Evoluții

”De mult nu am mai fost într-o relație. Nu știu cum ar trebui să fie, nu știu cum ar trebui să mă comport. Sunt speriată.”

”Eu de mult nu am mai fost într-o relație frumoasă, așa că nu o fute pe asta.”

Am râs până mi s-au încălzit obrajii. Sinceritatea lui m-a relaxat. Ne-am și futut, am și povestit, am și băut, ne-am și îmbrățișat. Am și plâns, m-am potolit. Ne-am sărutat cu patimă. Am dormit buștean toată noaptea.

***

La începutul săptămânii mă gândeam cu jind la Valentine’s fetish party, la care merge o colegă. Eram determinată s-o însoțesc, încântată că-mi pot expune colecția de lanțuri, cizme și șnururi. Tot pe atunci am intrat din nou pe Tinder. Aș fi intrat și pe Badoo, dar mi-am uitat parola. Din câteva mișcări de degete pe tastatură mi-am găsit vreo doi-trei potențiali parteneri de întâlnire. Tocmai mă pregăteam să o iau din nou la vale pe drumul deja bine pavat de pașii mei, decisă fiind să corectez brutal schimbările romantice și angajante ce au avut loc recent în viața mea. Eram convinsă că știu cum va decurge discuția și că aburelile mele uzuale vor funcționa ca prin farmec, iar el nici măcar nu va înțelege ce l-a lovit și cum s-a terminat totul. Deja mă vedeam scurgându-mă din viața lui ca apa de pe rână într-o zi de primăvară seacă și înainte să se dezmeticească, eu să fiu deja peste drum, dar în sens drept, la același local cu ceas deasupra ușii, numărând minutele unei alte întâlniri banale. Doar că, m-a citit. Dinainte ca eu să-i fi intrat pe ușă, el știa deja pe unde-i baiul meu, anticipându-mi reacțiile și așezându-mi pe tavă aleatoriu argumentele mele fragede, ce nu-și prinseseră bine contur în mintea mea bulversată. M-a punctat glumeț, direct și la țintă, reamintindu-mi că-i mai ușor pe Tinder decât în relație, căci dacă nu-mi convine ceva, fac la stânga cu poza și asta e. M-a îmbrățișat și mi-a subliniat din nou, clar, concis și de câteva ori că sunt importantă pentru el, că mă vrea în viața lui și că este acolo ca să mă susțină, nu doar în momentele plăcute dar și în momentele grele. Apoi, m-a luat pe la spate și m-a futut cu patimă, până am cedat.

A fost rețeta perfectă pe care nu a reușit până acum nici un bărbat să mi-o administreze. M-am șocat, m-am resetat și am recunoscut că mi-e frică. Mi-e o teamă teribilă de relație, să mă îndrăgostesc din nou, și nu știu cum să mă plasez pe mine în ”doi”.

Probabil am să aflu în curând, dar până atunci mi-am dezinstalat și Tinder-ul și Badoo-ul, iar după masă merg la teatru cu prietenul meu, iar fetish party o să facem acasă după, în doi.

4 gânduri despre „Evoluții

 1. deci, cam atat cu femeia puternica, independenta and shit ! a aparut unul care sa te faca sa simti ca apartii si tu cuiva, si aia a fost 🙂 si e f. bine ca-i asa…nici nu are cum sa fie altfel, si sa fie bine, ai realizat destul de repede ce-ti lipsea, de fapt: sa apartii, sa ai si tu ceva al tau, cineva care sa nu fie un random dude care sa vrea doar sa ti-o indese

  fara s-o iei literal, but nobody likes old hoes 🙂

  Apreciază

 2. Interesant..n-a mai fost de mult intr-o relatie frumoasa..
  Deci a avut si relatii frumoase dar nu atat de frumoase incat sa ajunga pana la casatorie.
  Sa fi dat din ghinion doar peste femei problema sau are un gust aparte pentru genul asta?

  Apreciază

 3. ce boost de ego tre sa fie. „Uite cat l-am laudat ce misto e si eu eram pregatita sa ii dau next si totusi el mi-a propus o relatie, si a propus-o masculin”. da pisi pe text cred ca ‘moare toate fetele’ de ciuda pe chestia asta dar in realitate astia care nu suntem ultimii distrusi stim cam ce valoare are un barbat care DORESTE EL relatia cu o mama singura, fututa la liber de tot ce avea un pic de valoare pe tinder si inecata in frustrari mascate sub emancipare. astept cu nerabdare postul despre cum te-a ajutat mult dragostea lui si e o persoana minunata dar tu ai devenit o razboinica acum si dragostea nu mai e ceva cu care te poate cumpara pe tine un barbat. apoi posturile despre cum plangi dupa diversi care te-au futut si acum nu iti dau atentie ani in sir printre ocazionalele posturi in care razi de altele care fac acelasi lucru. pentru ca asta esti tu. ca cruduta dar fara bani. deci mai rau :))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s