Wiedźmin – The Witcher

The Witcher este serialul ”IT” al momentului pe Netflix, inspirat din saga cu același nume scrisă de autorul polonez Andrzej Sapkowski, care creează o lume fantastică de oameni, elfi, vrăjitori, monștrii și alte creaturi mirifice, ce-și caută destinul. Am văzut piesa la teatrul musical și mi-a plăcut, atât realizarea cât și firul poveștii. Am văzut și serialul, iar mulți dintre prietenii mei au citit cartea, iar părerile noastre pe subiect sunt similare:

– Filmul este făcut un pic amator, personajele joacă pe alocuri artificial, iar decorurile sunt ieftine;
– Vrăjitorul este prea frumos, prea aranjat, prea curat și îmbrăcat rigid. Ca să aibă farmecul lui natural, ar fi trebui să fie atractiv, dar nu frumos, murdar și sălbatic, fără maniere, dar sexy.
– Vrăjitoarea nu-i destul de frumoasă pentru rolul descris. Este atractivă, dar nu frumoasă, când așteptarea de la ea este de a fi o splendoare a naturii, iar copilul pare insuficient de inocent.
– Elfii nu sunt destul de murdari, iar aventurile copilului prin pădure sunt prea puțin dramatice.

În rest sperăm ca următoarea serie să aibă un buget mai mare și vă doresc vizionare plăcută.

Un gând despre „Wiedźmin – The Witcher

  1. O fi fost Craciunul, dar sa ai asteptari de la Netflix sa faca filme bune e mai mult decat wishfull thinking sau naivitate, e infantilism. Cu un model de business in care de aia 10 euro lunar vezi zeci de filme, ce filme pot sa produca la 30 de centi per view? Filmele de Oscar incaseaza 20 de dolari per view in SUA si vreo 10 global, iti ajung sa platesti niste actori buni si o recuzita de calitate, chiar daca e facuta in China pe dreapta.

    La Witcher ceea ce l-a facut faimos in lume e seria de jocuri, in special al treilea din serie este superb. Graficienii de la CD Projekt si-au facut bine treaba, tipul e fix cum trebuie iar Yennefer of Vengerberg e o frumusete rara si, fata de frumusetile din lumea reala, e inteligenta. Jocul e o poveste mai frumoasa decat serialul iar finalul din joc te face sa te urci pe motocicleta si sa pleci in Provence in cautarea Sansretour Valley din Toussaint (done that, worth doing).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s