Știri din Polonia – turul Poloniei 2020 – accidentul cauzat

Văzând în presa din România că se vehicula idea de accident, m-am simțit datoare să corectez informația (ce să faci, dacă nu-i fotbal, nu se cere să fie precisă informația). După la minutul 4:28 se vede cel mai bine acțiunea, cum l-am împins în nici un caz  accidental cu fairplay-ul din umăr direct în gard. Interesant este că sunt amândoi olandezi, deci putem spune că și-au rezolvat disputa națională pe teren străin.

 

 

7 gânduri despre „Știri din Polonia – turul Poloniei 2020 – accidentul cauzat

 1. Accident înseamnă aici incidentul în sine – un accident poate fi provocat. Unul dintre titluri spune: „Accident oribil cu repetiție. Un ciclist a intrat în comă, după ce a fost împins înaintea liniei de sosire” și cred că e clar.

  Apreciază

 2. @dam167 – accident însemna întâmplare neprevăzută. Aici a fost o întâmplare cauzată, cu premeditare, scurta ce-i drept, ca nu se aștepta ca cel din spate sa-i atace supremației, dar pregătită cu migală și precis executată. Mai greu cu atâtea camerele de filmat 🚲

  Apreciază

 3. Confuzia e de la denumirea romaneasca de „accident auto” pentru orice tamponare, accidentala sau intentionata: multi oameni considera orice tamponare un accident, din inertie sau alte motive.

  Filmele nu sunt disponibile in afara Poloniei, sunt restrictionate pe YT dupa tara.

  Apreciază

 4. Cine crezi ca iti intra pe facebook cu contul personal atata timp cat tu ascunzi tot despre tine ? Ai grija cum iti promovezi contul de pe facebook. Reactiile barbatilor le cunosti de aici, ale femeilor nu stiu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s