-15 grade pe 1 iunie. Villach-Turracherhohe-Tamsweg-Obertauern-Radstat e un traseu interesant, dar un pic mai spre vest sunt o gramada de „Col de …” si de chestii gen Passo dello Stelvio, mai sus si mai interesante pentru motociclete.

  Locuri sunt destule, pentru ture moto e nevoie de motocicleta, concediu, bani si companie – ideal in 4, maxim 6 oameni, in nici un caz singur si cam la limita in 2. Eu am fost si in grup de 2 si de 4, prieteni sau familie (exclus necunoscuti sau amici), in 4 a fost mult mai misto decat in 2 (plecasem 3, dar unul s-a intors din cauza unor probleme cu motocicleta).

  Apreciază

 6. Am glumit cu tine din nou și iar o iei pe arătura. Nici nu mi-a trecut vreodată prin cap ca vrei sa-i ceri ceva ori sa-mi intri in chiloți. Probabil in veci nu ni-se vor intersecta drumurile, așa ca fii pe pace. Intenționat am scris mușcat în loc de înghițit, ca am crezut ca te prinzi de glumă.

  Dacă îmi permiți o întrebare mai personală: citești blogul cu nevasta și ai crezut ca flirtez cu tine, de aia ai sărit așa, ca ars?
  Nu ma aștept sa-mi răspunzi, ca aicea doar eu trebuie sa fiu ucigător de sinceră, alții o pot arde pe sincerități relative.

  Greu cu comentariile, dar din greșeli învață omul …🙃. Și de aia, nici nu am dat blogul la cunoscuți, ca măcar când scriu articolele, sa nu ma stresez cu ce ar putea ei înțelege.

  Apreciază

 7. Ca sa tinem proverbul cu iepurele in actualitate, uite, ca iti raspund aici. 🙂

  Cum adica IAR o iau pe aratura?

  Admit ca acum s-a intamplat, daca spui ca ai glumit, dar tonul raspunsului tau nu prea sugera gluma ci mai mult „punere la punct”.
  Un caz clasic de

  Sper ca asta raspunde si la intrebarea de ce am reactionat asa de „ars”.

  Apropo de dat blogul la cunoscuti, daca te-as fi cunoscut IRL nu am fi avut schimbul acesta in scris ci am fi lamurit lucrurile mult mai devreme, intr-un fel sau altul, folosind comunicarea orala( adica voce 🙂 ).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s