Primi pasi pe Tinder: like și nope

 

i-like-432493_1280

Image by kropekk_pl from Pixabay

Primi pași pe Tinder i-am făcut pe Facebook, cu un cont nou, unde mi-am ales un nume sexy si mi-am pus doua fotografii. Una cu nori de profil si alta cu mine, pe care sa o folosesc pe Tinder – eu pe o motocicleta cu pantaloni mulați din piele, geacă din piele, cizme pana peste genunchi și casca peste ochi.

Poza este a mea și o găsesc ideală pentru Tinder – dezvălui ceva, dar păstrez misterul. E o poza care spune: sunt o tipa activă, sexy si îmi plac senzațiile tari; daca vrei sa știi mai multe trebuie să mă descoperi.

Ofer ceva,  ca să ademenesc prada sa vina mai aproape, apoi îi întind plasa în care o să se sugrume singur. In același timp poza e ideala pentru ca nu mi-se vede fața, care ar fi primit probabil mai multe like-uri, dar m-ar fi dezbrăcat de mister și m-aș fi expus.

Cu poza în dotare, m-am pus pe treabă, începând sa survolez vesela până au apărut problemele:

Prima – setarea datei de naștere pe Facebook. Când mi-am pus prima data de naștere pe Facebook mi-a ieșit din neatenție ca sunt minora. UPS! M-am schimbat repede data, la plesneală, fără să mă gândesc prea mult că, anii sunt un element cheie pe Tinder, iar 25 e prea puțin pentru categoria de vârsta în care caut și care, aveam sa o descopăr ulterior, îmi place cel mai mult, adică 28-40. Ma rog, 40 e cu indulgenta, pentru ca majoritatea tipilor trecuți de 35 sunt cam expirați, dar excepțiile sunt super betonate. Când am vrut sa schimb data din nou, ma gândeam sa pun cam vârsta de care arat, adică 28, însă Fabebook nu m-a mai lăsat să schimb de fel.

A doua – cum se folosește Tinder-ul. Pentru ca nu m-am prea obosit sa citesc manualul de instrucție, când jocul s-a pornit am început sa dau in dreapta cu like-uri fără sa analizez prea bine ce fac, unele like-uri fiind din mila, altele pentru aureola boreala, iar altele pentru ca mă luam după prima poză, ne realizând că nu poți vedea mai multe. Și așa m-am trezit fără like-uri si superlike-ul pe care l-am dat din neatenție unui avocat morocănos și ușor misogin, cum avea sa se descrie singur câteva minute mai târziu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s