Let’s go

Rochia verde cumpărată din Berlin este excelentă pentru aeroport: comodă, caldă, cu mâneci lungi și dintr-un material elastic.

Aseară mi-am făcut două sandviciuri pentru zbor și mi-am pus trei banane in geantă. De câțiva ani, Lufthansa are mâncare foarte proastă pe cursele scurte, sandviciuri fără gust, după care am avut dureri de stomac, ori ștrudel cu zahăr și zahăr pentru trezire la prima oră.

Am așteptat mai mult decât de obicei la îmbarcare, observând prin geamul avionului un pasager deja așezat, care tocmai primea o pernă. Din profil semăna cu promotorul meu, însă era imposibil ca universitatea să aibă dare de mână la prima clasă și acces la transport special. Când am trecut pe lângă el, l-am recunoscut pe Lech Wałęsa. Din moment ce aeroportul poarta numele lui, bănuiesc că-i standard să primească tratament preferențial.

Previzibilă, și ca să evit coada de data trecută, am cumpărat The Economist din chioșcul de la intrarea în aeroport. Răsfoind-o am găsit câteva articole despre Orientul Mijlociu, cu care am să-mi încep cel mai probabil lectura. Am observat că-i foarte util să ai o vagă cunoaștere a problemelor generale și de moment, din țara sau zona în care călătorești. Mai ales când ai un client nou, ajută foarte mult să ai material de small talk, altceva decât frumusețile naturale ale țării, mai ales în business, unde toți au opinii politice.

Ungaria își face reclamă în Lufthansa magazine foarte inteligent. Printr-un mini ghid, pe care să-l iei cu tine când vizitezi țara, te invită să deguști mâncare de autor și vinuri din toate regiunile, să te bucuri de băile termale și să calci pe urmele lui Sisi.

3 gânduri despre „Let’s go

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s