Sper că mă vei visa

“Sper că mă vei visa.”

Și l-am visat, dar nu așa cum speram amândoi, în brațele celuilalt, împărțind momente romantice și clipe de intimitate. L-am visat, ca parte a unei experiențe, a unui moment ce reflecta exact cele mai mari frici ale mele, cele mai aprige temeri și dureroase nesiguranțe, toate carențele pe care le duc cu mine. M-am văzut în vis urlându-mi frica, vulnerabilă, goală și cerând confirmarea, pe care refuzam cu încăpățânare să o recunosc. Era în fața mea, dar preferam să mă prăbușesc în orgoliu. Cerșeam ajutorul lui ca să-mi înfrâng nesiguranța și teama de intimitate. În vis, l-am văzut cum nu mi-ar place să-l văd în realitate niciodată, culegând cu sufletul trist bucăți din mine, împrăștiate pe podeaua existenței.

Trezindu-mă, am realizat că mai am de lucrat la mine. Am văzut locul din care am plecat și în care nu vreau să mai revin vreodată. În mod interesant, sunt pusă mai repede decât mă așteptăm în poziția de a reconsidera o familie. Nu știu dacă sunt pregătită.


			

4 gânduri despre „Sper că mă vei visa

 1. Pentru multe lucruri in viata nu suntem pregatiti, diferenta intre cei slabi si cei puternici e cum abordeaza situatiile pentru care nu sunt pregatiti.
  Mazel tov.

  Apreciază

 2. Pai nu esti pusa pe pozitie daca el nu zice ca vrea.
  Chiar daca ii place sa si-o traga cu tine nu inseamna ca te vede neaparat ca „wife material”.

  Apreciază

 3. @Tot – pui întrebarea greșită, pentru ca eu sunt material de nevastă, iar întrebarea este, dacă mai vreau să fiu din nou nevastă? Iar răspunsul este, nu știu. Să vedem, dacă reușește cineva să mă convingă.

  Apreciază

 4. Dacă trecem peste ideea superficială că wife material e o femeie trofeu, în lumea reală, material de nevastă e o femeie cu care poți construi o casă/familie, adică una care își dorește așa ceva. Ar trebui să treci peste lista pe care consideri tu că o bifezi ca să te remarci pe lumea asta, pentru că lucrurile pe care le bifezi tu nu contează, contează doar cum te transformi tu datorită lor. Banii te fac echilibrat, îngrijit și te aută să poți face mai multe în viața asta, mașina îți permite să călătorești, cariera să ai banii ăia și așa mai departe.

  Degeaba te crezi wife material bifând o listă dacă bați în retragere și nu ești sigură că îți dorești o astfel de viață. Dupa 30 de ani nu mai are nimeni timp de tatonări inutile și, în general, după ce te vezi cu cineva 2-3 luni treci la pasul următor. Cineva care te vrea ca egal într-o relație nu o să se chinuie prea mult să te convingă pentru că timpul trece. Oberv că te atrage tipul cuceritorului, doar că ar trebui să cântărești și dezavantajele și să te hotărăști în ce relație ai vrea tu să fii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s