Casă de piatră

”Salut. Îți scriu ca să mă laud că m-am logodit și prin urmare contactul acesta v-a fi trecut în omisiune pe viitor.”

Citind m-a apucat râsul. Apoi, reflectând asupra efortului lui de a-mi trimite un astfel de mesaj la 3 dimineața, motivele care l-au mânat să facă acest gest, precum și mesajele pe care mi le-a trimis în ianuarie ca să mă întrebe, dacă mă mut în Varșovia, ori dacă mi-am găsit pe cineva, mi-au schimbat starea în compătimire.

Este ciudat să realizezi cât de mult ai însemnat pentru cineva, mai ales când acea persoană nu a însemnat la fel de mult pentru tine. Într-un mod pervers, suntem extrem de consumați cu sentimentele pe care noi le nutrim pentru alții, fie că sunt reciproce, fie că nu, dar atât de insensibili și orbi la sentimentele pe care alții le nutresc pentru noi. Iubirea-i egoistă și nemiloasă față de cei care nu-i cad în grație. Am reparcurs momentele relației noastre bazate pe afecțiunea fizică, concluzionând că nu ar fi însemnat niciodată mai mult pentru mine, decât un partener de-o aventură.

I-am urat casă de piatră și-n scris, și-n gând,

7 gânduri despre „Casă de piatră

 1. Motociclistul, mecanicul auto sau profesorul de sport, pe astia ii „stiu” ? Daca nu te-ai prins mesaje similare primesti de la personaje care te percep exclusiv sexual. No sex = no interest.

  Apreciază

 2. Aștept cu interes momentul când actualul iubit o să îi trimită domnisoarei un mesaj similar. Deocamdată eu zic că are noroc cu covidul.

  Apreciază

 3. @Sorin – de ce încerci cu ardoare să-ți demonstrezi că bărbații din viața mea au fost interesați doar de sex în relațiile pe care le-au avut cu mine? Încăpățânarea ta este chiar penibilă atunci când, faptele te contrazic. Câteodată textele tale seamănă cu ale unei țațe proaste, obsedate că bărbații vor doar sex.
  Era proful de sport, căruia îi spusesem în ianuarie că am pe cineva în viața mea și că momentan nu am nici o intenție să mă mut la Varșovia, mai ales că persoana cu care sunt împreună, locuiește nu departe de mine.

  Apreciază

 4. Cu putin timp in urma te aruncai in disperare pe tinder sa agati tipi pentru sex si apoi te oftici cand cineva iti spune ca esti bagata in seama de barbati doar in masura in care esti dispusa sa le oferi sex gratis. Parca nu stii vorba, ce semeni aia culegi. Faptul ca ocazional mai intalnesti semiratati ( prof de sport ) dispusi sa accepte orice nu infirma impresia generala.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s