Fostul soț

De Crăciun, am primit de la fostul soț un joc de masă cu numele orașului în care ne-am cunoscut, marcat cu dedicația ”Acolo unde a început totul 2004 – 2019”. S-a semnat și l-a oferit cu pompă în prezența fiicei noastre.

M-am mirat un pic, dar sunt deja obișnuită cu gesturile lui de romantism târziu. La început m-am simțit flatată, apoi înspăimântată, iar acum sunt doar indiferentă. A durat mult, dar pentru mine el este doar o amintire ce în curând v-a deveni nostalgică.

5 gânduri despre „Fostul soț

 1. Mare greșeală am făcut că te-am băgat în seamă, nu degeaba te-a banat domnișoara. Good luck la vorbit singur în continuare, no offence.

  Apreciază

 2. @Sorin – îl blochez din nou, dar se încăpățânează domnul să producă noi adrese de IP și nume: Me, Capita sau J. Toate sunt una și aceeași persoană. Este trist când oamenii aleg să-și reguleze trăirile emoționale și frustrările pe care acestea le generează, hărțuindu-i pe alții pe internet.

  Apreciază

 3. @vpt
  sau e mai usor sa pui un numitor comun la opiniile divergente de ale tale.

  Interesant e ca dl. w te-a luat si mai tare in suturi decat numitii, dar probabil pentru ca a declarat o pozitie financiara respectabila nu e un candidat la cenzura.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s