Vise și realitate

Am primit de la el mai de mult, cândva pe la începuturi, un lănțișor din aur cu o inimioară. Îl port câteodată, mai ales atunci când mi-e dor de el, ca pe un talisman secret de iubire. Aseară, pe când eram deja în pat, m-am gândit să-l dau jos, dar numai nu-l puteam deschide, așa că l-am lăsat, ca pe un semn, că trebuie să-l port.
Am avut o noapte dificilă, în care m-am trezit de câteva ori, adormind la loc și visând ceva diferit de fiecare dată. Spre dimineață, am avut un vis, din acela în care ai impresia că ești treaz, vizualizând camera în care eram, patul în care dormeam și telefonul pe care îl folosesc. Primisem un mesaj de la el, iar când l-am deschis, înăuntru surpriză. Am realizat că mesajul era pentru amanta lui curentă, nu pentru mine, încurcând adresatele.

Rănită, mai mult în orgoliu, i-am răspuns:
„Vezi că ai încurcat destinatarul, dar mă bucur pentru că te-am văzut în sfârșit așa cum ești. Pentru că mi-ai rup inima meriți să îmbătrânești singur și falit, gunoiule.”

Apoi l-am blocat și i-am șters mesajele.

M-am trezit buimacă, ca dintr-o altă realitate, pe la 4 dimineața. Afară, o ceață groasă împânzise orașul. Mi-am verificat telefonul, dar nu aveam nici un fel de mesaje. Am mers la contactul lui, l-am blocat și am șters toată conversația.

Mesajul din vis era scris cu o cerneală albastră pe o coală umedă de hârtie:
”Putem să ne întâlnim în săptămâna 22-26 mai, sau următoarea. Copii nu sunt la scoală, deci avem timp pentru noi (eu și tu) … GuCi, Cuci, Guci, Jimmy Choo, Louboutin, Yves Saint Lauren…”

A doua zi l-am visat din nou. Eram pe motocicleta…

10 gânduri despre „Vise și realitate

 1. haha ce proaste sunt femeile. nu doar ca confirma adevarul din toate glumele alea proaste cu ‘am visat ca m-ai inselat asa ca te parasesc’ cu halucinatiile lor, dar le mai si prezinta ca pe ceva super mistic si profund. mor de ras, cand ma gandesc cat de singura vei muri tu

  Apreciază

 2. Asta e diferenta dintre barbati si femei, barbatii pot rationaliza sentimentele, instinctele, femeile nu.

  Se lasa duse de val, de sugestii, mediu social, credinte ridicole daca le ofera o vaga impresie de securitate, fosnetul banilor, etc.

  Si sunt barbati care stiu asta si exploateaza din plin.

  Asta nu inseamna ca nu sunt si barbati cu aparente de barbati dar incapabili de self-control care plang cu anii dupa nu stiu ce pizda despre care si-au imaginat tot felul de chestii sf doar pentru ca li s-a parut ca e futabila iar aia in realitate era o scorpie pshiopata.

  Apreciază

 3. @haha sau @zzzz – pentru ca esti aceeasi persoana, deși comentezi pe aici cu mai multe conturi, te rog nu-ti face griji ca voi muri singura, pot sa te consolez cu faptul ca, si tu cel mai probabil vei muri singur, asta daca nu decizi sa te alături la grup de sinucidere comuna. E pagina mea, aici nu-i democrație si jignirile le poți lasă pentru femeile cu care dai nas in nas, alea care ti-au rupt inima si te frustrează.

  Apreciază

 4. Atunci când femeia raționalizează sentimentele devine scorpie. In timp am descoperit ca bărbații nu cauta femei raționale cu adevărat, ci un mix intre practic si naiv. Femeile care raționalizează sunt singure, pentru ca rolul bărbaților devine infirm in viata lor.

  Apreciază

 5. „Atunci când femeia raționalizează sentimentele devine scorpie”

  Doar cand are un caracter infect. Ceea ce e rar. Adica rationalizarea, nu caracterul infect.

  Iar caracterul infect isi face simtita prezenta si in lipsa rationealizarii.

  „Femeile care raționalizează sunt singure, pentru ca rolul bărbaților devine infirm in viata lor.”

  Prin structura lor psihica, un barbat e mai vital in viata unei femei, decat invers.

  Femeile sunt crescute sa fie dependente emotional iar barbatii tocmai invers.

  Singur, in timpuri mai moderne si crescuti cu melodii de pizde gen „baby, don’t go” si fiind crescuti de mame sarace emotional, barbatii au inceput sa dezvolte aceleasi caracteristici ale dependentei emotionale cautand trasaturile unei relatii mama-copil si in cele de tip romantic.

  „In timp am descoperit ca bărbații nu cauta femei raționale cu adevărat, ci un mix intre practic si naiv.”

  Practic si naiv e ca apa si uleiul – nu se amesteca. Doar daca ai tu o alta definitie pentru „practic” sau sa spunem „pragmatic”?

  Naivitatea – reala sau simulata da, e atractiva, dintr-un mix de motive, de la cele mai pure la cele diabolice.

  Dar la fel, cand incepi sa rationealizezi iti dai seama ca nu e.
  Naivitatea celuilalt, chiar daca iti ofera „leverage” pe moment in relatie, e exploatabila si de altii.

  Apreciază

 6. Cred ca am inteles ce vrei sa spui cu mixul de pragmatic si naiv.

  Adica aia da, e practica, stie ca tipul ii cumpara chestii si vrea asta iar pe de alta parte e naiva adica refuza sa vada ca e doar un instrument pentru placerea lui personala si ca nu da doi bani pe ea ca persoana.

  Eu nu i-as spune naivitate ci eroare cognitiva, cand avantajele pe termen scurt te fac sa ignori dezvantajele pe termen lung.

  Sau daca vrei, e un viciu ca oricare altul, cand placerea de moment te face sa ignori consecintele pe termen lung.

  Deci da, sunt barbatii carora le plac femeile vicioase pentru ca asta e viciul lor :))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s