Maturitate si intalnirea de pe Sympatia

Din cele peste 150 de mesaje pe care le-am primit pe Sympatia, am răspuns cam la 10 și în cele din urmă, am fost la o întâlnire cu un domn mai insistent. Domnul insistent mi-a lăsat 3 mesaje în decurs de două luni, pe care le-am văzut abia acum, căci eu intru rar pe acolo, iar în ultimul mesaj mi-a trimis și numărul de telefon, rugându-mă insistent să-i dau un mesaj. I-am verificat pozele, părea interesant, deși cam în vârstă la o primă privire, dar am zis că, poate mă prea fițez eu, că dacă el are 40 pe hârtie, iar eu 37, cine știe, poate ne potrivim. Apoi mi-am mai zis că, poate ar fi cazul să se prindă și de mine, sfaturile nedorite și morale pe care tot le primesc, și în viața de zi cu zi, și pe aici (mai ales de la fanul meu nr 1 ME ), și că poate a venit vremea să fiu și eu mai serioasă. Deci,  în loc să o mai ard cu englezi de 30, ce joacă la pariuri pentru extra income, hai să o ard cu bărbați de vârsta mai ridicata, serioși in intenții, cu case mari și firme pe profit (cum aveam să aflu mai târziu).

Și am trimis mesajul, serios și cu bune intenții, că doar îmi știa moaca din poză. El mi-a trimis alt mesaj, și după un schimb agreabil, m-a sunat. Cum eram în dispoziția de serioasă, i-am zis să ne vedem la Starbucks, tot peste drum (că doar locuiesc în centru), dar un upgrade serios de la restaurantul italian unde îmi invit toate întâlnirile de pe net. În timpul scurtei noastre discuții m-a luat cu diminutive, ceea ce mi s-a părut un pic aiurea, apoi mi-a zis de câteva ori iubito, alterându-și vocea în timpul discuției, de zici ca era  tătic nefutut. M-am gândit serios, dacă chiar vreau să-mi arat moaca la Starbucks cu el, nu de alta, dar mai iau câteodată un Chai Latte de acolo. Așa ca, am profitat când m-a sunat din nou, și-am schimbat locația, la clasicul Aperol Spritz, din restaurantul uzual cu personal care se schimbă des. Dacă nu ar fi criza de personal prin Polonia, cred că m-ar ști ăștia de peste drum  de damă cu carouri. Cumva, mă îndoiesc că au o imaginație atât de bogata, sa ma ia de inocenta si foarte comoda cu întâlnirile de pe Tinder.

Domnul insistent era si foarte serios, treabă evidentă, dacă aș fi citit cu atenție mesajele lui, cu tentă de anunțuri de la rubrica de matrimoniale, din ziarele ce circulau pe vremuri: domn serios, sensibil, echilibrat, caută doamnă frumoasă, pentru o relație serioasă, bazată pe respect, dragoste și încredere reciprocă (în afară de cuvintele domn și doamnă restul e luat din mesajele lui).

În primul rând mi-ar fi greu să-l descriu, pentru că părea un tip relativ de treabă, foarte singur, ușor frustrat, cu o copilărie marcată de un tată bogat (ce avuse cândva o fabrică în România de acoperișuri metalice), divorțat de maică-sa și cu o nouă familie în peisaj. El lucrase pentru taică-su, de unde și o mică râcă ce ii apărea în ochi, când vorbea foarte elegant despre familia lui. Necăsătorit, fără copii, cu casă proprie la periferie, mi-a spus că a avut trei relații serioase, ultima terminându-se în urmă cu doi ani si jumătate, când tipa l-a părăsit. Nu a zis-o direct, că nimeni nu spune din astea nasoale pe nepusă masă, ci le maschează cu clasicul text „ne-am despărțit de comun acord”. Între noi fie vorba, cu asta se maschează și „i-am dat papucii”, deci trebuie să fii pe fază la patimă sau suspin.

Când m-a văzut a zis un oau din ăla exagerat cu buzele și pula sculată (bănuiesc), complimentându-mă din cap până în picioare pe tot parcursul conversației, despre înfățișarea mea de zeița și personalitatea-mi mirifică, pe care nici nu apucase să o cunoască și despre care, îi furnizam informații false. Am știu că ne oprim la o primă întâlnire în momentul în care ni s-au întâlnit trupurile, unde 160 cm ai mei + 10 cm de la tocuri au echivalat cu mai mult decât poseda el la vedere. Se pare că, nu mă simt confortabil să fiu cu tipi cheli sau mai mici decât mine la înălțime. Adică, 1.60 m nu e chiar așa de greu de depășit, sau e? Ca o consecință am mutat discuția pe el, iar eu mi-am colorat un pic CV-ul, suficient cât să nu mă găsească pe net, dacă îl apucă disperarea. Așa că, i-am zis că sunt unguroaică, doar ca să îl aud despre cum îi pictează nașpa pe românii, din experiența lui taică-su cu fabrica. Nu l-am contrazis, ba chiar mi-a stat pe limbă să-i spun că, trebuia să și-o deschidă în Ungaria. A vorbit mult, fabulând cu plăcere vorbe mari și invitații la el acasă, ba chiar apropouri despre cum am putea noi locui fericiți în casa lui mare, încăpătoare și cu sală de fitness personală.

În timp ce îmi sorbeam Aperol-ul dintre bucățile de gheață, pe un pai grețos din hârtie, cum e noua modă ecologică pe aici, m-am uitat la degetele lui subțiri și îmbătrânite, cu unghii adânc tăiate. Mi-am așezat mâinile pe marginea mesei după ultima sorbitură de alcool, doar ca el să-mi observe lacul roșu aprins, si sa-mi înhațe în secunda următoare palmele între ale lui cu poftă. A început să le mângăie, scoțând un sunet de plăcere, în timp ce eu îmi fixam ochii pe pata negră de pe arătătorul lui, de la măna dreptă. La despărțire m-a îmbrățișat vreo cinci secunde, sărutându-mi paltonul la nivelul gâtului și rugându-mă insistent să-mi fac timp să-l cunosc.

Nu i-am zis de doctorat și alte faze, dar după ce mi-a spus încântat și fascinat că a fost recent la teatrul muzical, după o pauză de mulți ani, pentru o piesă fantastică, nu m-am putut abține să nu-i zic că am găsit piesa medie, recomandându-i ceva mai mișto după părerea mea.

În loc de concluzie o zic pe aia directa: să-mi bag pula, dar dacă libidoși din ăștia îmbătrâniți, bogați, singuri și serioși însemnă maturitatea, mă fac lesbiană!!! Mai bine ling o pizdă, decât să îl las pe ăla vreodată să mă atingă!

Și în timp ce scriu textul ăsta, tipul îmi scrie sms-uri. Lol, va fi greu să mă scap fără o explicație de el. Maturitatea frate, trebuie sa iau taurul de coarne.

8 gânduri despre „Maturitate si intalnirea de pe Sympatia

 1. Eu zic că la 35-40 ai casă și chestii pe care le consideri tu ca o minimă realizare în viață doar dacă ai măcar un credit și niște datorii la prieteni. Asta fără să fi moștenit ceva consistent până acum. Dacă nu te încadrezi, probabil ai strâns fiecare bănuț și n-ai trăit viața prea intens.
  Dacă stai să te gândești e de-a dreptul dubios să ai o casă mare tu fiind singur, în căutare de consoartă. Când ești tânăr cauți ceva mai mic, indiferent de câți bani faci. Mai degrabă o casă de vacanță decât o vilă în care stai doar tu și cauți oameni care să vină să-ți țină de urât. Cumva ar trebui să te uiți la ce vor oamenii să fie, nu neapărat la ce au acum. Eu am avut norocul să cunosc la un moment dat oameni mișto și am lăsat deoparte standardele mele după care-i judecam pe cei din jur.

  Nu știu dacă abordarea asta de „arată-mi ce ai și poate îți arăt și eu” e o metodă bună de a găsi ceva serios. Mie mi se pare că personalitatea se vede de la o poștă și știu și bărbații să se ferească de ceea ce nu se leagă. Dacă nu poți fi tu însăți atunci când te întâlnești cu cineva mai bine rărește întâlnirile și angajează-ți un profiler sau ceva.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Eu am avut apartament la 35 de ani, modest, dar al meu, si fara credit sau imprumuturi. Depinde de cat castigi si cum iti gospodaresti banii.
  Tipul asta are o firma de constructii, deci, de ce nu si-ar face o casa mare daca are posibilitatea? Cat despre intalnire, asta a fost prima si ultima, iar eu i-am dat mana libera, sa-si arate personalitatea, specuind ulterior pentru articol unele teme alese de el. Nu aveam de unde sa stiu cu este el, sau el sa stie cum sunt eu, pana nu ne intalneam macar o data.
  Asa per ansamblu, intalnirile pe care le descriu eu aici, sunt in proportie de 90% prima si ultima, asa ca nu am cum sa le raresc, daca vreau sa cunoc oameni noi.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ziceam să le rărești în ansamblu, nu cu tipul în cauză. Adică să filtrezi mai mult și să te întâlnești cu ei atunci când simți că măcar la modul de privi lucrurile vă potriviți oarecum.

  Știi de ce nu-ți faci casă mare? pentru că nu-ți trebuie. Chiar și dacă vrei 2 copii, tot nu-ți trebuie o casă prea mare. În plus, poate peste 10 ani te muți din regiune, sau poate chiar din țară și te chinui să vinzi o casă care are valoare mai mare pentru tine, decât pentru posibilii cumpărători. La o casă banii grei intră în finisaje și amenajări de interior în general, nu în materiale. Eu unul aș prefera o bucătărie mare și complet utilată cu chestii bune decât spațiu sau multe camere. Sau chiar o casă mai mică într-o zonă ca lumea. Din asta, ca și din stilul vestimentar, îți cam faci o idee despre ce vrea omul de la viață, mai ales după 35 de ani când nu mai ai atâta timp la dispoziție să visezi.

  Acum na, nu poți asta din chat, trebuie să vă pupați pe guler la măcar o întâlnire 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Daca ai bani prea multi, faci ce casa vrei. 20 camere, 10 bai, marmura peste tot.
  Nu te gandesti cum o incalzesti sau cu cat o vinzi daca o sa fie de vandut. Sau daca ai destui bani sa o termini pana la urma. True story.

  Da, nu toata lumea imbatraneste la fel, fiecare isi evalueaza, mai mult sau mai putin subiectiv propria varsta/frumusete si in functie de asta, fiecare alege.

  Nu e o relatie platonica, deci trebuie sa fie si atractie fizica.
  Poate nu o fi atractie la prima intalnire dar macar trebuie sa fie o atitudine/comportament care sa lase loc de a doua, eventual urmatoarele.

  In cazul asta nu prea era loc nici de prima dupa discutiile avute dar poate si-a facut loc fascinatia pentru situatia financiara, seriozitate, poze nitel aranjate, etc:)

  Cu ce era tipul si ce avea – nu poti fi sigur niciodata. Poate are o casa, dar nu e a lui.
  Poate lucreaza la o firma de constructii dar nu e patronul.
  Era un film romanesc cu unul care vroia o tipa si facuse rost de o vila care sa pretinda ca e a lui 🙂

  Sau unul care s-a intalnit cu o tipa din online, si a dus-o chipurile pe ‘iubi’ pana la locul unde isi construia vila, sa lase niste materiala. Dar pe ea a cazat-o la hotel. :)) Normal ca i-a pus-o in ziua aia si la cateva zile salutare, ban, block, unfriend, etc. Si tipa cu principii, cu regrete pe urma, ca ea nu e asa „easy”, vroia relatia serioasa, dar nu stia ce s-a intamplat si cum si de ce s-a intamplat.. 🙂
  True story again.

  Ideea ar fi totusi sa nu te intalnesti cu nimeni prea repede.
  Vezi daca ai ce discuta cu respectivul mai intai.
  Chiar neplatonica la inceput, intr-o relatie pe termen lung cu timpul apreciezi mai mult faptul ca ai cu cine schimba o vorba, spune o gluma, dezbate o idee, o activitate comuna, etc. decat altele care ti se pareau mai interesante in urma cu 10-20 ani.

  1.60..ca sa vezi 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s