Cipru

Sunt de câteva zile în vacanță într-o casă plină de copii gălăgioși și amuzanți, ce urlă de la primele ore ale zilei, mănâncă mult și adorm repede ascultând povești. Nu știu ce zi este sau cât timp a trecut de când sunt în vacanță, soarele fierbinte al Mediteranei curățându-mi mintea de noțiunea timpului.

M-am scufundat ieri de două ori. Prima dată până la 17,5 m în jurul stâncilor, iar a doua oară până la 12 m în trei peșteri subacvatice. Scufundarea în Mediterană a fost total diferită față de scufundarea în lacurile din Polonia. Apa, mai clară și mai caldă, cu vizibilitate excelentă și viață marină mult mai bogată. M-am stresat înainte de prima scufundare, obosindu-mă și căratul echipamentului pe o căldură toridă, printre stânci, dar m-am calmat după ce am intrat cu capul sub apă, începând să respir regulat din automat. M-am ajutat mult ghidul, un englez simpatic si relaxat, stabilit în Cipru, care m-a ghidat pe tot parcursul scufundărilor, mai ales la prima, reglându-mi jacheta sau prinzându-mă când am început să înot haotic.

După scufundări m-am relaxat la plajă, construind alături de copii castele de nisip și admirând peștișorii ce înotau în apa joasă și caldă de lângă plajă.

Mâncare din Cipru nu este prea deosebită, peisajul este destul de arid și se găsesc mai rar plajele frumoase cu nisip și apă fără valuri mari.

6 gânduri despre „Cipru

 1. Daca sunt galagiosi in nici un caz nu sunt amuzanti, in plus n-ai stiut ca o sa nimeresti la gramada cu o gasca de copii cand ti-ai facut rezervarile ? Sau poate oferta de cazare si zbor a fost de nerefuzat la gramada cu copii si cu pilotii Ryanair la care media de varsta e intre 25 si 30 ani ( ca la wizz ).

  Apreciază

 2. Mancarea de la Lidl e la fel si in Polonia si in Romania si in Cipru 😃

  Sorinel, femeilor le plac copiii, tine minte asta daca mai ai sperante sa f. si tu ceva din regnul feminin. Uman.

  Apreciază

 3. @Bacau, n-ai auzit de prezervativ ? Stiu ca in moldova e o noutate dar totusi. In plus domnisoara se pare ca a depasit perioada de procreere se chinuie doar cu middle life crisis deci se poate si fara galagie de fond.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s