Amintire

A venit și ziua asta, când Miami e o amintire, iar sexul pe străzile din Bologna, doar un alt episod de-o seară. Nu m-am desprins în totalitate, dar sunt pe drumul acela, fără de reîntoarcere. Odată rupt firul iubirii, nodurile stau în gât și ies la suprafață neașteptat de brutal, în ceea ce nu va mai fi niciodată o iubire sinceră și dezinteresată, cu dopamina lăsată la liber și serotonina în continuă creștere.

Ești departe și vei fi și mai departe, cu fiecare zi ce trece, cu fiecare oră ce se scurge, indiferent dacă ne despart mii de km sau doar un pas. Nu mai îmi pare nici rău, nu mai am nici regrete, ci doar o lipsă de disponibilitate pentru tine în gândurile mele și în viața mea.

A fost greu și încă este, dar am făcut pace cu mine, după exact 7 luni, de la dimineața când ne-am despărțit îmbrățișându-ne de rămas bun. Am plâns multe lacrimi de durere de atunci, am nutrit sute de speranțe, dar și am crescut emoțional, înțelegând că pentru un tango ai nevoie de doi, iar tu cu siguranță nu ești unul dintre ei.

5 gânduri despre „Amintire

 1. Hate to ruin it, but…
  De ce ii spui „dezinteresata” in contextul asta? 🙂

  Iubire dezinteresata e atunci cand dai de mancare unuia care ti-ar fi fost mai usor sa-l ignori, dar in cazul asta interesesul e destul de evident 🙂

  Ma rog, in cazul lui ceva mai putin din moment ce i-a pus capat

  Apreciază

 2. Hei, nu e simplu si nici usor, odata ce o bucata din inima ta nu mai este, oricat timp va trece … tot lipsa o sa fie. Doar ca ai sa te adaptezi sa traiesti asa. Suntem suma trairilor acumulate! Capul sus!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s