Ce-i cu îmbrățișările?

Întâlnirile mele de pe Tinder sunt în marea lor majoritate one-Aperol-Spritz stand, care se termină după o oră. Are restaurantul un ceas deasupra ușii la care trag cu ochiul 🙂 și încerc să mă încadrez în timp. După ce ieșim din local, o cam ia fiecare pe drumu lui, căci eu nu am chef să afle domnii unde locuiesc, așa că le întind politicos mâna. Ei o ignoră și-mi trag o îmbrățișare în schimb. Mai intensă sau mai delicată, cu un pupic pe haină sau fără, toți au nevoia și dorința de a mă îmbrățișa. Unii o fac cu generozitate, ca o declarație subânțeleasă de „hai la mine în brațe, că din ele izvorăște afecțiune pură și protecție nemărginită”, alții o cerșesc, cu o strâmtoare inutilă, ca și cum s-ar agăța de mă-sa să nu-l lase. O parte sunt mai rezervați, mă îmbrățișează doar cu o drepta, când sunt plasați strategic în stânga mea, trăgându-mă înspre ei, probabil în anticiparea unui gest de-al meu de a închide cercul, dar care nu mai vine.

Frate, ce-i cu îmbrățișările astea, care vin cel mai mult de la cei cu care în mod evident nu simt o compatibilitate? Cu cât dezinteresul meu este mai mare, cu atâta își iau ei îmbrățișarea mai cu foc de la mine. Desigur, nu se pune problema să mă întrebe dacă și o vreau. Ei o iau, ca și cum ar fi o datorie de-a mea.

7 gânduri despre „Ce-i cu îmbrățișările?

 1. “Incompatibilii” probabil ca vor și ei sa se aleagă cu ceva. 🙂
  Glumesc, dar cred ca ăla este mecanismul prin care își obțin confirmarea ca nu va mai fi a doua întâlnire, indiferent de ce iluzii ar crea cele ce zici.

  Apreciază

 2. Pai, cam da.
  Degeaba le spui ca va veți msi vedea sau ca ii vei cauta, “îmbrățisarea” e ca un fel de detector de neadevăruri. 🙂

  Apreciază

 3. Atunci cand te intalnesti cu random guys pe tinder si ii tratezi ca eventuali pretendenti la relatii de durata e o problema. Tipii de acolo in general vor doar sa futa, ce gasesc, daca gasescu una buna eventual sa o tina la mai multe partide si astea cu cheltuieli minime. Daca vre-unul dintre ei ar avea sa cheltuiasca ceva bani si-ar lua o amanta sau ar plati curve. Dar nu, ei vor sa futa doar cu vrajeala, ca merge. Merge la tineri, 20 ani, mai tarziu nu prea mai merge doar cu papagal. Incearca alte site-uri mai „serioase” ( daca exista asa ceva ), speed dating, prin cunostinte de preferat daca te intereseaza sa-ti gasesti un print.

  Apreciază

 4. E bine sa nu le pierzi timpul nu inteleg de ce mai iesi daca tot nu ti plac? nu pricep…sau ai vreun hobby nou psihologic si faci vreun studiu…

  sau e un mecanism de validare vrei inca sa ti se confirme „sex appeal” you still have it…

  Daca nu iti plac imbratisarile poti sa le spui elegant asta inainte ca ei sa faca gestul e usor si eficient incearca.

  Daca iesi cu ei inseamna ca tot e ceva acolo interesant fascinant erotic…..imi inchipui ca-s bine imbracati, cu ceva situatie financiara si poze probabil facute cu dslr realizate de fotograf profesionist si un pic mai mult lucrati la sala la trup.
  Sau ma insel eu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s