Mașina și mecanicii

Ii urăsc pe gunoaiele care repara mașini, pur și simplu nu ii suport, chiar dacă îs de la servisul din colț sau de la cel autorizat – care te muiesc și mai tare, așa de bună ziua, noi suntem autorizați sa-ti da-m muie. Toți put la fel și sunt dintr-o bucata, mare și stricata de gunoi, a căror singur țel e să te futa pe banii tai, in toate găurile disponibile. Ii urăsc, pentru ca știu ca vor sa ma țepuiască și pentru ca, oricât as fi de atenta, sunt convinsă ca, oricum mă țepuiesc. La prima mașina, un idiot specialist in Mercedesuri, mi-a futut ceva la ea, că i-se părea lui că nu pornește imediat la cheie. Am luat-o pe lavetă de la el, ca să o duc la alții, să repare ce a stricat muistul care ulterior a avut tupeul, sa-mi ceara bani pentru laveta. I-am zis ca-i dau o muie, așa ca s-a calmat. Când i-am zis ca ar trebui el sa ma plătească pe mine, s-a domolit de tot.

Cu a doua mașina am nimerit intr-un service la schimbat de roți, unde proprietarul îmi zice ca un client i-a cerut sa-i schimbe cauciucurile lui uzate cu ale mele noi (?). Apoi in alt service, unde a trebui sa o repar pe asigurarea uneia, ce m-a lovit in spate. Și cum vede tipul de la service masca din fata cu vopseaua stricata pe mașina mea, îmi zice ca mi-o repara el pe banii mei! Lol, dacă voiam sa o repar, o reparam de mult, i-am trântit-o nervoasa, dar nu ma pun sa-mi bag banii in vopseaua unei mașini de 15 ani, pe care nu ii scot in veci. S-a șocat gagiul ca nu ma taxează si pe mine si s-a limitat la reparațiile din asigurare, fără sa-mi facă ce l-am rugat adițional, tot din asigurare. Nu mai zic a a tras rău bani de la aia, ca așa e la obigatorie, faci plângeri pana îți mai dau. Pe a treia am dus-o la început la servisul autorizat, pana când a vrut un murit sa-mi vândă cu 50% n-ai acum un acumulator cu parametrii mai slabi. Recent am reparat-o pe auto-casco, și îmi zice tipul o suma, iar apoi alta. Ii spun de la început care sunt condițiile din asigurare și îl atenționez ca nu vreau sa plătesc nimic extra. El zice bine, și la final îmi cere banii, pe care i-am zis ca nu vreau sa ii plătesc. Îs curioasa câta benzina mai am in rezervor și câți km a făcut cu mașina mea la plimbare. Dacă îmi dispar și CD-utile e beton. In rest, in stație o doamna îmi întinde un fluturaș.

– Despre ce e? o întreb politicos.

– Credite, îmi raspunde cu buzele înroșite de la serile cu prea mult alcool.

– Nu merci, nu iau credite, ii răspund indiferenta, gândindu-ma la absurditatea de a lua credit, ca sa îmi repar mașina.

5 gânduri despre „Mașina și mecanicii

 1. Cand e sa ai ghinion … :))
  Ma rog, poate si masinile scumpe sunt de vina, transmit mesaul ca ai prea multi bani, asa ca de ce sa-i dai doar pe masina si nu si pe service 🙂

  Apreciază

 2. Nu e de lux dar e o masina scumpa. Este o diferenta.
  Poate nu e scumpa daca o cumperi SH< dar daca ajungi cu ea in service, sa te tii bine.
  Chiar zilele trecute imi spunea cineva ca a luat recent un Mercedes (nu conteaza modelul) cu 2500E.
  Si de atunci a mai bagat inca pe atat in reperatii (cu piese SH). Si mai baga in continuare..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s