A dat un religios peste blogul meu

Photo by Vitaly Sacred on Unsplash

Pe când mă gândeam azi despre ce să scriu, mai ales că-mi pierdusem de ceva timp inspirația, pe blog surpriză. A dat o religios din Antwerp peste el și mi-a lăsat căruța cu mesaje în care mă pictează cu talent ca proastă, idioată și:

”stângistă, și probabil actualul președinte al Poloniei te calca pe nervi” – că nu l-am votat pe actualul președinte al Poloniei am mai spus-o, ba chiar l-am întrebat pe gagiu-meu la prima întâlniri dacă a votat cu PiS, ca să nu ne întindem inutil; după o întâlnire nereușită cu unul din fanii PiS-ului mi-am dat seama că nu am nimic în comun cu susținătorii acestul partid de stânga! Da, PiS și Duda sunt de stânga, mă rog, noua stângă deghizată în naționalismul extrem și legi care îi favorizează pe cei care nu muncesc, dar fac mulți copii. Deci, a mă acuza că sunt stângistă și că nu îl susțin pe Duda este contradictoriu, din moment ce Duda este stângist.

”feministă” – sunt, și mândră susținătoare a femeile care au dreptul să facă ceea ce vor cu viața și corpul lor, adică sex înainte de căsătorie și avort, dacă aceasta este alegerea lor.

”imbecilă spălată pe creier, care urăște creștinismul” – de fapt sunt anti religie în general, nu urăsc nici o religie, dar nu sunt adepta religiilor, a tuturor, nu doar a creștinismului. Consider că lumea ar fi un loc mai pașnic dacă religia s-ar reduce la o chestiune privată, individuală și una publică, generală.

Nu urăsc nici femeile, nici bărbații, nici copii, nici familie și consider avortul, divorțul sau orientarea sexuală un drept și o alegere personală. Nu sunt de stânga, ci de dreapta, asta ca să fie clar și să nu mai creez confuzii pentru haterii mei.

După atâtea jigniri online, chiar încep să cred că sunt faimoasă.

5 gânduri despre „A dat un religios peste blogul meu

 1. Toata europa de est e un amalgam de coruptie si oportunism care se vede in politica. Nu cred ca trebuie considerata ca referinta pentru doctrinele politice.

  Apreciază

 2. „după o întâlnire nereușită cu unul din fanii PiS-ului”

  Tu ai un talent la intalniri nereusite, nu da vina pe PiS.
  Tu vroiai sa-l f si nu prea, el cam la fel.
  Si ca sa nu iasa nepotrivire la pat ati dat-o pe politica.

  „cei care nu muncesc, dar fac mulți copii.”

  Pai ar trebui sa stii ca nu toti pot fi semi-sefi corporatisti care „muncesc” sa vanda hartie igienica facuta in vest la snobii din est, eventual si la cate un arab care nu vrea sa se mai spele cu mana la fund.
  Mai sunt si din aia care trebuie sa munceasca pe salariul minim – majoritatea de fapt.
  Si doar cineva care nu prea are copii poate sa creada ca a face multi copii nu implica munca.

  „Toata europa de est e un amalgam de coruptie si oportunism care se vede in politica”.

  Poate ai vrut sa zici ca politica e un amalgam de coruptie si oportunism care se vede cel mai bine in europa de est. Asta daca esti din europa de est si iti place sa crezi ca lumina vine de la vest, daca esti mai lucid realitatea e alta.
  Adevarul e ca de acolo am important de fapt politica si „democratia” cu amalgam cu tot.
  Ah, nu ca noi straluceam de curatenie si moralitate ba dimpotriva, a fost mediul perfect unde sa incolteasca samanta cazuta din cutia Pandorei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s