Ademenire

ava-sol-fOShCA9zz-4-unsplash

Photo by Ava Sol on Unsplash

M-am trezit de dimineață cu un chef nebun de sex. Am deschis ochii suav, doar ca să realizez că gagiu-meu este în Cracovia, așa că am făcut ce știu mai bine. Izvorât din ungherele sensibile și doritoare are sufletului meu carnal, i-am scris un text pe Whatsapp. Răspunsul lui a fost scurt și la subiect: vin mâine.

A doua zi a venit și a îndeplinit exact dorința mea carnală.

Las mai jos textul poetic în română, gândindu-mă că poate fi util și altor domnișoare sau doamne doritoare de hârjoneală și care vor să-și invite elegant victimele să le posede. Dau derogare de la plagiat.

... știi ce mi-aș dori? Să faci dragoste cu mine delicat, senzual, sărutându-mă pe tot corpul, atingându-mă și lingându-mă încet, cu răbdare și putere. Vreau să mă cucerești bucată cu bucată, să mă explorezi și să mă posezi. Mi-e dor să fiu intimă cu tine, să-ți descopăr corpul, să-ți atingi pielea și să-ți simt mirosul.

8 gânduri despre „Ademenire

 1. L-ai chemat repede, repede sa vina acasa ca iti era frica poate gaseste alta capsunarita sau localnica pe unde umbla in delegatie. Riscul meseriei niciodata n-ai incredere in astia care au un serviciu care implica deplasari dese din localitate. Aici va potriviti.

  Apreciază

 2. @Sorin – eu tot umblu în delegații de mulți ani, dar rare au fost ocaziile de combinat de la zero. Dacă nu ai deja pe felie, nu prea ai timp să prinzi ceva nou în delegații.

  Apreciază

 3. Cine a zis de combinat ? E vorba doar de one night stands. Parca nu stii cum e in Dubai si de fapt in toate orasele mari europene. Te cazezi la hotel si pe urma mergi la bar sau night club. Doar prost sau sarac sa fii sa pleci singur. Next day pe avion acasa la amanta sau nevasta.

  Apreciază

 4. @Sorin – dacă te mulțumești cu orice, din astea de one night stand găsești peste tot. Nu trebuie să mergi până în Dubai pentru asta. Dar când ai pe cineva mai mișto acasă, nu te complici.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s