Și a revenit și EL…

– Cum te pot ajuta?

– Cum mă poți ajuta? Hm…

– Ascult.

– Mă gândesc cum să formulez…

– Formulează cum îți vine.

– Hm, nu știu ce să-ți spun.

– Cel mai ușor și indicat este întotdeauna adevărul.

– Vreau să te tăvălesc.

– A… păi mă bucur. Dar, nu te pot ajuta cu treaba asta. Pot să-ți recomand ceva bordeluri locale, dacă vrei.

– Știi că nu sunt genul.

– Atunci asta e, nu te pot ajuta.

***

Când am văzut mesajul am rămas mirată. Nu mă așteptăm încă, nu acum, nu în același stil. M-a întrebat dacă sunt in Polonia și dacă pot vorbi. Mi s-a ridicat tensiunea instantaneu. Inima a început să-mi bată mai tare și în capul meu se scurgeau în viteză potențiale scenarii. M-a sunat rapid și conversația n-a durat prea mult. Am tăiat-o mai iute decât poate îmi doream, dar după ce am spus ce aveam de spus, mi-se părea o vorbărie inutilă să mai continuăm.

Nu l-a descurajat răspunsul meu și nici sugestia de a încerca la bordel, fină și ironic plasată. A încercat să liciteze cu „ce fac”, „ce-i nou la mine”, „dacă s-a schimbat ceva” în viața mea cum ar veni, la care eu i-am răspuns neutru că, întotdeauna fac bine, sunt câteva noutăți, gen cursurile de condus motocicleta pe care le-am început și s-a schimbat faptul că, nu mai sunt în acea etapă a vieții în care să mai fiu interesată de bărbați însurați. I-am urat toate cele bune, dorindu-i să găsească ceea ce caută, pe sine, și i-am spus că poate ne vom mai întâlni. Cândva, poate chiar la un pahar de vin, întotdeauna cu plăcere din partea mea, căci îi port un sentiment pozitiv, dar nu sunt interesată să mă fut cu el. Și i-am închis, pe un ton neutru și prin cuvinte frumoase.

La el nu s-a schimbat nimic. Aceleași căutări deșarte de sine refulate prin femei, motocicletele și călătoriile în jurul lumii. Sunt convinsă că, ar fi fost încântat să-mi povestească despre Antarctica și Newfoundland pe motocicletă, dar m-am scutit de povești inutile. Nu-și mai aveau rostul.

…și, când mă gândesc cu câtă patimă i-am scris scrisoare de dragoste, nu pot să nu mă minunez la cum se întoarce roata vieții. Mai ales atunci când revin.

2 gânduri despre „Și a revenit și EL…

 1. Eu cred ca tipul n-a stiut de „transformarea” ta recenta asa ca te-a tratat ca inainte si mai ales a fost sincer. Tu ai intors tot impotriva lui. Macar ar fi trebuit sa-i explici care e situatia. Pe de alta parte , ca si consolare stai linistita ca nu esti singura pe care o are in agenda ( mai ales daca povestile cu motociclete merg asa de bine ).
  „Aceleași căutări deșarte de sine refulate prin femei, motocicletele și călătoriile în jurul lumii.”
  De unde crezi ca pentru el reprezinti mai mult decat ” a good fuck ” ?

  Apreciază

 2. Nu a interesat-o ce inseamna pentru el nici ea nici femeile in general.

  Stia doar ca il vroia si a bagat mare tot ce avea, poate poate iesea combinatia.

  Acum, tipul a pierdut pe greseala lui, daca o lua prin invaluire se alegea cu futaiul, dar a fost prea tupeist, a evaluat gresit situatia, la cate femei a avut, inca nu le cunoaste suficient, pentru ca probabil si la el e la fel – nu e interesat sa le cunoasca, e interesat doar sa le futa.

  SAU probabil a considerat ca nu merita oboseala: invit-o in oras, flirteaza, provoac-o si labia la sfarsit fute-o.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s