Debitări pe timp de pandemie 😋

Lucrez pe muzică italiană în timp ce fulgi răzleți de zăpadă dansează de cealaltă parte a ferestrelor mele murdare. Mă uit la ele și mă enervez, obsedată de punctele gri de praf care le decorează. Nu-i tocmai cel mai bun moment de spălat geamuri prin centrul orașului la 3 grade Celsius, cu vânt de 6 pe scara Beaufort și sinuzită în nas, în plină pandemie, dar murdăria lor este o constantă care îmi zgârie creierii 😬zilnic de când lucrez de acasă. Au trecut vremurile când casa mea era doar locul în care-mi spălam și împachetam borfele 🧳🧳🧳pentru următoarea călătorie😕. Acuma am ajuns nu doar să locuiesc, dar și să muncesc aici.

De dimineață m-am rănit la mâini în timp ce-mi finisam setul de bondage. Am vrut să-i dau un pic de lustruire, ca să arate ca și scos din cutie, căci mă gândesc să-l introduc în relație, deși nu știu încă, cum am să-l prezint prietenului meu. O posibilă variantă ar fi:

”Kochanie, uite aici este un set de bondage. Ai vrea să mă legi cu el? Nu, te asigur, nu m-au legat chiar toți bărbații din viața mea, jur că numai unul și de acolo am prins gustul. Nu, n-am pomenit de el, nici nu am dus vorba vreodată, și da, l-am omis din CV-ul meu amor. Dar, ce-ar fi să lăsăm aventurierii perverși deoparte, căci de-acum încolo sunt fată de casă. Sigur, tu m-ai îmblânzit, pisculeț!!!”

Sau poate ursuleț (miś), că tot e la modă prin Polonia 🤔? Și cum spuneam, nu am găsit încă o formulă corectă ca să-i prezint gagiului și cealaltă jumătatea a personalității mele. Treptat însă începe să o observe. Aseară m-a întrebat mai în glumă, dar cu ochii încrucișați 🧐, dacă să-i fie frică de mine, după ce a aflat că țin o secure în mașină ca accesoriu util alături de spray-ul cu piper. Nu văd care-i marea scofală, de parcă lumea nu are securi și la oraș🪓🪓🪓? Cândva țineam și o lopată, iar pe vremuri am avut un cuțit gen macetă, iar bricege și tot felul de cuțite mai mici și frumoase am peste tot prin casă. Mie îmi plac accesoriile albe, iar bărbații cu care am făcut mai mulți purici, mi-ai dăruit astfel de accesorii. Nu degeaba se zice că, cel mai simplu mod de a ajunge la inima ❤️unei femei este cuțitul 🗡.

16 gânduri despre „Debitări pe timp de pandemie 😋

 1. Ai grija cu cine te intalnesti in perioada asta ca degeaba stai in casa si lucrezi remote daca iubitul se plimba brambura prin tot orasul mai ceva ca la suceava.
  PS: Vezi ca-ti prinde bine ca stii sa gatesti.

  Apreciază

 2. Cam nasol cu job-ul tau , inainte te intalneai cu clientii la restaurant de lux imbracata ca la nunta acum remote cu prosopul pe cap in capot si cu papuci. Asa e frumos din partea ta ?! Sunt curios pe unde se mai catara arhitectul, ceva modificari la pereti au aparut ?

  Apreciază

 3. @Sorin – ce dragut ca îți faci griji pentru mine 😍. Nu prea stau cu prosopul in cap, ca ma trage sinuzita, așa ca îmi usuc parul frumos cu stil, iar capot am de la Etam, deci mătasea este la putere, însă prefer câte o rochie, caci e mai comodă. De mâncat, comandă gagiu-meu de la diverse restaurante, care s-au reprofilat pe livrări la domiciliu 😉

  Apreciază

 4. Sa inteleg ca relatia e serioasa deja, adica tu stai acolo si cu fetita si cu iubitul impreuna ? Patea buna e ca o sa ai mai mult timp de blog dar fara aventuri din calatorii, decat imaginare sau din amintiri. De ce nu te-ai mutat tu la tip, a venit el la tine ? Sa nu-mi spui ca studioul tau e mai bun decat al lui !

  Apreciază

 5. Nu inteleg de ce te superi , mai sus zici ca iubitul comanda la restaurante , eu logic m-am gandit ca stati impreuna ca doar nu comanda de la el de acasa la adresa ta. Sau poate ti-e rusine ca s-a mutat la tine ?

  Apreciază

 6. Ca introducere a lui in fantezia bondage poate ar trebui sa fie o familiarizare din partea ta cu fanteziile sale.
  Daca nu are niciuna, scapa de el. 😀

  Glumesc, dar sa stii ca mai sunt barbati carora sexul oral, prestat lor de iubita lor, poate fi motiv de despartire de zisa iubita. 🙂

  Apreciază

 7. @Jack – deja m-am familiarizat, dar nu am apucat sa scriu despre ele, hahaha.
  „dar sa stii ca mai sunt barbati carora sexul oral, prestat lor de iubita lor, poate fi motiv de despartire de zisa iubita. 🙂” – te cred ca prin Romania gasesti cazuri din astea, care cred ca daca sugi pula o gura, nu mai poti saruta copii cu ea.

  Apreciază

 8. Ca Polonia e la vest de nu se poate. Eu am impresia ca tu traiesti intr-o lume imaginara , iar cand te confrunta cineva cu realitatea te superi. E frumos sa visezi stiu dar ai grija ca ai devenit dependenta.

  Apreciază

 9. @Sorin – privesc prin prisma realității pe care o trăiesc. Faptul ce nu am tangenta cu patologia Poloniei, nu însemna ca ea nu există. Dar dacă nu o cunosc, nu pot sa o evaluez.

  Apreciază

 10. Incearca sa faci un avort sa vezi ce bine o sa o evaluezi atunci ( sau vb cu cineva care a trecut prin asa ceva daca la tine nu e cazul ). Asta ca tot vorbim de o tara care e la vest de nu se poate.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s