Badoo și minusul aplicațiilor online

Mi-am instalat Badoo, aplicația cu care mă tot aburea o amică, că acolo îi găsește ea pe bărbații cu care se combină. Am încărcat o poză cu mine din vacanță, cu corpul și moaca din dotare vizibile, iar într-o oră de la instalare aveam deja popularitate medie, cu peste 400 de like-uri. După vreo cinci ore popularitatea mea a ajuns la very high si aveam deja peste 1000 de like-uri. Mișto, nu? Sau cel puțin așa sună. Câteva zile mai târziu aveam peste 2000 de like-uri.

Problema reală este că eu, nu am pe cine să like-uiesc. Pot să fie și 5000 care mă plac din raza mea, căci dacă eu nu am pe cine place, e frecție la piciorul de lemn. De aici și minusul aplicațiilor online, faptul că-ți pun toți nedezirabilii la un loc cu potențiali, care de fapt există în număr foarte mic. Nedezirabili, sunt cei pe care nici măcar nu-i observi în viața zilnică, unde mintea ta este deja setată să nu-ți comunice existența unor persoane sub un anumit nivel de interes. În aplicații însă, trebuie să-i dedici fiecăruia cel puțin secunda aia în care îl elimini, la început un efort minim, dar după o vreme un efort simțitor.

Eliminând la tipi din Badoo, mi-am dat seama că sunt mulți cei care trăiesc din labă și dacă au noroc, mai cotizează pentru o muie. Am dat și peste câțiva frumușei, care odată like-uiți m-au invitat direct la sex. Îmi scrie unul de vreo 27 de ani:

”Hej, poate vreo plimbare, apoi vin, Netflix și ceva plăcut pentru amândoi, sex, oral, ce vrei?”

 L-am întrebat dacă nu-și permite să meargă la curve, deși era evident din moment ce propune Netflix in loc de Kino.

Later news: pe Badoo am primit și prima cerere în căsătorie, în loc de mesaj de salut 😂.

12 gânduri despre „Badoo și minusul aplicațiilor online

 1. Ha, ha, ha, asta este primul semn ca imbatranesti, cand nu prinzi sau percepi diferit referentele culturale ale generatiei tinere.
  „Netflix and chill” este ceva foarte comun la milenialii astia mai apropiati de generatia Z.

  Apreciază

 2. Sunt babeta, asta e :). Si ca o babeta ce se respecta, elimin toți gagiii care marchează pe Badoo ca locuiesc la comun, cu housemates. Nu ca, mi-as imagina eu, ca acolo găsesc printul pe cal alb, dar nu vad sensul de a pierde vremea nici măcar pentru o cafea, din moment ce tipul nu poseda minimele condiții de futai.

  Apreciază

 3. Pai la tine ce are?
  Doar nu-l iei de barbat.

  Si pentru ei e la fel. Ce daca ai 38? Nu e ca si cand ar trebuie sa te ia nevasta dupa. Sau sa plateasca.

  Probabil ai fi socata sa afli ca tipe mai urate si nasoale primesc la fel de multe like -uri.

  E ca la promotii.
  Daca e gratis, nu poti ridica pretentii.

  Apreciază

 4. „Pai la tine ce are?”
  Nu mai fac acte de caritate si am timp foarte puțin la dispoziție. Deci, prefer sa fac altceva decât sa-mi pierd vremea cu cineva cu care știu ca nu ma potrivesc oricum. Mai bine merg la sala sa-mi lucrez mușchii, decât la o cafea, cu un tip fără perspectivă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s