Încurcatele ițe ale întâlnirilor online: Tinder, Badoo, Matrimoniale, Compatibilitate, Sentimente sau Facebook

Oricâtă cerneală ar curge pe subiectul iubirii tot este prea puțină, căci treburile inimii sunt un nesecat izvor de dorințe, anxietate, plăceri, întrebări, nevoi, decizii, frici ori nedumeriri. În vremurile pețitoarelor moderne (Tinder, Badoo, Matrimoniale, Compatibilitate, Sentimente și chiar Facebook mai nou), regulile jocului curtării s-au cam schimbat, deși în mare au cam rămas aceleași. Îmi povestea o prietenă, după primele ei contacte cu pețitoarele moderne, că se simte ca în studenție, când avea scris pe ușa dulapului din cămin programul întâlnirilor, ca să nu-i încurce pe băieți între ei.

Pentru că dezbat destul de des subiectul, ce apare mereu în discuțiile amicii disponibili și în căutare de parteneri, atât de sex feminin cât și masculin, am făcut o scurtă sinteză bazată pe experiența mea a modului în care trebuie abordate pețitoarele moderne, ca să aibă sens. Un fel de ghid modern al întâlnirilor online de succes:

Primul pas – aplicația. Sunt mai multe aplicații de întâlniri, fiecare cu specificul ei. Eu am încercat câteva și am și scris despre ele: Tinder, Badoo, Sympatia sau Inner Circle. Fiecare țară are aplicațiile ei, iar mai nou până și Facebook a dezvoltat un astfel de serviciu. Înainte de a-și descărca aplicația, este primordial pentru fiecare viitor utilizator, să se gândească și mai ales să se hotărască în legătură cu ceea ce-și dorește. Dacă oficial toți ne dorim relații monogame până la adânci bătrâneți, în care să lăsăm de la noi și să ne sacrificăm pentru iubire (lol), frumusețea aplicațiilor online este că putem fi sinceri cu noi înșine. Este primul pas obligatoriu spre succes. Nu are rost să ne păcălim singuri, că nu vine nimeni să-și bage nasul la noi în telefon, și nu-i nici o rușine să ne cautăm un partener pe Tinder sau pe Badoo. Partener pentru orice 😋. Aplicațiile online nu sunt obligatoriu doar pentru cuplăraiul sexual, deși pot fi și nu-i nici o jenă în treaba asta. Mai jenant este să pretinzi că-ți dorești ceva ce nu vrei de fapt. Partea asta cu ”ceea ce-mi doresc” este una dintre cele mai complicate, căci fiecare avem tendința să ne mințim frumos, mai ales de dragul a ceea ce spune lumea sau ce ar putea crede alții despre noi. Minciuna aici este pierdere de vreme, ce ulterior se va transforma în frustrare față de aplicație și cu oamenii pe care-i vom întâlni acolo, ce nu vor corespunde nevoilor noastre. Eu la început mi-am dorit relații pasagere, fără implicare emoțională deosebită, ca să gust un pic de viața libertină a alegerilor și a posibilităților. Și treaba asta a fost foarte ok și chiar bine venită. Nu eram pregătită pentru o relație serioasă și nici nu avea sens să caut una, pentru că oricum alegeam instinctiv, oameni care-și doreau cam aceleași tip de relație pasageră ca și mine. Băieți serioși erau pe vremea aceea foarte plictisitori. Ulterior, când mi-am dorit o relația serioasă și prin prisma asta am accesat aplicația, mi-am schimbat total tactica.

În funcție de ceea ce mi-am dorit am ales pozele pentru aplicație și mi-am făcut profilul. Acesta este al doilea pas. Când mi-am dorit aventură și survolam netul pentru amuzament ori ca să am material de blog, mi-am pus o poză cu mine din călătoriile mele cu motocicleta în pantaloni mulați din piele, jacheta de motocicletă, casca pe cap și Grand Canyon în spate de decor. Nu am oferit prea multe detalii despre mine, ca să am ce discuta ulterior și nici nu mi-am trasat preferințele în privința pretendenților, alegerile făcându-se oricum pe baza unor criterii nestatornice. Ulterior, când mi-am schimbat căutările și doream să-mi găsesc un bărbat pentru o relație mai serioasă, am ales două poze cu mine în rochii, dintre care, în una eram fără ochelari de soare pe nas, ca să nu port discuții inutile despre cum arat în detaliu. Am observat că, dacă cineva-i interesat de aventuri, cel mai simplu mod de-a captura atenția celorlați este prin a fi evaziv, misterios, inaccesibil, oferind o imagine fabuloasă, de splendidă superficialitate despre sine. În schimb, dacă își dorește o relație, ar trebui să pară relativ onest și parțial accesibil. Ca să nu piardă vreme aiurea ar trebui să fie cât mai concreți în criteriile de selecție, adăugând despre sine informații, ce i-ar putea îndepărta pe potențialii solicitanți nedoriți. Eu am subliniat clar că am studii, ca cei fără, să nu mă abordeze.

Al treilea pas este contactul efectiv cu oamenii din aplicație, unde întâlnim zeci sau sute de persoane, ce ne vor da like-uri și ne vor contacta. Vom începe conversații peste conversații, vom primit complimente măgulitoare, atent selectate și de obicei trimise copy paste, poze cu inimioare, trandafiri virtuali sau puli dezgolite. Este mai practic să nu purtăm discuții active cu mai mult de 4-5 pretendenți în același timp, ca să nu-i încurcăm prea mult între ei. Ca regulă generală de obicei bărbații scriu primii, sau asta așteptă cel puțin multe femei, dar nu-i neapărat bătută în cuie. Am scris și eu prima de câteva ori și nu a fost vreo diferență. Vom primi filmulețe deocheate, invitații la cafele, filme, vinuri, prânzuri, plimbări sau direct la sex. Odată ajunse în spațiul virtual al tuturor posibilităților, multe femei se simt agasate, hărțuite și jignite de propunerile, comentariile sau insultele directe de care au parte din parte unor bărbați. Iar, bărbații sunt agasați și spam-ați de prostituate, peștii lor sau reclama agresivă a sex chaturilor sau și shop-urilor ce le doresc cu ardoare banii. Din fericire toate aplicațiile are opțiunea BLOCK, vitală, nu doar extrem de utilă. Fiecare element ce nu ne convine trebuie pur și simplu eliminat cât mai rapid și fără regret. Block și conversația-i ștearsă automat de aplicație pentru ambele tabere. Block și utilizatorul agasant nu ne mai poate accesa. Nu trebuie să ne explicăm, să ne scuzăm ori să ne gândim prea mult la conturile din spatele cărora se ascund cei ce nu ne convin, le dăm un block și trecem mai departe. Mai frustrant este când ne blochează cineva pe noi din senin, dar în treaba asta constă mirajul aplicațiilor online, totul este relativ și nu trebuie să punem la inimă nici o discuție ce are loc acolo. De multe ori oamenii ocupații, în relații sau căsătorii, își instalează aplicația în momentele mai proste ale relației, poartă câteva discuții online, ca apoi să revină la sentimente mai bune față de partenerul ni spațiul real și își șterg contul. Alte ori, pur și simplu cealaltă parte nu ne găsește la fel de interesanți.

Oamenii cu intenții reale, mai devreme sau după un timp relativ scurt, propun trecerea din mediul online la mediul real, un prim pas fiind mutarea discuției pe o aplicație mai uzuală, gen Whatsapp, Telegram sau Messenger, o conversație la telefon sau întâlnirea. Acesta este cel de-al patrulea și cel mai important pas al pețitoriei online. Orice povești tainice, pline de dileme existențiale, secrete ascunse ori iluzii frumoase am împărtăși cu cineva în mediu virtual, nimic nu are valoare autentică, până întâlnim persoana față în față. Întâlnirea însemnă de fapt totul, este proba de foc din care reiese interesul sau indiferența. Oricât am conversa virtual, oricât ne-am amoreza de poza lui sau a ei de pe telefon, până nu avem persoana respectivă în fața noastră nu știm de fapt nimic, oricât am google-ito înainte. Chimia trebuie să-și spună cuvântul. Întâlnirea este pentru bărbați momentul în care află dacă tipa chiar arată ca în poză și nu se trezesc la cafea cu o persoană total diferită și o explicație trasă de coadă, a pozei retușate de acum 5 ani, pe când fotomodelul avea cu cel puțin 10 kg în mai puțin și părul vopsit blond. Doamnele și domnișoarele ca au tendința să ca, înșele la poze, din spusele multor domni ce erau șocați că eu arat ca și mine. Întâlnirea este pentru femei momentul în care află dacă bărbatul ce le-a cântat ode virtuale romantice, nu-i un bădăran, parfumat cu transpirație, calic zgârcit, la care-i pute gura a disperare. Nu cunoști omul până nu-l întâlnești indiferent de gargara telefonico-sms-ată și promisiunile virtuale în van. De aceea, scopul tuturor interacțiilor online este întâlnirea în carne și oase. Există și o categorie de amorezați online ce evită, sub tot felul de pretexte și motive ce par foarte întemeiate, întâlnirea față în față. Fac asta deoarece au o problemă majoră, ascund ceva sau în cele mai multe cazuri pe cineva. De aceea cei care vorbesc prea mult, dar nu propun o concretizare a vorbelor prin întâlnire intră la punctul trei în categoria Block, căci nu are rost pierderea inutilă de vreme.

Acestea fiind zise, mult succes la agățat și bine ați venit în noua eră a iubirii și cuplatului!

12 gânduri despre „Încurcatele ițe ale întâlnirilor online: Tinder, Badoo, Matrimoniale, Compatibilitate, Sentimente sau Facebook

 1. Care iubire?
  E prostituie online.

  Stiu stiu, daca nu iei bani este prostitutie?
  Dar daca e plata in natura nu este?

  E amuzant cum o femeie care se culca cu un barbat pentru o iesire in oras zice ca e iubire, agatat relatie, romantism, bla bla.

  Dar daca aude ca alta a facut fix acelasi lucru pentru o suma consistenta, excluzand abureala, ah nu..aia e prostituata, ea e o duamna.

  Apreciază

 2. @Hehe – comportamentul denigrator pe care îl afișezi în comentarii spune multe despre caracterul tău și cum vezi oameni, atât femeile, cât și bărbații. Dacă ieși din bula ta de tristețe, poate o să realizezi într-o zi că nu toți bărbații trebuie să plătească pentru sex și că majoritatea femeilor nu sunt prostituate. Cam la asta reduci tu relațiile. Trist.

  Apreciază

 3. Hm, cam scurte efectele terapiei pe bani grei unde chipurile ai invatat sa-ti faci propriile reguli si sa nu te mai ghidezi dupa normele sociale.
  Pentru ca atitudinea zen fata de taisurile sabiei morale pe care o promovai acolo nu prea se citeste aici.
  Ce e aia „comportament denigrator”? E un blog, unde scrii idei mai mult sau mai putin agreate, nu „te comporti”.

  Hai sa o luam logic.
  Ce face o prostituata?
  Astepta clientul, negociaza un serviciu si un tarif, se face schimbul. Scurt si la obiect. Pe urma femeia cu banii face ce considera mai bine spre pentru binele ei.

  Ce face o femeie care cauta „relatie”? Alege clientul mai intai, ala in primul rand trebuie sa arate bine cat de cat. Pe urma, clientul trebuie sa plateasca. Nu bani in mana, Doamne fereste, ea nu e „din alea”. Nu, clientul o scoate in oras, ii ofera o masa, eventual ii mai cumpara diverse, o duce intr-o vacanta. arata ca e potent financiar, sa impresioneze duamna. Pe urma duamna se „indragosteste” si trece la treaba si presteaza pentru client.
  Deci da, domnul plateste pentru sex doar ca nu baga bani in buzunarul doamnei care ramane tot gol in urma prestatiei.
  Sigur, daca nu e doar ONS intre doua partide ocazionale de sex isi mai texteaza banalitati si stupizenii de genul carora se distribuie universal pe retelele sociale.
  Asta se numeste „relatie” la duamna.

  Nu e greu de vazut ca la baza sunt aceleasi servici, remunerarea lor difera. In primul caz duamna se alege cu buzunarul umflat si respectul de sine si mai gol (daca il mai are sau conteaza), in al doilea mai cu nimic, buzunarele tot goale ii confirma ca e o duamna si nu o prostituata.

  Cu ce se alege totusi in al doilea caz? Doar cu placerea de moment – ca nu o sa te mai incalzeasca saptamna asta ca saptamana trecuta ai avut parte de o partida grozava de sex sau anul trecut a fost intr-o vacanta fantastica platita de domnul de pe Tinder.
  Domnul de pe Tinder nu o sa-i fie tata la copil, nu o sa-i plateasca facturile sau o sa-i duca masina la reparat si ce e cel mai important, nu o sa-i ofere niciodata confortul afectiv care exista intr-o relatie adevarata care se intinde pe ani de zile si evolueaza pozitiv.
  O femeia e macar partial constienta de chestiile astea inca inainte sa faca sex cu el dar marea majoritate sunt genul care o sa o faca oricum. Foarte putine nu.
  Probabil aici e punctul unde femeile se diferentiaza si alea de calitate sunt o specie pe cale de disparitie.
  Deci io zic sa taiam b*sh1t -ul cu relatia la chestii gen.

  Ah da, pe termen lung este o diferenta.
  Prostituata cauta un venit constat si modest, servicii punctuale, asta iti fac, asta imi dai. Aici ea e cinstita dar proasta.
  Duamna care sare din p in p e mult mai desteapta, printre distractii cauta de fapt cauta un tip cu aspect de alfa dar care cumva l-ar putea ingenunchea sa devina beta-provider cu alte cuvinte sa plateasca pe termen lung si mult, pentru servicii de o indoielnica calitate.
  Pentru ca este un adevar: un barbat matur e constient ca nu poate sa astepte never ever de la o femeie confortul afectiv si siguranta care femeia cu certitudine le asteapta de la el impreuna cu multe altele.
  Cel putin, nu de la genul asta de femeie. Ca or mai fi si altele, cine stie..poate ca da.

  Apreciază

 4. @mda, Hehe și alte nume pe care le folosești pe aici – aplicațiile de întâlniri online nu sunt diavolul pe pământ și nici locuri de reclamă pentru prostituție. Știu cupluri căsătorite și cu copii care s-au întâlnit online. Eu mi-am întâlnit partenerul online. Nici femeile și nici bărbații care folosesc aplicațiile online ca să întâlnească pe cineva, nu sunt persoane degradante, imorale, neadevărate sau ”genul acesta” cum le numești tu. Sunt oameni normali, mai cu capul pe umeri decât tine, care și-au lărgit sfera de căutare în funcție de ceea ce oferă tehnologia în secolul curent. Și Facebook a introdus acestă opțiune în aplicație, deci nu-i nici o diferență între Tinder și Facebook.
  Cât despre ura pe care o exprimi aici, chiar ar trebui să te controlezi, căci voi începe să-ți șterg comentariile. Eu sunt foarte democratică, dar are și democrația mea anumite limite.

  Apreciază

 5. Da, stiu si eu din astia care s-au cunoscut online dar faptul ca s-au casatorit si au facut copii nu valideaza nimic.
  E ca si cand ai spune ca au fost unii la razboi si s-au intors acasa alaturi de familiile lor deci razboiul este ok.

  Draga mea, eu n-am spus ca sunt diavolul pentru ca tu nu crezi in diavol.
  Nici macar nu am scris ca sunt imorale pentru ca tu nici nu crezi in moralitate, abia ce ti-ai declarat un articol in urma (ala cu efectele terapiei) ca te-ai eliberat de „conventiile sociale”.
  Unde am scris eu cuvinte ca moral sau imoral in postarile de mai sus?

  Pentru cineva asa emancipat moral ca tine niai macar cuvantul „prostitutie” n-ar trebui sa aiba conotatii morale.
  E un mod prin care femeile incearca sa atinga un statut financiar.
  Unele o fac casatorindu-se si barbatul nici macar nu suspecteaza care sunt de fapt intentiile reale ale femeii in cauza.
  Prin comparatie celelalte femei sunt chiar oneste, ele macar pun de la inceput pe masa toate cartile. Asta faci, atata te costa.
  Cu casatoria este mult mai complicat.
  De asta si ziceam. faptul ca aia doi au semnat o hartie means sh1t.
  Sigur, se asuma ca e o chestie serioasa dar este doar prin prisma faptului ca un divort e complicat si cu multa bataie de cap, atat.
  Ca au mai facut si un copil sau doi – same, doar faptul in sine nu inseamna mare lucru.
  Sigur, e o investitie majora de timp si energie dar de cele mai multe ori se pare ca nici unul din ei nu stiu prea bine de ce au facut-o 🙂 Probabil cu speranta secreta ca va valida relatia dar adevarul este ca nu valideaza nimic.

  „genul acesta” – inlocuieste cu „categorie” daca vrei si are mai putine rezonante negative pentru tine – inca o data esti cam sensibila pentru cineva atat de „liber” si „fara inhibitii”.

  „Sunt oameni normali” – depinde cum definesti normalitatea 🙂

  „și-au lărgit sfera de căutare în funcție de ceea ce oferă tehnologia în secolul curent”
  Deloc, tehnologia nu a crescut inca la nimeni un nou tip de organ sexual sau o nevoie care sa nu fi existat si acum 1000 ani.
  „Sfera de cautare” e aceeasi de cand lumea – barbatii un loc sau chiar mai multe unde sa-si lase samanta iari femaia confort material si gene cat mai bune.

  Apreciază

 6. Intrebari:

  1) Sa zicem ca Ana se casatoreste cu Ion pentru statut financiar. Viitorul sot catiga decent, cat sa decida ca hai sa-l iau de sot pe fraier. Dupa 5 ani de casnicie Ion castiga de 10 ori mai mult. In cazul asta Ana este o prostituata de lux?

  2) Ioana si Alin se casatoresc din „iubire”, amandoi au venituri egale dar foarte mici. Se descurca modest din cele doua salarii. Dupa 5 ani de casnicie Vasile castiga de 5 ori mai mult. In cazul asta te duci la Vasile si il anunti ca nevata-sa e acum o prostituata?

  3) Marius si Elena se casatoresc din „iubire”. Elena are un venit mult mai mare. Lumea zice ca a luat-o de nevasta pentru bani. In cazul asta Elena e prostituata pt ca s-a mai intalnit cu 15 barbati de pe Tinder?

  4) In cuplurile gay cum se stabileste cine este „prostituata”?

  5) Dan si Maria s-au casatorit din „iubire”. Dan este destul de rigid cand vine vorba pe ce se cheltuiesc banii din casa. Salariul Mariei se duce in contul comun al familiei. Pentru orice rochie/pantof/ruj trebuie sa ceara bani si acordul sotului. In cazul asta Maria este sclava sexuala?

  Nota: Toate cuplurile de mai sus s-au cunoscut pe Tinder.

  Apreciază

 7. @mda – Prostituția este o activitate foarte degradanta pentru femei. Din păcate mulți bărbați, ca și tine de altfel, încercă să o valideze, prin a-i atribui un fel de “putere fictivă”, femei care o practica. Este total fals. Prostituata nu are nici un fel de putere, indiferent cât costa sesiunea ei pe ora. A generaliza prostituția și a o asocia cu căsătoria, așa cum faci tu este încă un scuipat pe care îl arunci in direcția femeilor. La extremele pe care le expui, eu te întreb din cealaltă perspectiva, ce nevoie are o femeie independenta financiar de un bărbat, in afara de rolul de donator de sperma?

  Apreciază

 8. Chestia asta cu site-urile de intalniri / agatat online e oarecum similara cu targurile de masini second hand. In principiu un tip/ tipa care arata bine / are bani sau alte calitati nu merita sa se consume cu tepele/incercarile de pe site-urile respective. Nu e neaparat vorba de frustrari, cheltuieli cat de deranj si timp pierdut. Te intalnesti cu zece tipe pana nimeresti una cel putin ok-ish. In plus , multi amarasteni / ce traiesc cu iluzia ca o sa dea lovitura ceea ce e foarte putin probabil sa se intample.

  Apreciază

 9. @capsunarita
  „Am încetat să mai văd lumea prin filtrul ipocrit al societății, construindu-mi propriile barometre de evaluare.”

  Sunt curios cum ti-ai construit barometrul conform caruia caruia ” Prostituția este o activitate foarte degradanta pentru femei”.
  Sau aici intra sau nu intra si prostitutia matrimoniala?

  „Din păcate mulți bărbați, ca și tine de altfel, încercă să o valideze, prin a-i atribui un fel de “putere fictivă””
  Haha, chiar n-ai inteles ca doar am descris niste fenomene, fara a invoca vreo conotatie morala?
  Unde am scrsi eu ca e vreun fel de putere?

  „Prostituata nu are nici un fel de putere, indiferent cât costa sesiunea ei pe ora”

  Sigur ca nu.
  La fel si in cazul tipe care alege sa f. gratis in toate directiile doar pentru placere si din cand in cand speranta ca va prinde un fraier mai de neam care sa accepte sa se treazeasca in fiecare dimineata langa ea.
  Crede ca are puterea sa aleaga dar adevarul e ca nu prea are de unde si a f*e nu tot una cu a avea o relatie si cu toate aplicatiile de socializare cu milioane de utilizatori cu tot nu gaseste unul dispus sa stea mai mult de o saptamana sub acelasi acoperis cu ea. Cazul fericit, cand nu doar f*e si pleaca.

  „A generaliza prostituția și a o asocia cu căsătoria, așa cum faci tu este încă un scuipat pe care îl arunci in direcția femeilor.”

  Gresit, nu generalizez.
  Generalizeaza musiu Cata care zice ca o diferenta de venit intre cei doi inseamna automat prostitutie.
  Eu am enuntat doar un caz de studiat.

  Vrei un exemplu concret? Asa in stil amuzant, baga pe youtube „BMW vs Regular Car: a Gold Digger Picking Up Story” (Gavriliu Brothers)

  „ce nevoie are o femeie independenta financiar de un bărbat, in afara de rolul de donator de sperma?”

  Pai ar fi trebuit sa stii .. daca nu stii aia e ..tocmai ti-ai invalidat discursul indignat.. :))

  „Doar ca, cluburile s-au cam închis și e greu să dai peste necunoscuți in vremuri de Covid.”

  Nu te-ai lasat pana la urma de sportul asta? :))
  Hai sa fim seriosi, boli venerice exista de cand lumea, o gripa nu o sa faca pe nimeni sa-si tempereze dorinta de a f*e.
  Poate altceva e de vina. Varsta de ex, Stiu si eu?

  Apreciază

 10. Haideti copii,sa va zic o poveste ca prea o lungiti cu prostitutia contra initiativa de a proceda sau de a nu proceda intr-un fel anume.

  Cand iesi cu cineva, cum zice mda ala iluminatul, poti sa faci ce vrei si simti ca este in zona de comfort, ceea ce este stabilit de comun acord, consimatamant samd.

  A vrea ceva este un motiv valid si omenesc. Toti vor ceva si atata timp cat sunt sinceri in aceasta privinta fata de ei insisi in primul rand, asta nu e prostitutie. Ca iese bine, ca iese rau, s-a incercat si s-a actionat pe baza dorintelor firesti. Asta inseamna sa fii om, cu initiativa omeneasca.

  Prostitutia este cand faci ceva ce de fapt nu vrei sa faci, nu simti deloc ca ar fi in zona ta de comfort dar o faci oricum din motive strict financiare ori urmaresti vreun castig material si te minti singur, eventual si pe cel care plateste si cotizeaza, direct sau exploatat.

  Aia e prostitutie. Sa gresesti, sa-ti doresti ceva nu e degradant. Al doilea exemplu insa DA.
  Sa nu ne ascundem dupa degetul mic si sa ne facem ca e ceva complicat si profund in spatele diferentierii.Viata e simpla in sine si in practica, unii o complica.

  Apreciază

 11. Ai zbarcit-o imediat de la partea cu sinceritate fata de sine insusi. Ca asta e ceva rarisim.
  Tu de ex. cand iesi cu o curva si ai sotie acasa, daca ai fi sincer ai recunoaste chestii care nu-ti plac. Dar gasesti scuze, adica nu esti.

  Si curva la fel, daca ar fi sincera, ar recunoaste niste chestii care nu-i plac. Dar nu, zice ca e ok ce face pentru ca „insert lies here”.

  Apoi, sa incerci sa redefinesti prostitutia in baza ideii de „sinceritate” si „confort” e stupid.

  Pai sa zicem ca mie imi place sa omor oameni si sunt sincer si recunoasc asta fata de mine, nu mai este crima?

  Nici o prostituata nu va recunoaste, poate nici macar fata de ea, ca ii displace sa fie cu tine in momentul ala, ca este doar pentru bani si amuzament personal, ca afectiunea si admiratia care ti-o arata, poate si satisfactia, este teatru platit si mai degraba ar prefera sa se trezeasca alaturi de un tip ok in fiecare dimineata decat sa petreaca o saptamana pe an alaturi de tine intr-un hotel cu 5 stele.
  Probabil nici fata de ea nu e in stare sa recunoasca chestiile astea, pentru ca stie ca tipul ok nu e pentru ea, ca nu-l merita, pentru ca ea la randul ei nu este o tipa ok.

  Nu, ea se minte si zice ca „relatia” va dura la nesfarsit si toate ambitiile ei materiale care n-au fost in stare sa realizeze cu cap si munca, le va face din p.da si da, atunci este poate entuziasmata si confortabila cu ceea ce face, dar cum ramane cu sinceritatea?

  Ca nu porniti niciodata de la ideea „hei, vreau o c..a cat mai ieftina dar sa arate bine, sa f. bine si sa pretinda bine ca sunt un tip misto, cel mai misto care l-a cunoscut” si ea „Hei, esti an n’spelea figurant caruia i-o sug pe bani dar sunt ok cu faptul cei mai buni ani din viata sa-i pierd cu din astia ca tine si pe urma majoritatea timpului sa fiu singura si acrita”.

  Da, viata e simpla atunci cand o traiesti ca un animal care are strict instincte si zero morala.
  Dar e amuzant sa-i vezi pe cei care predica stilul asta de viata cum se plang de lipsa de moralitate a celor din jur..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s