Dezinformare urâtă, jignitoare și grosolană în România cu privire la protestele din Polonia

Dezinformare grosolană Made in Romania: ”Anunțul că președintele Poloniei, Andrei Duda, este pozitiv cu Coronavirus a provocat un val de proteste in Polonia.” Aici articolul de acum două zile. Habar nu am de unde Sebastian Ujica (dacă chiar există persoana respectivă, căci mai degrabă cred că-i un pseudonim) de la Mediafax a scos prostia asta. Probabil i-a ieșit pe cur și nu pe cap, căci în nici un caz nu are legătură cu protestele. Este ofensatoare pentru polonezi o asemenea dezinformare nesimțită.

Polonezii protestează de sâmbătă seara împotriva:

 1. Restricțiilor impuse dreptului de avort!
 2. Împotriva PiS – partidul care guvernează momentan în Polonia!

 Da, Andrej Duda este diagnosticat pozitiv cu Covid și nimănui nu-i pasă, cu atât mai puțin oamenilor din stradă care strigă wypierdalać = du-te la dracu/pleacă naibii/fute-o de aici partidului din care el face parte.

Pe lângă cei de la Medifax, mai dezinformează și cei de la Digi24, Aleph News, Agerpres, Stiri Diaspora și Monitorul Apărării și Securității, toți promovând aceeași știre de falsă și jignitoare la adresa protestatarilor care luptă pentru drepturile oamenilor la o viață normală.

Oricare ar fi agenda românilor să dezinformeze în legătură cu Covidul, asta este doar a lor și nu are nici o legătură cu realitatea din Polonia. Da, avem Covid în Polonia, este aici, s-au introdus mai multe restricții, dar nu are absolut nici o legătură cu protestele.

11 gânduri despre „Dezinformare urâtă, jignitoare și grosolană în România cu privire la protestele din Polonia

 1. Ca nu exista dreptul la avort în nicio constituție de pe lumea asta. Există un drept la acces la sanatate nediscriminatoriu, care se poate traduce, daca vrei, într-o ultima instanta, la a face un chiuretaj daca analizele relevă că fătul e paradit sau nașterea lui pune în pericol viața mamei. În rest, e treaba ei sa aiba grija ca random futac sa puna căciula pe pula sau sa ia pastila, ca sa nu apara o sarcina acolo unde nu e cazul. Daca nu, well, un fat nu e un coș pe care-l storci de pe fața, când apare, si gata. Sau asa ma gandesc eu

  Apreciază

 2. Te astepti ca gazda sa stie care e diferenta intre drepturi si libertati? Nu spune ca vrei dupa aceea sa stie si diferenta intre drepturi pozitive si negative, ca exagerezi.

  Apreciază

 3. Reporter de mana a treia pentru stiri de mana a treia. Chiar crezi ca sunt romanii interesati de ce se intampla in Polonia ? Cel mai probabil individul a vazut niste poze cu manifestatia si a asociat-o automat cu covid-ul. Cel putin a nimerit tara.

  Apreciază

 4. Nu exista nici un drept la a iti ucide propriul copil si pe banii nostri. Nu mai vorbi prostii, feminista nebuna ce esti! Nu ti e rusine sa fii pro moarte??

  Apreciază

 5. Dintre toate pomenile facute din taxele mele ( pfoaa ce dă dreapta am zis-o), avortul, contraceptia la liber si educatia sexuala sunt de departe chestiuni pe care le-as sponsoriza. Nu as da bani pe ” familia cu 7 plozi care n-are ce manca”. Disfunctionalitatea asta, cu toate problemele sociale pe care le genereaza, ar trebui crape odata pentru totdeauna. De fapt, nu vreau sa dau bani pentru nicio familie care nu-i a mea. Nu cer nimic in schimb.
  Dar, Capsunarito, chiar asa de inchisi la minte sunt oamenii acolo? Ma refer la omul de rand, eventual la cunoscuti. Parca- s mai rau ca in Romania.

  Apreciază

 6. @E – nu sunt închiși, dar sunt mai mult pro viața, as zice. Am sa scriu in curând mai exact despre chestiunea avortului. Între timp protestele continua, zilnic, seara de seara, cu tot mai mulți oameni implicați activ.

  Apreciază

 7. =))) ahahahahahahaha. „Nu sunt chiar asa trogloditi inchisi, sunt mai puțin trogloditi(pro viața, se șoptește din sala) ”

  Ceva oribil, recunosc, n-au nimic mai bun de facut cu viețile lor decât să militeze pro viața!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s